Copilasi iubiti de sept-oct (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
Acum a adormit si D asa ca beau un cappucino ca nu mai am cafea .
Ieri daca am stat langa ea a dormit 3 ore cu o trezire de plans si luat in brate , no...mie nu-mi convine treaba asta dar pe mine nu ma intreaba ...
Eu mai intreb odata , ca poate retin si eu , sa ma explic : nu mai stiu ce sa-i dau sa pape la masa nr 3 . Mamaliga cu branza , cereale , si felul 2 ii dau , dar parca nu-mi pare k sa pape felul 2 la 7-8 seara .
Eu m-am saturat de frig , cu toate ca este soare e frig rau ,D merge in carucior o tura de oras si apoi pe jos prin piata la porumbei , azi am dat-o si cu tricicleta dar inca e frig pentru ea .
Voi socializati cu mamele din parcuri ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Mama nebuna ce sunt mi-am dus copilul la evaluare psihologica( la o prietena). La cognitiv,socializare si mobilitate suntem peste varsta, dar la limbaj suntem praf, dar asteptam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Buna seara fetele!!!

Astazi am gatit ...sunt obosita...am facut mazare cu piept de pui,si supa de pui cu taitei de casa...a mancat f bine copilul meu...

Maine nici eu nu ies in oras...e al2lea an cand stau acasa...dar nu imi arde m-am dezobisnuit:)....
Citeam pe net acum ca pt desfundat nasucul e bine sa pui in camera pe o farfurie picaturi de ulei de pin nu stiam...
eu am 5 zile de cand i-am modificat programul de somn copilului...o culc la 21.30 seara....se scoala la7dimineata pt laptic...si somn pana la 10....la 14 somn o ora....
Va doresc o noapte linistita...pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

TOT EU

De 8 Martie, va doresc sa primiti atatea flori incat sa va faceti o gradina. Atatea felicitari incat sa aveti vorbe bune pentru tot anul... Atata dragoste incat chiar daca ati da inapoi la fiecare, tot v-ar mai ramane... O primavara cu multa bucurie! LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!!!!

Va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

andreea, multumesc de urare :).

Va doresc si eu un sincer LA MULTI ANI!!! 8 Martie calduros si linistit

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamami spune:

Buna!

Mai scriu si eu sa nu ne uitati:)

Sintem bine... mai putin noptile.. cind de pe la 1-2 ne trezim din ora-n ora.. macar adoarme repede inapoi... ca a avut o perioada in care statea treaz cite 2 ore... fix! ba ne jucam(el...ca eu mai motaiam linga el), ba vorbeam(vorba vine... ca numa' el se intelege)...

Ma bucur ca nu mai sint bolnaviori...

Nici noi nu iesim nicaieri...aici chiar am uitat de 8Msrtie... noroc cu voi ...asa ca va urez si eu toate cele bune cu ocazia asta...

Ziceam ca mai scriu despre noi...o sa o fac...promit... Acum doar sa-i raspund lui Nicopic... da am 2 baietei... Al mare are 3 ani... E o nebunie curata la noi... dar e si frrruuummosssss....

Numa' bine acum...
8 Martie frumos!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Azi de ziua mamicilor va ofer in dar o cafeluta si o floare.
Mie Ionut azi noapte mi-a cantat serenade.
O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!!!!!!
LA MUUUULTI ANI MAMICI DRAGI!!!
Mie Vlad a vrut sa-mi faca felicitari asta noapte ca de altceva nu stiu de ce imi tot cerea oca (=carioca). De vreo 4 ori a vorbit in somn si acelasi lucru cerea chiar cu manuta intinsa
Azi mergem sa vedem spectacol organizat de cateva gradinite din judet. Asa ca acum am program de manichiura, machiat, pieptanat (de coafat nu spun, ca nu il mai bag in program, fac doar ceea ce nu am facut de vreo 4 zile)
si o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
un capuccino, o floare si un gand bun pentru fiecare

La multi ani, mamici! sa fiti mereu tinere in suflet, frumoase si iubitoare, iar copilasii vosti sa va aduca numai bucurii !

si T. mi-a urat cam repede, caci a stat treaz vreo jumatate de ora azi-noapte doar sa ma dragaleasca

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

N-am mai intrat de vreo 2 zile si tot de atunci am inceput sa raspund unor fete, dar postez abia acum. Scuze daca subiectele nu mai sunt de actualitate.....

Nicopic, pe vremea cand inca alaptam, planuiam sa-i dau lapte de vaca "natur" de la automat. De altfel, am si avut mai multe tentative dar il respingea constant.  Dupa ce a fost bolnavioara i-am dat  aprox 2 cutii de LP fara lactoza si urma sa fac schimbul la un LP normal, dar am zis sa mai fac o ultima inercare cu lapte de vaca pentru ca  - cum am mai zis - ma enerva la culme ca nu aveam lapte preparat de fiecare data cand ii trebuia ei. Am cumparat Zuzu cu 3,5 grasime si l-am fiert. De data asta l-a acceptat fara probleme. 

Just_me timpul petrecut in 2, s-a imputinat considerabil, dar incercam amandoi sa nu neglijez deloc aspectul asta. 
Ce mai fac bolnaviorii? Sper ca-s muuult mai bine acum.

Cami, sa stii ca si eu ma gandeam zilele trecute daca e suficient de mare pt plastelina. O sa incerc si eu sa vad cum reactioneaza.

Acum v-am lasat, ma duc sa citesc ce ati facut in ultimile zile cat nu am intrat.

Mergi la inceput