Strugurasi de Sept-Oct2011 *40*
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Multumim fetelor de urari.Nu-mi vine sa cred ce domnisoare suntem. Sei sa-ti traiasca si tie printesa. Nici noi nu ne rostogolim.Am facut-o de cateva ori dar nu perseveram. Lali sa-ti traiasca si tie frumoasa.Ce repede trece timpul.Parca mai ieri eram 3 burtoase in mall. Racheel eu la a mea deocamdata ii dau sa guste, nu sa manance......deci nici nu se pune problema de inlocuit mese.Noua clar nu ni s-a format reflexul de a inghiti,inca scoate tot cu limbuta afara...........ca ea saraca deschide gura sa pape. mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003 camady's baby |
LA MULTE LUNITE SI ANISORI si EVEI..sa fie sanatoasa si fericita ca de restul se ocupa mami si tati...
EU nu ma stresez cu rostogoliul.. se pare ca 24.08 e o zi lenesa la bebei.. oricum eu zic ca atata vreme cat se dezvolta frumos nu avem motive sa ne punem intrebari
Ete cine vb
pinkysor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador avem dinteeee _ de T 5+ |
Yupiiii!!! Bravo bebe T!
JadeJador spune:
La multe lunite Ela si Eva
klau pe 6 ianuarie am depus
dar din cate obs nu la toata lumea vine
rach la 11.30 ii dau legumele
nu a fost vreo logica anume , ci pur si simplu la ora aia mi a venit sa i dau
cand ii voi baga si fructele , le voi da pe ele la 11.30 si legumele pe la 14
pinky
_
de T 5+
seidana spune:
Lena, Pinky , Stefy .. multumim
Stefy.. eu nu i-am facut program .. imi face ea mie in linii mari avem un program trasat.. insa doar in linii mari
Inutsa.. sanatate piciului...imi pare rau ca e bolnavior
NATI.. uffffff.. bat-o norocul de gradi si raceala... pai daca nu incepi diversificarea de ce sa montati scaunul? sa ocupe atata spatiu?
mikka11 spune:
may, este baby led weaning, cand le dai bebelusilor bucatele de alimente diferite, legume sau fructe sau ce o mi fi si ei iau si mananca din ele cu manuta, ceva de genul asta...autodiversificare practic.
klau_ditza spune:
Ms Jade.
eu am depus pe 17 ian. poate imi vine si mie decizia si luna viitoare intra si banii
It's a boy !!!