Strugurasi de Sept-Oct2011 *40*
Raspunsuri - Pagina 7
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Pai, Sei si tu la ce ora i-ai dar legumele? dar fructele?ai spus ca i-ai dat mar copt. Eu daca vreau sa-i sau morcov fiert la ce ora sa-i dau? Jade tu la ce ora i-ai dat lui T morcovelul, albitura? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Rach..eu nu i-am dat si legume si fructe in aceeasi zi..si nici nu am respectat ora neaparat.. dar daca incepem serios o sa respectam orele de masa
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Mai, sei cum unde i-a iesit lui T dinte?!!!Jos bineinteles Jade, Cati? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
da dreapta sau stanga? noi parca vedem ceva in dreapta.. mai ales ca ii curge din gurita necontrolabil
May3 spune:
rach :)) pai nu tu vb de asta sau te-am confundat? :D
mikka, merci, eu dadusem pe google, dar am crezut ca fetele se refera la altceva, vreo cereala, ca nu prea intelegeam partea cu inecatul, ca daca e autodiversificare ma gandesc ca se incepe cand stii ca inghite copilul fara probleme. sau ma rog asa m-am gandit eu :D
apropo de dinti. mie dr de fam mi-a zis ca sa nu ii dau cu niciun gel sau alt medicament, ca datul dintilor e ceva fiziologic si nu se face febra, nici diaree si s-o las in pace sa ii dea dintii intr-un mod natural.
voua v-a zis altceva? :D
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador La multe lunite Ela si Eva klau pe 6 ianuarie am depus dar din cate obs nu la toata lumea vine rach la 11.30 ii dau legumele nu a fost vreo logica anume , ci pur si simplu la ora aia mi a venit sa i dau cand ii voi baga si fructele , le voi da pe ele la 11.30 si legumele pe la 14 pinky _ de T 5+ |
multumim
Bine ca eu am depus dosarul in decembrie (prin 15 )
racheel spune:
May mikka vorbea despre btw.
noi nu am vorbit despre dinti dar nici eu vreau sda-i dau cu gel sau altceva.Doar ii dau jucarii sa roada
LenaC spune:
Stefy, noi nu am facut nimic pt ai face program
De la nastere pana acu 2 saptamani se culca la 12 sau chiar 1, foarte foarte rar la 11.
De acu 2 saptamani se culca dupa baita... cam pe la 8.30 si nani pana dimineata., dar pana la 9.30 -10 tb sa stau cu titi la dispozitia ei...
O schimb la 12 si o mai hranesc, ca sa nu se trezeasca noaptea si ne vedem dimineata la 8-9.
Mikka, bravo !!! Poate reusesti sa pui poze pt Alex, ca eu nu am sanse.
Bravo bebe T !!!
May, ti-a raspuyns Mikka ce e cu BLw. Pe mine filmuletul acesta m-a convins http://www.youtube.com/watch?v=iU2b5QeUNNQ
clar trebuie sa fii pregatita sa faci curatenie :D
Fetele sa faceti poze la intalnire, macar cu atat sa ne delectam si noi :D