Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata fetelor, eu am facut ochi la 4.40am pe motiv de cosmar si nu am mai adormit. M-am indeletnicit cu poze mutate din camera in laptop, facute mai mici, FB, cafea, a doua cafea, apoi a plecat mama acasa la ea, apoi s-a trezit Dani, apoi l-am dus la gradi, apoi am mancat si eu ca ma luase cu lesin de la atatea cafele...in sfarsit lucrez.
Am povestit la gradi ca am mult de lucru si ca mama a dezertat si il las pe Dani pana la ora 4. Ele ziceau sa il las pana la 6, dar cred ca imi termin treaba pana la 4.

Monique- bine ai venit. Bine ai gasit forumul. Sa iti placa aici cum ne place si noua. Si sa devii pufuleto- dependenta....ce? numai noi sa nu putem trai fara?!! :):):)

La Multi Ani Alexandru, sa traiesti si sa-nfloresti, sa cresti mare sanatos si sa te faci fecior frumos. Na, ca am dat-o-n rime.
O fi de la insomnie!

O zi usoara va doresc.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Neata, dar ce-ati avut cu cosmarurile azi-noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Si inainte sa dispar, 'Neata.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

ca de obicei....
nici nu stiu de ce te mai stresezi cu salutul la final what is done is done si sunt convinsa ca toata lumea apreciaza aportul si activitatea si nu salutul...nici eu nu le am cu salutul nici virtual si nici face-to-face...sunt prea impulsiva si am prea multe de spus si iau omul pe sus si....dau play....nu e mereu si salutul pe banda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Monique nici eu nu sunt in Romania, am nascut in UK, inteleg perfect la ce te-ai referit , eu am intrat in acest grup minunat cand fetita mea avea vreo 5-6 lunite . Fetele sunt extraordinare si o sa te integrezi repede ai sa vezi

Apropo de asta, doamnelor va rog sa ma scuzati daca o sa fie zile in care o sa intru numai sa beau cafelutza ( ) si nu o sa prea particip la discutii , dar e o perioada mai aglomerata acum pt mine.

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Atiq, Sorina, simply de incurajari si ca va bucurati alaturi de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Monique nici eu nu sunt in Romania, am nascut in UK, inteleg perfect la ce te-ai referit , eu am intrat in acest grup minunat cand fetita mea avea vreo 5-6 lunite . Fetele sunt extraordinare si o sa te integrezi repede ai sa vezi

Apropo de asta, doamnelor va rog sa ma scuzati daca o sa fie zile in care o sa intru numai sa beau cafelutza ( ) si nu o sa prea particip la discutii , dar e o perioada mai aglomerata acum pt mine.

Simply, esti binevenita oricum!
Bafta la examene si sa ne aduci vesti bune!

Mergi la inceput

Citat:

Spor la treburi si invatat, bafta la examene si liniste acasa!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Si inainte sa dispar, 'Neata.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

...nici eu nu le am cu salutul nici virtual si nici face-to-face...sunt prea impulsiva si am prea multe de spus si iau omul pe sus si....dau play....nu e mereu si salutul pe banda

Mamica de copil neastamparat Yannis

mi te si inchipui....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Citat:

Simply, esti binevenita oricum!
Bafta la examene si sa ne aduci vesti bune!

Atiq! merci de companie ca nu ma lasi sa fac spam singura. Se vede ca sotul va lipsi... cine stie cunoaste...sotia e mai relax, nu da neaparat din colt in colt sa straluceasca totul , sa fie toate jucariile in cutii si 3 feluri de mancare pe masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexutzza eu abia m-am dezmeticit, sanatate multa sotului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Atiq! merci de companie ca nu ma lasi sa fac spam singura. Se vede ca sotul va lipsi... cine stie cunoaste...sotia e mai relax, nu da neaparat din colt in colt sa straluceasca totul , sa fie toate jucariile in cutii si 3 feluri de mancare pe masa

Mamica de copil neastamparat Yannis

Tu asa faci cand e sotul acasa? De ce? Iti face statuie cineva?
Really faci asa?

Mergi la inceput