Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza!

Sorina sorry de noapte agitata! Bafta cu jobu' full time si cu bona sper sa gasiti solutia optima pentru voi!

Lore gata? v-ati impacat?

Atiq multumim de urarile de

Yannis e f bine si complet vindecat azi dar nu l-as duce la gradi...pentru o zi acuma, mai bine sta si azi acasa si ma asigur ca nu dcu crocobauri de nici un fel la gradi. Si asa oricum eu stau acasa. Wish me luck! Cat am lucrat si alergat de colo colo 1 luna nu am slabit 1 gram , acum de cand stau cu Yannis acasa, am slabit 2 kg intr-o saptamana
Morala: e mai usoara viata de birou decat statul acasa si alergat dupa copil, mai ales cand situatia sta ca in semnatura

Mamica de copil neastamparat Yannis

se vede ca esti acasa...esti activa rau...mie imi place tare mult sa-ti citesc postarile....eu am mai zis ca mi se pare mai greu sa stai acasa si sa ai grija de copil decat sa mergi la job...cel putin in cazul meu asa e...nu degeaba m-am intors la munca mai repede...un mare buchet de pentru fetele care au stat doi ani acasa sa aiba grija de pufi...eu una stiu ca nu as fi putut, sau ma rog as fi putut evident, dar cred ca mai aveam niste fire albe in plus...si asa, cateodata simt ca imi vine sa-mi ies din pepeni cand face david fiztele alea la mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Helou...helou....spun si eu prezent..ca de obicei am ceva restante din capitolul trecut ..

Hai no Lorex, tu vorbesti serios ca nu stii ce inseamna HR (Human Resources)?..Am citit faza cu vecina ta si m-am crucit....cum puii mei pot fi asa unii oameni...si femeie...poate chiar mama si bunica....sa-i fie rusine si data viitoare nu o lasa sa treaca asa usor pe langa tine...da-i ghiont ceva...cum sa iti spuna asa ceva...vai ce m-a enervat...

Lali de David luptatorul nostru

Sunt convinsa ca stia, doar ca nu a facut legatura sau nu a auzit f des exprimarea daca nu are conexiuni in domeniu, cum a zis si ea, lucreaza la stat si acolo de MRU sau RU.
be gentle pleaseeeee, eu una urasc chestia aia cu "cuuuuum!?!?! nu stiiii!?!?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Alexutzza eu abia m-am dezmeticit, sanatate multa sotului tau

Simply,mami de fetita frumusica

Exact...stiam eu ca uitasem ceva alex .

Si tie simpli succes in sesiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

wow..dar ce vorbarete ....e fetele

nu , dragelor,n-am av o noapte siecsi in niciunul din sensuri

jiji cu greu s-a culcat dupa 11 juma...si am avut puterea sa-l ...parasesc si sa ma duc sa dorm cu ta-su...si surpriza...m-am trezit pe la 5juma...ori am dormit lemn...ori adormit si jiji bine si n-a marait deloc....cert e ca m-am trezit si n-am mai adormit la loc...
jiji s-a trez la 6 si ceva....era o liniste...el...mamiiiiiii....apteeee....mamiiiiii, mamiiiii....

si mami , drepti, la el sa-i dea laptele...si apoi...a mai adormit pana la 9....
si pt ca am fost matinala...i-am pregatit mancare:
am prajit( mai mult inabusita) o pulpa de curcan
paste cu sos de rosii si cascaval
paste cu urda , smantana si stafidela cuptor
mere coapte
cartofi copti
....(au fost bagate toate alea la cuptor )

si cam atat.....

eu m-am fc bella si rapitoare si amvenit la munca...si acu ma gandesc ca as manca un peste....pt camor de foame

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

si eu pe aici
citesc printre randuri ca sunt cu Dragos acasa si nu ma lasa deloc sa scriu

a avut febra azi noapte 39..ii cam curge nasu asa ca am zis sa il tin azi acasa...

gata imi da stingerea..nu ma mai lasa...urla...

revin cand doarme

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

offf...iar e blonavior.....sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

si eu pe aici
citesc printre randuri ca sunt cu Dragos acasa si nu ma lasa deloc sa scriu

a avut febra azi noapte 39..ii cam curge nasu asa ca am zis sa il tin azi acasa...

gata imi da stingerea..nu ma mai lasa...urla...

revin cand doarme

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Din nou probleme de sanatate? Off... sper sa scapati repede de orice o fi!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
Atiq! merci de companie ca nu ma lasi sa fac spam singura. Se vede ca sotul va lipsi... cine stie cunoaste...sotia e mai relax, nu da neaparat din colt in colt sa straluceasca totul , sa fie toate jucariile in cutii si 3 feluri de mancare pe masa

Tu asa faci cand e sotul acasa? De ce? Iti face statuie cineva?
Really faci asa?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

...eu sunt workoholica...inainte de Yannis stateam pana la 10-11 la birou si faceam de toate si aveam grija sa fie totul ok si functional si treaba facuta si rapoartele/profilele trimise si ordine lasata in birouri ptr interviurile de dimineata si tot ce trebuia la prima ora sa fie pregatit de cu seara ca poate la prima ora nu functie ceva (imprimanta/mail etc)...asa am fost invatata ca e mai bine si mai safe si nu ne trezim ca surprindem neplacut clientii/candidatii si acum stand acasa simt nevoia sa-mi justific timpul si activitatea cumva in fata cuiva

ma bucur ca barbatii vietii tale sunt mai bine....

auzi, eu imi aduc aminte de tine, de pe vremea gravideniei cand ne tot ziceai ca ai multe camasi de calcat...io imi zicem in gand ce bine ca al meu nu trebuie sa se imbrace la costum...eu urasc calcatul...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Helou...helou....spun si eu prezent..ca de obicei am ceva restante din capitolul trecut ..

