Copilasi iubiti de sept-oct (8)
Raspunsuri - Pagina 20
cameluska spune:
Buna fetelor,
camisv, La multi ani Tudor!. Ce trece vremea, deja un an jumate alaturi de minunile noastre. lui T de la I.
Multumim pt tratatie, va servesv si eu cu Tiramisu (maine ca e mai bun a doua zi), papanasi fierti pt copilasi, fructe, suc si cam atat sa nu ne ingrasam.
Referitor la analize, prefer sa nu-mi mai fac ganduri negre si sa astept parerea medicului, ma uitasem eu pe net sa vad ce ar putea fi si mai rau am facut, oricum doar sideremia nu reprezinta nimic, trebuie vazuta si hemoleucograma pt a ajunge la un diagnostic. Din proprie initiativa am cerut un set de analize, la copii ma gandesc ca ar trebui facute de 2 ori pe an, si la adult o data.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
ancamak spune:
Buna de dimineata!
Cafeluta e servita!.Avem ci ceai cine doreste!
Azi noapte am facut "contract" ca ne trezim la 8. S-a trezit foarte dragalas la 7:20.
camisv spune:
Buna dimineata,
vine si cappuccino, plus o rulada cu afine
Anca, sa faceti contractul de seara.
Tudor are o noua pasiune, aparatul foto. Ni-l aduce sa-i facem poza si apoi cere sa-i aratam poza. Deja avem pe martie cam o suta de poze, ca pasiunea-i pasiune n-ai ce-i face
Astazi va fi o zi frumoasa, ceea ce va doresc si voua. Ana, hai ca se face frumos afara, mai scrie si tu ceva
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
bebecris26 spune:
Neata!
Multumim de cafeluta si capucino!
Ce frumos e Tudoras, cum pozeaza el, e un scump
Fetelor, am niste emotii, cam intr-o saptamana ne mutam in casuta noastra, in sfarsit am terminat-o, nu-mi vine sa cred. Sapt viitoare am foarte multa treaba, sper ca doua zile sa mutam tot.
Va pup, o duminica frumoasa!
andreea88 spune:
buna fetele
am culcat pitica...va servesc cu niste biscuiti cu ciocolata si cocos si cola....
Aseara am fost la un botez...am lasat-o pe elenys cu mama...pe la 1 ne-am intors acasa....
Cameluska mult succes cu analizele sa fie in regula....
Trebuie sa ii fac si eu analizele....ca de cand zic ca ma duc
Bebecris ce frumos...si mutare usoara!
voi ce mai gatiti?nu stiu ce sa gatesc maine....azi i-am facut pilaf cu snitele de pui....
va doresc o duminica frumoasa!!!pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490
just_me31 spune:
MULTI ANI SANATOSI PITICILOR !si mamelor putere sa-i creasca frumos
Hello
Am fost afara iar D era sa adoarma pe masinuta , a adormit de tot cand am intrat in casa ; era trezita de la 6.30 dupa o noapte intreaga , mai vreauuuuuuuu
ANDREEA eu am facut supa de pui a la grec si papa si D , mai are si brocoli cu legume .
BEBECRIS -spor la mutat , sentimentul inca e viu cu toate ca ne-am mutat de ceva ani , vreo 7 sa tot fie .
Eu astept inca soarele ca e tare frig inca .
INTREBARE : Ce faceti cand copilul vrea jucaria altuia ??
O duminica linistita !
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
BEBECRIS, sa va fie cu bucurie mutarea in casuta noua!!!
Nici eu nu stiu ce sa mai gatesc.
Jucariile altor copii sunt tentante, insa daca se lasa cu ,,razboi'' prefer sa il iau pe Vlad de la ,,ispita'' si sa ii atrag atentia cu altceva. Am vazut de multe ori mamici suparandu-se ca s-au jucat alti copii cu jucaria copiilor lor, asa ca mai bine plange al meu putin dar evit neplacerile astea. Unde am de-a face cu persoane cunoscute, il mai las sa obtina ce vrea dar pana la a se lovi cu alt copil (are tentativa de a impinge si chiar de a bate).