Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si de la mine!
Sunt prinsa cu ceva treburi dar revin mai tarziu.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetiliiiiiiiii

SA FITI IUBITEEEEEEEEE

de soti...de concubini....de amanti ....de colegii de apartament...si...de cine mai vreti voi...( aici nu includ copiii si parintii ca acetiava iubesc oricum )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

mortala ca intotdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

N-am vazut atata hotarare la un copil!
Gaseste Mara 2 jucarioare intr-o punguta (sunt ale unui baietel). Eu credeam ca le-am pus bine , mi le arata sdmiorcaindu-se, ii explic ca nu-s ale ei si le pun sus intr-un dulap. Evident au urmat tipete, isterii, ii mai explic o data si imi vad de treaba. Cand ma uit, impingea o cutie uriasa, pe care cu greu o misc eu, incercand sa ajunga la jucarii.
Parca pe vremea mea, cand imi spunea mama ca nu am voie, ma conformam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Helou...helou....spun si eu prezent..ca de obicei am ceva restante din capitolul trecut ..

Larisel, eu ii fac analize lui David la fiecare 3 luni, din cauza diabetului asa ca aproape de fiecare data ii mai fac cate o analiza in plus daca tot ii ia sange din vena. Ce sa-ti zic, normal ca nu e placut, dar am avut noroc de niste asistente pricepute si ii nimereau repede vena si nu dura mult...El oricum e obisnuit cu spitale, gandeste-te ca ii fac 4-5 injectii pe zi si il intep in deget de 6-8 ori pe zi asa ca el nu e chiar strain de chestiile astea...Nu-i convine dar nici nu e capat de tara, adica se calmeaza repede.
Felicitari pentru progresele mamei tale. Cred ca va umple sufletul de fericire si va da speranta ca intr-o zi isi va reveni si va putea sa redevina independenta.

Mire si Sorina, felicitari pentru bilant. Al meu e ca de obicei, mai micut si mai slabut. Are 11650gr si 85cm....asta e...nu pot sa-l fac model de podium...o sa ramana doar fotomodel, ca acolo n-ai nevoie sa fii inalt ci doar slab...iar de asta are grija David, nu cumva sa faca burtica...e grele rau ca iar au inceput fitzele urate la masa...

Hai no Lorex, tu vorbesti serios ca nu stii ce inseamna HR (Human Resources)?..Am citit faza cu vecina ta si m-am crucit....cum puii mei pot fi asa unii oameni...si femeie...poate chiar mama si bunica....sa-i fie rusine si data viitoare nu o lasa sa treaca asa usor pe langa tine...da-i ghiont ceva...cum sa iti spuna asa ceva...vai ce m-a enervat...

Legat de tunsoarea lui BF...da...am vazut-o live...proaspat coafata si tunsa...ii sta bestial...mie mi-a placut tare mult....i se potriveste de minune...ma bucur ca dupa atatia ani ai avut curaj sa faci aceasta schimbare

Ruxi, imi pare rau ca rezulatele de la RMN v-au dus la alte probleme. Important este ca sunt rezolvabile.E un drum mai anevoios, nici sistemul sanitar romanescnu va prea ajuta, dar pana la urma veti birui.
Chiar am ras cu pofta la faza cu ...copilul nu a vrut sa repete poezia...pe urma m-am indignat...cum adica sa ceri unui copil de 2 ani care zice doar cateva cuvinte, ca trebuie sa repete poezia...cum vine asta...si sa iti scrie si in fiecare zi lucrul acesta in jurnal..bine, s-a tot discutat despre asta, nu mai dezbat si eu... sper sa inceapa sa scrie in jurnal si CE face Kay nu doar ce nu face...mie imi pare ca evolueaza in fiecare cu cate ceva in fiecare zi, din ce ne povestesti tu.

Tomaca, exact ce ziceam intre-un mesaj catre tine....trebuie cantarita decizia pe toate partile....sa va puneti pe hartie plususri si minusuri....pana la urma conteaza si banul, ca totul e pe bani in zilele noastre
Ca mi-am adus aminte, de ce trebuie pusa punguta aia cu 40 de minute inainte...pai de unde sa stii tu cand face copilul pipi...care e treaba cu cele 40 de minute?

Atlantique...de bine ce ziceam de zapada...acu a inceput sa-i placa si tot merge la sanie si la usa sa iasa afara...cam tarziu...dar bine ca l-a tinut doar asa putin, ca deja intram la idei..

Danasaor, Ana si Micky...multumim mult de urari!

