Clasa I.....2012-2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Se poate si de la medicul pediatru. Noi tot asa o sa aducem..
Da se refera la vaccinari. Poti sa faci copie dupa fisa medicala, (daca ai completata pe ea vaccinarile), dupa carnetul de vaccinari sau pur si simplu o adeverinta din care sa reiasa vaccinarile. Noua cel putin asa ne-au spus.
Am inteles ca se mai cere si o adeverinata de salariat, precum si copie de CI ale parintilor si copie dupa certificatul de nastere. De asemenea sunt scoli unde s-a cerut si o adeverinat de la gradi ca urmeaza grupa mare sau pregatitoare sau rezultatul de le evaluare.
Toate documentele trebuiesc prezentate si in original pentru a fi certificate. Si sa nu uiti un dosar..

O sa ma duc si eu maine la scola de unde aparatin o sa vad ce acte ne cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu tot de la Medicover am adeverinta cu "apt pt scoala". La primul copil a fost buna, sper sa fie si la al 2-lea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-a afisat nr clase/locuri pe ismb.edu.ro.

Mergi la inceput

Mai avem putin. De luni incep inscriirile si balamucul..
Stie cineva, daca la inscriere trebuie sa spui si la ce invatatoare vrei? Nu stiu unde am citit acest lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

Dana eu am inteles ca poti spune dar oricum directoarea alege la ce invatatoare merge copilul...tu pe la ce ora vii la scoala? poate ne vedem...

oricum eu la 7-8 sunt in fata scolii sa fiu prima

Mergi la inceput

Eu tot asa vreau sa fiu. Poate ne vedem si mai schimba putine impresii. AM vazut ca zu facut 4 clase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Am si eu o intrebare:fata mea intra clasa I.In oct.am inscris-o la scoala 133(cu dosar intreg adica copii buletine, adev. medicala, etc).Acum constat ca apartin de alta scoala dupa strada.La recensamant am sunat eu si am inregistrat copilul si am spus ca vreau la scoala 133(mai mult chiar, mai am un copil la aceasta scoala).Acum intrebarea mea este:cand ma duc sa inscriu iar fata pe calculator(cum tb acum), in prima etapa sau a doua?Si daca ma duc in a doua etapa, trebuie sa fac alt dosar sau e valabil acela care l-am depus la directoare atunci?E deja luata acolo in calcul ca si loc, sau tremur ca nu mai prinde loc?Care sunt criteriile de departajare?(adica daca are frate acolo se tine cont?)Ar fi culmea sa am un copil inscris la o scoala si altul la alta scoala, nu?Asa plecau amandoi dimineata, veneau amandoi...Sunt chiar nelamurita rau...si nu stiu cand sa ma duc...

Mergi la inceput

1. Daca nu apartii de scoala respectiva, te duci in etapa a doua sa inscrii fetita.
2. Depinde de scoala, dar eu cred ca adeverinta trebuie reinoita, dar mai bine vorbesti la scoala.
3. Faptul ca ai un copil inscris la aceasta scoala nu-ti garanateza locul, dar te ajuta pentru ca ai prioritate fata de cei care nu au inca un copil acolo, dar in urma celorlati care au prioritate in functie de criteriu ( certificat de handicap, copii proveniti din asistenta, copii cadrelor didactice). La celalt capitol ( grupa pregatitoare) sunt detaliate taoate criteriile de departajare.
. Pana in etapa 2 nu ai ce sa faci, decat sa astepti.

Mergi la inceput

eu am intrat sa va urez SUCCES celor care merg in prima etapa la inscrieri si sa veniti cu info proaspete de la fata locului

aaa..apropos credeti ca va fi aglomerat maine la inscrieri?eu cred ca probleme vor fi cu programul care abia maine se pune in functiune..

oricum MULT SUCCES TUTUROR

Mergi la inceput

s- a cerut pe undeva adeverinta de salariat sau actul casei?
eram doar curioasa pt ca am vazut discutii

Mergi la inceput