Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea772 spune:

Cine stie,clasele se vor forma centralizat?
Asa am inteles,Sper sa fie zvon.
Ca sa dejoace aranjamentele directoarelor/invatatoarelor vor sa formeze clasele la nivel de minister.Aveti info pe subiect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu se cere actul casei sub nici un pretext.
nici adeverinta de salariat nu ar trebui sa se ceara. doar informatii legate de acest aspect.
pe www.ismb.edu.ro, in dreapta, la inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I, aveti modelul de cerere care cuprinde datele ce se introduc in calculator. acolo puteti vedea ce date vi se solicita pentru completare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

au publicat modelul de cerere ce se va completa de maine??? nu gasesc nicaieri pe site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mady, spor la treaba de maine incolo! Daca mai poti , sa ne povestesti si noua cum merg lucrurile in etapa I. In a doua presupun ca va fi mai lejer.
Celor care se inscriu de maine, succes, sa iasa in final asa cum v-ati dorit! Noi mai stam cu emotii pana cel putin la sfarsitul lunii.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Inaf78

au publicat modelul de cerere ce se va completa de maine??? nu gasesc nicaieri pe site...

Modelul de cerere va fi generat de programul de inscriere, dupa introducerea datelor in sistem. http://inscriere.edu.ro/

Bafta maine celor ce merg la inscriere!

Si noi asteptam etapa a II-a...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Ati observat asta:

" Nationalitatea si religia sunt campuri ce vor fi completate în baza declaratiei solicitantului "?

Iar in dreptul religiei este trecuta *, adica informatie optionala.
Deci ce fac cu religia din scoli (cu care eu personal am o problema)?

Mergi la inceput

http://www.isjilfov.ro/files/fisiere/CERERE_INSCRIERE_CLSPRG_CLSI.pdf

acesta este modelul de cerere.
se completeaza direct pe calculator, deci nu are rost sa-l printati sau sa-l cereti spre completare.
unele coduri pe care trebuie sa le completam acolo le stim noi, deci nu trebuie sa va agitati pentru ele. poate codul postal sa-l stiti... ar fi util...dar nu obligatoriu .

noi credem ca in etapa I vor merge lucrurile foarte usor, daca vom fi foarte atenti si calmi. daca ne enervam si ne creste tensiunea nu rezolvam nimic.

Mergi la inceput

nu e vorba de religie ca obiect de studiu. aici se refera strict la faptul ca religia nu trebuie sa constituie un motiv de discriminare, deci de aceea nu este obligatoriu de declarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mady, ai idee cum se procedeaza cu cei din afara localitatii? Nu de alta, dar in cererea de inscriere vad ca nu exista rubrica pentru scoala la care doresti sa te inscrii, lucru cat se poate de normal, cand te inscrii chiar acolo si probabil ca sunt niste setari in sistem, dar pentru cei din alte localitati, care se inscriu la centrele speciale, oare se alege inainte scoala solicitata, ca altfel nu are logica?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La noi la scoala aplicatia de inscriere nu functiona de dimineata. Ne-au luat numerele de tel si ne vor suna cand incepe sa functioneze.
Daca reuseste cineva sa se inscrie azi in Bucuresti sa ne dea si noua de stire...mi-am amanat o delegatie nu mai eu stiu cum ca sa inscriu copilul la scoala

Mergi la inceput