Mire, sunt de acord cu ferma animalelor, mai ales ca eu nu am ajusn cu david acolo si tot mi-am propus, dar na...a tot intervenit altceva, dar asa poate ma mobilizez si eu

Monica, bine ai venit....acum daca tot ai prins curaj, te asteptam sa ne scrii mai multe despre voi...

no hai ca trimit mesajul ca il crosetez de dimineata iar voi scrieti prea repede pentru mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gaseste Mara 2 jucarioare intr-o punguta (sunt ale unui baietel). Eu credeam ca le-am pus bine , mi le arata sdmiorcaindu-se, ii explic ca nu-s ale ei si le pun sus intr-un dulap. Evident au urmat tipete, isterii, ii mai explic o data si imi vad de treaba. Cand ma uit, impingea o cutie uriasa, pe care cu greu o misc eu, incercand sa ajunga la jucarii.

Are personalitate, stie ce vrea

Eu ma indoiesc ca la 2 anisori tu te conformai cand spunea mama ta ca nu e voie (sper sa nu te superi pe mine ) ;

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Larisel merci de raspuns! Eu am vazut ca pe prospectul de la vigantol se recomanda zilnic de la 2 saptamani pana la 1 an si dupa aceea doar in lunile de iarna, asa ca vigantol zilnic si calciu 10 zile pe luna imi pare si mie cam mult.

Tomaca mi-a placut f tare raspunsul pe care i l-ai dat Ruxitei. Foarte frumos spus....exact asa am gandit si eu, dar stai mai bine la elocventa.
Si merci de ideea cu teatrul de papusi.
....si daca te rog frumos, frumos imi trimiti si mie materialele pe mail, plssss

Alex, sorry ca ai sotul bolnav! Asa sunt toti, stau lati cat patul si pe ei ii doare cel mai tare.... SA se faca bine repede sa nu te mai chinuie!
Foarte frumos gestionezi situatia cu Yannis, iar de tati, ce sa-ti spun....cred ca toti barbatii au aceiasi mama....al meu a incercat sa-l traga de par

...mi-a placut tare faza aia cu toi barbatii au aceeasi mama...ai mare dreptate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Va servesc si cu un strudel cu visine, imediat ce il scot din cuptor.

sa mananci tu cu fica -ta , DA????????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

N-ai pt ce!

Unde ati disparut fetelor?

Eu abia am venit de la scoala , si ce vaddddddddd strudeleeeeee , pai eu nu am dulce nimic in casa

pai, simply ce s-a intamplat cu planul tau de a face in fiecare zi ceva dulce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Are personalitate, stie ce vrea

Eu ma indoiesc ca la 2 anisori tu te conformai cand spunea mama ta ca nu e voie (sper sa nu te superi pe mine ) ;

eu eram de mica maaaaaaare psiholog...orice mi se spunea si nu era in avantajul meu gen: "nu e voie", "mergem acolo (si eu nu vroiam)" "trebuie sa faci injectie" "esti pedepsita!" "nu te mai joci cu X copil sau cu X jucarie" "nu te uiti la TV" "nu mai ai voie sa te joci cu casetofonul!(boala mea de la 2 ani cand am avut putere sa butonez)" replica mea era mereu: "intai vorbim!"
Si uite cum stateau membrii ai familiei fie pe rand sau toti odata sa-mi explice/povesteasca cu orele , eu in capshorul meu fiind fixata obsesiv pe aceeasi chestie urmarita la inceput si culminand dupa ore de discutii in care io ziceam ca buy time sau le desfiintez argumentele sau...simplu, poate uita ce vroiau sa faca sau ce nu aveam io voie sa fac.. culminam prin a face sau a vrea acelasi lucru si lucrurile se finalizau cu aceeasi chestie care ar fi trebuit aplicata fara discutii, gen eram trantita si tinuta de toata lumea sa fac injectia, tarata unde ttrebuia sa maegem printre bocete, incuiata in cameara si pedeprista..e.tc dar niciodata nu am renuntat la "hai sa vorbim! mai intai vorbim" si nimeni nu mi-a rezistat la dreptul la discutii de multe ori am cumparat timp bun sau am mai imbunat pedeapsa finala si treptat am inceput sa obtin ce vroiam (asta cand m-am facut mult mai mare)
Adevarul e ca mereu mizam ca la un moment dat se termina explicatiile sau resursele sau energia persoanei si ma vor lasa sa-mi fac de cap . Acum o sa-mi compatimiti sotul probabil , poate si prietenii , parintii sunt deja o cauza pierduta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI ALEXANDRU !!!

Sa fii sanatos si fericit alaturi de cei ce te iubesc !

Mamica fericita de Mara si de David

subscriu...sa ai o viata frumoasa si sa cresti mare si sanatos!

Mergi la inceput