Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 8

atlantique spune:
Alex, np! Dar sa stii ca plec imediat.
Ii dau fructe la pui (desi nu mai mananca de ceva vreme cu placere) si plec cu el....putina piata si dupa in parc la zapada. Trebuie sa-l obosesc bine ca sa nu ma alerge prin casa dupa aceea.
Chiar voiam sa-ti zic.....ai vazut cate pagini se scriu de cand esti mai libera? Se vede ca esti vorbareata
.....e de bine sa stii

ale1212xa spune:
neatza
si eu pe aici
citesc printre randuri ca sunt cu Dragos acasa si nu ma lasa deloc sa scriu
a avut febra azi noapte 39..ii cam curge nasu asa ca am zis sa il tin azi acasa...
gata imi da stingerea..nu ma mai lasa...urla...
revin cand doarme

alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Tu asa faci cand e sotul acasa? De ce? Iti face statuie cineva? Really faci asa? ![]() Mama fericita |

alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza si eu pe aici citesc printre randuri ca sunt cu Dragos acasa si nu ma lasa deloc sa scriu a avut febra azi noapte 39..ii cam curge nasu asa ca am zis sa il tin azi acasa... gata imi da stingerea..nu ma mai lasa...urla... revin cand doarme ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Sanatate multa!

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui atlantique Alex, np! Dar sa stii ca plec imediat. Ii dau fructe la pui (desi nu mai mananca de ceva vreme cu placere) si plec cu el....putina piata si dupa in parc la zapada. Trebuie sa-l obosesc bine ca sa nu ma alerge prin casa dupa aceea. ![]() Chiar voiam sa-ti zic.....ai vazut cate pagini se scriu de cand esti mai libera? Se vede ca esti vorbareata ![]() ![]() .....e de bine sa stii ![]() |
da, da
am un job full-time p-aici

de aia m-au concediat aia...feedback-ul ala pe baza caruia m-au trimis acasa o fi venit din partea membrilor de pe forum cum ca nu mai sunt activa

micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
presupun ca eu-Yannis, Mara-Mirela, Micki-Kiti-tati de Kiti? BF-Dani-Tati de Dani? sunt deja in excelu tau, nu? (ai un sheet deschis cu siguranta! ![]() Sa ma contrazica cei sus-numiti daca am gresit interesul/disponibilitatea lor ptr teatru si numarul de bilete ![]() Mamica ![]() ![]() |
neata!
sunt pe fuga!
eu zic DAAAA, pentru teatru, daca se mai poate!

www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare-brose, crosetate manual
Magazinul meu

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oare boala e generata de hr?!...

Se vede cat chef de treaba am azi, la birou, da?!

alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sorina_bz
Se pare ca e boala generata de HR... ![]() ![]() ![]() ![]() Se vede cat chef de treaba am azi, la birou, da?! ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Si ca zicem iar de HR si am timp acuma sa ii explic lui Lorex

HR = Human Resources, defineste domeniul de Resurse Umane.
Se foloseste asa cum zici de cineva ca lucreaza in Vanzari sau in Financiar sau in Relatii cu Publicul, la fel zici de cineva ca lucreaza la HR

Sorina tu si cu chefu' de birou, cred ca de la noaptea nedormita ti se trage, e normal, e mai usor sa vorbesti pe forum si sa te incarci decat sa te focusezi la munca. Stii, noi femeile si mai ales oamenii sociabili si vorbareti in genere se odihnesc, incarca cu energie si se relaxeaza vorbind si comunicand asa cum altii o fac prin somn. Am citit despre asta si sunt si instrumente de evaluare a personalitatii unde se recomanda persoanelor tip networker si sociabile si vorbarete daca au o zi plina si sunt f obositi sau daca sunt deprimati si suparati sa iasa la o cafea/bere cu prietenii pentru a se odihni/descarca.

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Sorina tu si cu chefu' de birou, cred ca de la noaptea nedormita ti se trage, e normal, e mai usor sa vorbesti pe forum si sa te incarci decat sa te focusezi la munca. Stii, noi femeile si mai ales oamenii sociabili si vorbareti in genere se odihnesc, incarca cu energie si se relaxeaza vorbind si comunicand asa cum altii o fac prin somn. Am citit despre asta si sunt si instrumente de evaluare a personalitatii unde se recomanda persoanelor tip networker si sociabile si vorbarete daca au o zi plina si sunt f obositi sau daca sunt deprimati si suparati sa iasa la o cafea/bere cu prietenii pentru a se odihni/descarca. |

...Mare lucru ar fi o bere acum (o iesire la...., mai ales, ca berea nu ma ajuta, singura ea)

decenuela spune:
neatza fetiliiiiiiiii
SA FITI IUBITEEEEEEEEE
de soti...de concubini....de amanti ....de colegii de apartament...si...de cine mai vreti voi...( aici nu includ copiii si parintii ca acetiava iubesc oricum )
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...