Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 12

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 Tomaca, exact ce ziceam intre-un mesaj catre tine....trebuie cantarita decizia pe toate partile....sa va puneti pe hartie plususri si minusuri....pana la urma conteaza si banul, ca totul e pe bani in zilele noastre Ca mi-am adus aminte, de ce trebuie pusa punguta aia cu 40 de minute inainte...pai de unde sa stii tu cand face copilul pipi...care e treaba cu cele 40 de minute? |
Nu pui punga cu 40 minute inainte. O tii maxim 40 minute dupa ce ai pus-o, timp in care copilul trebuie sa faca pipi. Dupa 40 min mediul nu mai este steril. Daca n-ai recoltat nimic in 40 min, o iei de la capat.

miremia spune:
La multi ani Alexandru!
Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower Dar nu v-am zis de ce m-am trezit la 4.40, ce am visat.... Am visat ca eram pe un pat si stateam intinsa si un pui de vrabie zbura pe deasupra mea si a inceput sa cada inspre capul meu. Din somn am sarit in fund, cu picioarele jos din pat, mai-mai sa plec din pat. Apoi, desi ma trezisem, am cautat prin pat, printre perne, sa vad daca nu cumva e vreun pui de vrabie pe acolo. ![]() Mi-era o sila si o frica.... Si acum rugam fetele pricepute intr-ale viselor sa imi zica si mie ce inseamna pui de vrabie in capul meu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Mama fericita |
Mama, ce straniu!
Sa zic si eu, ce mi-a omorat somnul...
La trezirea de la 2...aveam cancer la nush ce vertebra, cervical, anyhow.
La trezirea de la 3 faceam citostatice...
La trezirea de la 4...deja n-am mai suportat, si mi-am facut o cafea, ca deja nu mai suportam atatea citostatice.

alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Cum era replica aia din primul film "piratii din caraibe"? cand o gasesc piratii aia doi pe tanti Keira ascunsa in dulap? Parle? cu accent pe e. La asta m-am gandit cand am citit ce ai scris tu. Intai vorbim...apoi mai vedem ce si cum! ![]() ![]() ![]() Mama fericita |
"Parlay" si e ceva diferit, din gambling, nu sti exact ce dar ceva cu licitatu se subantelege ceva cand zici parlayul asa gen "pas" sau "cip"

miremia spune:
Si noi in clubul nedormitilor.
Eu as fi dormit fara nicio problema, dar s-a tot trezit Mara. De cateva nopti se trezeste si striga ba mau, ba oac, ba chiss.....Am zis ca viseaza, n-as avea o problema cu asta. Dar se ridica in fund si eu incerc sa ma duc sa o iau langa mine sau sa o iau in brate si ea se impotriveste, asa cu ochii inchisi.
Noaptea trecuta s-a trezit de vreo 4 ori plangand, am zis ca de la canin (sta sa sparga), doar ca o data se tinea cu mana de pampers. Cand s-a trezit la fel, vroia sa-si dea pampersul jos. M-am gandit sa nu aiba vreo problemuta, vreo infectie urinara ceva. Am lasat-o fara pampers, am pus si olita aproape...poate ii trece vreun gand.
Una peste alta ma bucur ca mi-a dat doamna doctor sa-i fac si analize de urina, macar sa stau linistita. Partea grea o sa fie cu recoltatul urinei, am desfacut o punguta, in speranta ca ma lasa sa fac o proba...a zis ca no way si a rupt-o la fuga. Probabil cand o sa adoarma....

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui tomaca
Nu pui punga cu 40 minute inainte. O tii maxim 40 minute dupa ce ai pus-o, timp in care copilul trebuie sa faca pipi. Dupa 40 min mediul nu mai este steril. Daca n-ai recoltat nimic in 40 min, o iei de la capat. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
interesant....nu am stiut chestia asta...adica i-am recoltat de cateva ori lui David, dar nu-mi spusese nimeni de treaba asta, decat ca sa am grija cu pungulta,unde pun mana..chestii din astea...e bine de stiut!

ana_g spune:
buna ziua, fetelor!
am obosit numai citindu-va....serios....
imi place ideea cu teatrul, dar astept impresii si daca se repeta, poate venim si noi. distractie placuta!
apropo de vise, nu prea cred, desi unele ma pun tare pe ganduri, cel putin vreo 2 avute cu ani in urma le tin minte si acum si stau si ma intreb ce-or fi insemnat....in fine....pui de vrabie....nu suna chiar atat de rau, nu?
am o zapada in curte....cred ca tine pana in aprilie, mai ales ca sunt zone nu prea batute de soare. il mai dau pe asta mic cu sania, pe o ruta de 5 metri si lata de 1.
problema mare...nu am nasi pentru copilul asta care tre sa se nasca....serios...fratele meu, care l-a botezat pe stefan, mi-a spus ca nu poate, nu ma supar, inteleg.....va puteti imagina ca alti prieteni nu avem, cunostinte, rude?....serios....mai raman nasii nostri de cununie, dar cu ei nu vorbim de aproape 2 ani....hm....ei, fiecare isi are nashul sau pana la urma, gasim.
revin.....
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+

tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g buna ziua, fetelor! am obosit numai citindu-va....serios.... imi place ideea cu teatrul, dar astept impresii si daca se repeta, poate venim si noi. distractie placuta! apropo de vise, nu prea cred, desi unele ma pun tare pe ganduri, cel putin vreo 2 avute cu ani in urma le tin minte si acum si stau si ma intreb ce-or fi insemnat....in fine....pui de vrabie....nu suna chiar atat de rau, nu? ![]() am o zapada in curte....cred ca tine pana in aprilie, mai ales ca sunt zone nu prea batute de soare. il mai dau pe asta mic cu sania, pe o ruta de 5 metri si lata de 1 ![]() problema mare...nu am nasi pentru copilul asta care tre sa se nasca....serios...fratele meu, care l-a botezat pe stefan, mi-a spus ca nu poate, nu ma supar, inteleg.....va puteti imagina ca alti prieteni nu avem, cunostinte, rude?....serios....mai raman nasii nostri de cununie, dar cu ei nu vorbim de aproape 2 ani ![]() revin..... _ mama lui Stefan, pui scump si ![]() |
Ana, nu-i problema ti-l botez eu. Vorbesc serios, mie imi place. Si-ti mai dau si un motiv personal dar pe PM

Eu am botezat copii, dar doar fete. Vreau si baiat.

miremia spune:
Si pentru cine doreste si poate sa ajunga, va asteptam in seara asta la
Targul Martisoarelor de suflet

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Mama, ce straniu! Sa zic si eu, ce mi-a omorat somnul... La trezirea de la 2...aveam cancer la nush ce vertebra, cervical, anyhow. La trezirea de la 3 faceam citostatice... La trezirea de la 4...deja n-am mai suportat, si mi-am facut o cafea, ca deja nu mai suportam atatea citostatice. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
ce-ati patit mai fetelor...una citostatice