Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 11

alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lalitica2000
mai, sper sa nu se fi interpretat gresit...sa nu te superi pe mine Lorex...nu am vrut sa sune cum a sunat.... acu vin eu cu o intrebare...ce inseamna MRU ![]() ![]() Lali ![]() |
sunt departamente la stat, personal tesa de Managementul Resurselor Umane

lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela wow..dar ce vorbarete ....e fetele ![]() nu , dragelor,n-am av o noapte siecsi in niciunul din sensuri ![]() jiji cu greu s-a culcat dupa 11 juma...si am avut puterea sa-l ...parasesc si sa ma duc sa dorm cu ta-su...si surpriza...m-am trezit pe la 5juma...ori am dormit lemn...ori adormit si jiji bine si n-a marait deloc....cert e ca m-am trezit si n-am mai adormit la loc... jiji s-a trez la 6 si ceva....era o liniste...el...mamiiiiiii....apteeee....mamiiiiii, mamiiiii.... si mami , drepti, la el sa-i dea laptele...si apoi...a mai adormit pana la 9.... si pt ca am fost matinala...i-am pregatit mancare: am prajit( mai mult inabusita) o pulpa de curcan paste cu sos de rosii si cascaval paste cu urda , smantana si stafidela cuptor mere coapte cartofi copti ....(au fost bagate toate alea la cuptor ![]() si cam atat..... eu m-am fc bella si rapitoare si amvenit la munca...si acu ma gandesc ca as manca un peste....pt camor de foame ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
ca de obicei esti o gospodina desavarsita

Loredana71 spune:
Hello,hello!
Mammamia,ce vorbarete ati fost!
Da,ne-am impacat,Alex,m-a sunat de ieri,cand ma lamentam pe aici
A dormit Lara pana la 10 jumate astazi,ca a venit peste noapte la noi in camera plangand,mititica,nu stiu ce a visat,dar daca era cu noi in pat,a tot tras la aghioase,i-a mai si adus barbatu-meu o sticla cu lapte...E asa draguta cand vine lipa-lipa la noi in pat
Monique,bine ai venit!
Legat de dulciurile Mirelei...Am avut o perioada in care descoperisem prajiturile la cutie de la droetker,faceam alta cand se termina,pana am vazut ca luam proportii...Si erau atatea feluri,ca te si facea curioasa sa le incerci,of,of...Ne-am potolit acum,mai fac cate ceva eu,in casa,dar rar...Cea mai buna a fost musuroiul de cartita

miremia spune:
Simply cum sa ma supar?
Ziceam doar asa....parca noi am fost o generatie mai ascultatoare, ei sunt foarte descurcareti.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Hello,hello! Mammamia,ce vorbarete ati fost! ![]() Da,ne-am impacat,Alex,m-a sunat de ieri,cand ma lamentam pe aici ![]() A dormit Lara pana la 10 jumate astazi,ca a venit peste noapte la noi in camera plangand,mititica,nu stiu ce a visat,dar daca era cu noi in pat,a tot tras la aghioase,i-a mai si adus barbatu-meu o sticla cu lapte...E asa draguta cand vine lipa-lipa la noi in pat ![]() Lara |
ei! daca sorina si BF au fost pe aceeasi lungime de unda cu cosmarurile si noaptea agitata, noi ne luam de mana aici. Si Yannis lipa-lipa la noi in pat pe la 6 dimi

blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza eu eram de mica maaaaaaare psiholog...orice mi se spunea si nu era in avantajul meu gen: "nu e voie", "mergem acolo (si eu nu vroiam)" "trebuie sa faci injectie" "esti pedepsita!" "nu te mai joci cu X copil sau cu X jucarie" "nu te uiti la TV" "nu mai ai voie sa te joci cu casetofonul!(boala mea de la 2 ani cand am avut putere sa butonez)" replica mea era mereu: "intai vorbim!" Si uite cum stateau membrii ai familiei fie pe rand sau toti odata sa-mi explice/povesteasca cu orele , eu in capshorul meu fiind fixata obsesiv pe aceeasi chestie urmarita la inceput si culminand dupa ore de discutii in care io ziceam ca buy time sau le desfiintez argumentele sau...simplu, poate uita ce vroiau sa faca sau ce nu aveam io voie sa fac.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca mereu mizam ca la un moment dat se termina explicatiile sau resursele sau energia persoanei si ma vor lasa sa-mi fac de cap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica ![]() ![]() |
Cum era replica aia din primul film "piratii din caraibe"? cand o gasesc piratii aia doi pe tanti Keira ascunsa in dulap?
Parle? cu accent pe e.
La asta m-am gandit cand am citit ce ai scris tu. Intai vorbim...apoi mai vedem ce si cum!

decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Cate cuptoare ai in casa? Sau sa reformulez cat a durat sa pregatesti atatea? ![]() ![]() ![]() De cand am revenit si citesc cat gospodariti prin bucatarie ma sperii ce lene m-a lovit pe mine de peste 1 an incoace ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
=))))).....nu,,.....
pastele si friptura pe plita...
merele+ pastele cu branza+ cartofii...i-am bagat la cuptor la un loc.....si de ca trece un gust de la altul...sa se invete si el cu mancarea de camin

( de obicei cand fac expres pt el diverse decat sa bag 2 linguri la cuptor...caut sa mai inventez cate ceva...sa umplu spatiul

Mihaela,

Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza oh God! ce vorbesti? sa fi stat tu non-stop acasa, ca mama sa tremuri si sa te enervezi la fiecare linguritza mofturoasa si sa masori dozele si tot non-stop! Bona ca bona, se implica enorm, dar tu ca mama traiesti ce traieste ea x1000! Sa ma ierti te rog si sa nu ma intelegi gresit dar in opinia mea tu ai compensat de 1000 de ori statu ala de 2 ani acasa prin statul prin spitale si operatii, ai auzit tot felu de replici si calamitati, si te-ai stresat in week-end cu David cat ptr mai mult de 5 zile lucratoare ale saptamanii! Stiu ca tu vrei sa abordezi totul cat mai normal in privinta lui David si ca nu vrei sa faci o diferenta in viata lui datorita conditiei lui si te admir si felicit pentru asta, dar sa admitem, lucrurile sunt diferite la voi si pentru ca el sa nu simta asta tu duci de 1000 de ori mai mult greul chiar daca tie acum lucrurile ti se par normale si nu stii cum e altfel ca sa faci o comparatie...parerea mea ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica ![]() ![]() |
ei, cum sa ma supar...sa stii ca nu doar odata m-am intrebat cum ar fi fost viata noastra fara boala asta...cred ca imi este mai usor asa ca a fost totul de la inceput si nu am cu ce face comparatie...cred ca acea comparatie cu normalul m-ar fi tinut mai mult in vreo depresie...asa, pentru mine asta e normalul...mergem mai departe....ai scris foarte bine, mi-ai ghicit trairile si gandurile tare bine

blue_flower spune:
Dar nu v-am zis de ce m-am trezit la 4.40, ce am visat....
Am visat ca eram pe un pat si stateam intinsa si un pui de vrabie zbura pe deasupra mea si a inceput sa cada inspre capul meu.
Din somn am sarit in fund, cu picioarele jos din pat, mai-mai sa plec din pat. Apoi, desi ma trezisem, am cautat prin pat, printre perne, sa vad daca nu cumva e vreun pui de vrabie pe acolo.
Mi-era o sila si o frica....
Si acum rugam fetele pricepute intr-ale viselor sa imi zica si mie ce inseamna pui de vrabie in capul meu!!!

lalitica2000 spune:
eu azi nu am chef deloc de munca...bine, nici nu pot sa zic ca am nu stiu cat de munca...tot imi fac liste si para liste cu ce mai avem de cumparat/facut ca nu cumva sa uit ceva...deja am impartit o parte sarcini cu fiecare ce are de facut (cumparaturi, mancare) ca de maine de la 5 incepe nebunia cu petrecerea lui David si pe urma o sa pun si poze, sa actualizez folderul cu pozele lui David