Strugurasi de Sept-Oct2011 *40*
Raspunsuri - Pagina 3
Creola spune:
La multi ani ,Teodora!Prima jumatate din an a trecut cum a trecut ,cu scancete,cu mici descoperiri..sa vezi de acum cata distractie!
Creola spune:
As fi vrut sa ajunga mesajul pentru Teodora ,inainte de 00.00 as fi reusit sa-l trimit,l-am trimis doar ca nu m-am logat
La multi ani !Elena si Eva!Sa cresteti mari ,sa fiti sanatoase si cumintele!
Emotionate mamicilor?Eu imi amintesc ca tare emotionata am fost cand a implinit Sarah o jumatate de an ...la un an si mai si
Seidana ,verifica-ti contul ,cine stie poate decizia nu ti- a ajuns ,dar banii da.In legatura cu intalnirea ,sa speram ca si Natalia poate saptamana viitoare...tie cum iti convine,cu bebelina sau fara bebelusa?
Marina Enache Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
Zubi - si eu cred ca e de la banana.Chiar daca au trecut 7 ani ,imi amintesc foarte bine ca aveam aceeasi dilema
Camady - ce frumos se va juca Eva cu verisorii ei peste vreo 3-4 ani!
Creola spune:
Ca tot vorbti de haine,la Campagnolo sunt reduceri ,50 %...haine frumoase ,calitate ,treninguri pentru sugari la 25 ron si multe altele.
si la Grandi Firme outlet -pe cal.Turzii(aici mai mult pentru noi)
Lali_mete spune:
Fetelor multumesc pentru urari,nu le merit,ca eu rar urez "la multe lunite" desi ma gandesc la fiecare copil in parte,imi amintesc de nasterile celor care au nascut"in direct" , bineinteles imi amintesc si cum vorbeam la telefon cu Camady si Kora din spital,si cu o fata de la buburuze,cum Vali vorbea apoi cu aceeasi fata de la buburuze ,careia Vali ii spunea ca sunt in sala de travaliu si l-a tras de maneca asistenta sa vina sa isi vada fetele!
Ps : Va place poza mea?...
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
racheel spune:
Neata, neata
La multe lunite
ELENA ALEXANDRA de SEIDANA
EVA MARIA de CAMADY
MARIA SOFIA de LALIC
Camady, felicitari matusicoCel mai frumos sa ai gemeni fetita si baietelAu fost in saci diferitai?
Mai fetelor ati inceput diversificarea si eu am o mare nedumerire.
La ce ora ati bagat masa de legume?Dimineata sau dupa-amiaza?
Cand ati sau bagati fructele ati facut-o /o faceti ca a doua masa?
Sau renuntati la legume si le dati fructe?
De saptamana viitoare incepem si noi
Eu as vrea sa-i dau si cereale.Dar nu stiu cand.Ca doar nu o sa i le dau pe toate odata...
mikka11 spune:
La multe lunite Teodora( cu putina intarziere)!La multe lunite Ela si Eva! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot binele din lume!
Lena, de cateva zile vreau sa te intreb ceva pentru ca am vazut ca tu vrei sa incepi diversificarea cumva cam cum as vrea si eu dar am cateva neclaritati si stiu ca esti foarte bine documentata.
1. E ok daca nu inlocuiesc nicio masa pana pe la 8 luni? adica sa ii dau sa pape tzitzi si pe urma sa ii dau sa guste diverse chestii (in prima luna legume, apoi in a doua luna fructe)?
2.E vreo problema daca introduc lactate, carnea si ouale dupa 8-9 luni?
3. as vrea sa incerc cumva si BLW insa mi-e frica tare sa nu se innece.Este un pericol mare sa se intample asta?
mie mi-a placut f mult programul de diversificare recomandat de pediatrul unei fete de aici, parca Alex era, oricum sigur nu era din Romania
abmariana spune:
La multi ani Elena, Eva Maria si Maria Sofia!
Ce repede trece timpul,nu?
Mikka am comandat Coleman, nr 20, m-au sunat apoi si mi-au spus ca nu-i au in stoc. Apoi am comandat Satchel. Sper sa fiu norocoasa de data aceasta!
nanna_mika spune:
Buna dimineata!
ELA, EVA, MARIA SOFIA
6 luni!!!! WOW!!!!!!!
Sa cresteti mari, sanatoase, cumintele!
Anca - Super rasfat! Asta ar trebui sa facem macar o data pe luna!
Foarte frumoase hainutele de la link-urile puse de voi! Mi-ati facut pofta de shopping.....vreau sa ajung si eu la Mothercare, prin Carrefour....asa as colinda
Azi vreau sa iesim afara, este soare, placut! Astept primavara!
Va pup!
klau_ditza spune:
'neata
camady nepotei fetita si baiat - au dat lovitura parintii ! felicitari !
jade tu cand ai depus dosarul de ti-a venit decizia?
It's a boy !!!