Hai no Lorex, tu vorbesti serios ca nu stii ce inseamna HR (Human Resources)?..Am citit faza cu vecina ta si m-am crucit....cum puii mei pot fi asa unii oameni...si femeie...poate chiar mama si bunica....sa-i fie rusine si data viitoare nu o lasa sa treaca asa usor pe langa tine...da-i ghiont ceva...cum sa iti spuna asa ceva...vai ce m-a enervat...

Sunt convinsa ca stia, doar ca nu a facut legatura sau nu a auzit f des exprimarea daca nu are conexiuni in domeniu, cum a zis si ea, lucreaza la stat si acolo de MRU sau RU.
be gentle pleaseeeee, eu una urasc chestia aia cu "cuuuuum!?!?! nu stiiii!?!?!"

mai, sper sa nu se fi interpretat gresit...sa nu te superi pe mine Lorex...nu am vrut sa sune cum a sunat....

acu vin eu cu o intrebare...ce inseamna MRU...RU- resurse umane si M?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

wow..dar ce vorbarete ....e fetele

nu , dragelor,n-am av o noapte siecsi in niciunul din sensuri

jiji cu greu s-a culcat dupa 11 juma...si am avut puterea sa-l ...parasesc si sa ma duc sa dorm cu ta-su...si surpriza...m-am trezit pe la 5juma...ori am dormit lemn...ori adormit si jiji bine si n-a marait deloc....cert e ca m-am trezit si n-am mai adormit la loc...
jiji s-a trez la 6 si ceva....era o liniste...el...mamiiiiiii....apteeee....mamiiiiii, mamiiiii....

si mami , drepti, la el sa-i dea laptele...si apoi...a mai adormit pana la 9....
si pt ca am fost matinala...i-am pregatit mancare:
am prajit( mai mult inabusita) o pulpa de curcan
paste cu sos de rosii si cascaval
paste cu urda , smantana si stafidela cuptor
mere coapte
cartofi copti
....(au fost bagate toate alea la cuptor )

si cam atat.....

eu m-am fc bella si rapitoare si amvenit la munca...si acu ma gandesc ca as manca un peste....pt camor de foame

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Cate cuptoare ai in casa? Sau sa reformulez cat a durat sa pregatesti atatea?

De cand am revenit si citesc cat gospodariti prin bucatarie ma sperii ce lene m-a lovit pe mine de peste 1 an incoace ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Neatza!

Sorina sorry de noapte agitata! Bafta cu jobu' full time si cu bona sper sa gasiti solutia optima pentru voi!

Lore gata? v-ati impacat?

Atiq multumim de urarile de

Yannis e f bine si complet vindecat azi dar nu l-as duce la gradi...pentru o zi acuma, mai bine sta si azi acasa si ma asigur ca nu dcu crocobauri de nici un fel la gradi. Si asa oricum eu stau acasa. Wish me luck! Cat am lucrat si alergat de colo colo 1 luna nu am slabit 1 gram , acum de cand stau cu Yannis acasa, am slabit 2 kg intr-o saptamana
Morala: e mai usoara viata de birou decat statul acasa si alergat dupa copil, mai ales cand situatia sta ca in semnatura

se vede ca esti acasa...esti activa rau...mie imi place tare mult sa-ti citesc postarile....eu am mai zis ca mi se pare mai greu sa stai acasa si sa ai grija de copil decat sa mergi la job...cel putin in cazul meu asa e...nu degeaba m-am intors la munca mai repede...un mare buchet de pentru fetele care au stat doi ani acasa sa aiba grija de pufi...eu una stiu ca nu as fi putut, sau ma rog as fi putut evident, dar cred ca mai aveam niste fire albe in plus...si asa, cateodata simt ca imi vine sa-mi ies din pepeni cand face david fiztele alea la mancare...

Lali de David luptatorul nostru

oh God! ce vorbesti? sa fi stat tu non-stop acasa, ca mama sa tremuri si sa te enervezi la fiecare linguritza mofturoasa si sa masori dozele si tot non-stop! Bona ca bona, se implica enorm, dar tu ca mama traiesti ce traieste ea x1000!
Sa ma ierti te rog si sa nu ma intelegi gresit dar in opinia mea tu ai compensat de 1000 de ori statu ala de 2 ani acasa prin statul prin spitale si operatii, ai auzit tot felu de replici si calamitati, si te-ai stresat in week-end cu David cat ptr mai mult de 5 zile lucratoare ale saptamanii! Stiu ca tu vrei sa abordezi totul cat mai normal in privinta lui David si ca nu vrei sa faci o diferenta in viata lui datorita conditiei lui si te admir si felicit pentru asta, dar sa admitem, lucrurile sunt diferite la voi si pentru ca el sa nu simta asta tu duci de 1000 de ori mai mult greul chiar daca tie acum lucrurile ti se par normale si nu stii cum e altfel ca sa faci o comparatie...parerea mea

Mergi la inceput