Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, MAMICI!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani mamici de strumfi si strumfite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

La multi ani mamicilor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
La multi ani dragi mamici!
Doina, cavaler frumos ai tu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

La multi ani mamici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Histamina, ma surprinde ca te plangi ca Sebi nu mananca. I-ai postat de cateva ori meniul si mie mi se parea ca mananca enorm de mult comparativ cu ce mananca domnisoara mea. Eu zic sa fii multumita, ca se poate si muuuult mai rau. 

Andreea, si Elenys a papat mazare? Nu a durut-o burtica? Doar intreb, nu te critic sa stii. Eu sunt cam reticenta cu alimentele care aveau "bulina rosie", desi am constatat ca nu e intotdeauna bine. Ieri i-am dat prima data un ou intreg, nemascat in mancare si a fost un mare, mare succes.

Ati vorbit de condimente zilele astea. Nu se incadreaza chiar la condimente dar a folosit cineva hrean? Pt bebei, bineinteles.

Mergi la inceput

Buna!

Cum sarbatoriti ziua noastra? Eu prima parte a zilei mi-o petrec cu iubirea mea mica , iar mai pe seara iesim toti 3 sa mancam in oras, abia astept.

Legat de iesirile in oras, de cand s-a nascut M, noi am iesit decat in 3, il luam cu noi peste tot - restaurant, cumparaturi, vizite etc, chiar si la un botez am fost cu el.

La capitolul condimente, eu folosesc sare, cimbru si foarte, foarte rar usturoi (nu prea ii place).

bebecris, multumim pentru apreciere

Ieri am fost la un spatiu de joaca si M a fost foarte bucuros, a alergat non-stop 2 ore, s-a jucat cu copii etc. Cred ca o sa mai repetam experienta, chiar daca era un copil cam racit si mamicile mi s-au parut foarte stresata, necomunicative etc. nu stiu de ce.

O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

PIANNA, eu i-am dat lui V si mazare si fasole si nu a fost grav...doar vreo 2-3 parturi mai ,,parfumate".
Nu am putut sta la spectacol azi deoarece V avea bazdaci in fund, voia sa urce pe scari, sa alerge, sa tipe...e un frichinit...
Am primit 2 flori(garoafe), una din partea unuia de la pdl, alta de la pnl...gest frumos, pacat de politica bagata intr-o zi asa frumoasa...

Mergi la inceput

just me, eu la masa de la 6-7 ii dau iaurt (cu diverse chestii), cereale, dovlecei cu branza sau un desert de la o anumita firma (asta cand suntem in oras si nu vreau sa-mi faca fitze

M la masa de la 1-2 mananca ciorba/supa si felul 2.

Legat de "bagatul in seama" cu alte mame - nu mereu intru in vorba pentru ca mi s-a intamplat, chiar ieri, sa pun o intrebare si sa nu mi se raspunda - cu siguranta a auzit. Astept sa initieze ea dialogul... sa nu primesc flit

Mergi la inceput

mamami, ar trebui sa mai postezi inca 4 mesaje, sa ajungi la 10, ca sa nu-ti mai fie moderate.

Mergi la inceput