Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 6

tomaca spune:
Citat: |
Buna, mamicilor de Pufuleti! Eu sunt Monica, mamica lui Teodor, nascut in martie 2010. Aici e grupul potrivit? Inteleg ca acest grup s-a format inca inainte de a se naste pufuletii, deci mai primiti membri cu Pufuleti gata nascuti? Chiar imi pare rau ca nu v-am gasit mai devreme, ca in timpul sarcinii eram departe de familie, prea multi prieteni nu aveam, prieteni apropiati deloc...ce bine mi-ar fi prins (si sotului ) sa fi avut unde sa imi spun si ofurile, si bucuriile, dar sper ca nici acum nu e prea tarziu... |
gata Monigue, te-am gasit, m-a dus capul sa ma uit la ultima pagina din capitolul trecut, am avut un feeling.
Sigur ai nimerit unde trebuia. baietel nascut in martie si cu numele Teodor, sigur este din gasca (avem Tudori si Teodori sa ne traiasca

te inteleg ca ti-ar fi fost mai usor. Acelasi sentiment l-am avut si eu, chiar daca eu am inceput activarea la inceputul sarcinii, m-am retras (din motive de stres) si m-am intors activ cand Tudor al meu avea vreo 3-4 luni.
Asa ca nu mai sta pe ganduri. Judecand dupa tara in care te aflii, vom avea pe cineva activ la schimbul trei

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower Neata fetelor, eu am facut ochi la 4.40am pe motiv de cosmar si nu am mai adormit. M-am indeletnicit cu poze mutate din camera in laptop, facute mai mici, FB, cafea, a doua cafea, apoi a plecat mama acasa la ea, apoi s-a trezit Dani, apoi l-am dus la gradi, apoi am mancat si eu ca ma luase cu lesin de la atatea cafele...in sfarsit lucrez. O zi usoara va doresc. |
Spor la treaba, si o zi usoara!
Vad ca am cam avut aceeasi treaba, dimineata asta.....cafea peste alte cafele si net, dupa cosmar, si trezire cam la aceeasi ora...

tomaca spune:
Fetelor, nu ajung la teatru sa iau biletele rezervate la ora 12. Trebuie sa vad ce cifre s-au copt la forecast si n-am cum. Dar cred ca ma duc oricum, dupa aceea. Asa ca cine vrea, sa se inscrie acum si ma duc si fara rezervari. Nu cred ca le-au dat ei pe toate.
Cer si discount de volum daca e cazul ( ca doar duc grup organizat).

simplicity spune:
Buna dimineata, La multi ani Alexandru !
Sa fii mereu fericit si implinit
Ajung tarzior acasa, dar nu e zilnic, ci de 2 ori pe saptamana de la 6 la 9 .
Bun venit Monique

O zi frumoasa va doresc doamnelor

Simply,mami de fetita frumusica

tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Spor la treaba, si o zi usoara! Vad ca am cam avut aceeasi treaba, dimineata asta.....cafea peste alte cafele si net, dupa cosmar, si trezire cam la aceeasi ora... ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Eu zic v-ati unit pe un filon din atmosfera. Nasol cu starile astea.

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari...superrrrr!

atlantique spune:
Ma bucur ca este bine Yannis! Si bine ca s-a linistit si tati! Ai scapat!
si.... gospodina eficienta!
Ce copii atenti la silueta aveti voi! Parca zic eu ca si Alex este destul de zvapaiat, dar cred ca sunt eu mai rezistenta la efort
Larisel, la ce zici mers copacel? La mers in 4 labutze? Ca si Alex experimenteaza tot felul de tipuri de "tarash pe burta si pe spate", plus de-a bushilea.
MoniqueSta, bine ai venit! Povesteste, povesteste.... Si spune si cand s-a nascut Teodor ca sa il sarbatorim cum se cuvine.

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, nu ajung la teatru sa iau biletele rezervate la ora 12. Trebuie sa vad ce cifre s-au copt la forecast si n-am cum. Dar cred ca ma duc oricum, dupa aceea. Asa ca cine vrea, sa se inscrie acum si ma duc si fara rezervari. Nu cred ca le-au dat ei pe toate. Cer si discount de volum daca e cazul ( ca doar duc grup organizat). ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
presupun ca
eu-Yannis,
Mara-Mirela,
Micki-Kiti-tati de Kiti?
BF-Dani-Tati de Dani?
sunt deja in excelu tau, nu? (ai un sheet deschis cu siguranta!

Sa ma contrazica cei sus-numiti daca am gresit interesul/disponibilitatea lor ptr teatru si numarul de bilete

atlantique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Mai tu esti o romantica. Clar, titanique ti se potrivea mai bine ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Aparentele inseala

Plus ca sotul meu lipseste de la domiciliul conjugal pana luni....