Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 13

miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ana, nu-i problema ti-l botez eu. Vorbesc serios, mie imi place. Si-ti mai dau si un motiv personal dar pe PM ![]() Eu am botezat copii, dar doar fete. Vreau si baiat. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Super Tomaca!

Cand citeam mesajul Anei iti jur ca parca te-am si vazut cu bebe mic in brate, botezandu-l!

Mirela si

miremia spune:
Si sa stiti ca mie imi place din ce in ce mai mult de gasca noastra!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Si sa stiti ca mie imi place din ce in ce mai mult de gasca noastra! ![]() Mirela si ![]() |

sorina_bz spune:
BF...ca tot am muncit azi cu spor...
Uite ce zice Acvaria de visul tau:
PAS#258;RE: idei, vorbe, dialoguri, cunostinte; (moarte sau pe moarte) vesti proaste, renunti la unele idei, refuzuri, esecuri, griji, deceptii; (pe ou#259;, face ou#259;) esti într-o perioad#259; efervescent#259;, vin idei noi, perspicacitate, stii ce ai de f#259;cut, preg#259;testi cu r#259;bdare un plan important, asteptarea dinainte de a actiona, studiu, acumulare de cunostinte, înc#259; mai ai de înv#259;tat; (ou#259; sparte în cuib) ideile sau planurile tale sunt blocate de altii, critici, refuzuri, nu ai g#259;sit solutia cea mai bun#259;, altii îti pun bete în roate, nu poti actiona acum; vezi si cuib; (p#259;s#259;ri mari, puternice: vulturi, ulii etc) ai încredere în ideile tale, pune-le în practic#259;, lupt#259; pentru opiniile tale, vesti bune despre realiz#259;ri personale, dorint#259; de a te impune si a-ti exprima punctul de vedere, reusit#259; la examene sau competitii; (p#259;s#259;ri mici, fragile) nu esti sigur pe propriile opinii, înc#259; mai ai de înv#259;tat si de acumulat experient#259;; (captiv#259;) supunere, nu ai voie s#259; te exprimi, esti la st#259;pân, nu ai curajul propriilor opinii; (zburând) ai libertate de exprimare, spune-ti p#259;rerea, ai curajul s#259; spui ce gândesti, pune-ti ideile în practic#259;, eliberare, nevoie de cunoastere, afl#259; cât mai mult; (asezându-se pe p#259;mânt sau în mâna ta) este timpul s#259; îti pui ideile în practic#259;, f#259; ceva din ceea ce gândesti, fapte materializate, roade, rezultate concrete, ai dep#259;sit faza de înv#259;tare, acum actionezi.

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui sorina_bz BF...ca tot am muncit azi cu spor... ![]() ![]() ![]() Uite ce zice Acvaria de visul tau: PAS#258;RE: idei, vorbe, dialoguri, cunostinte; (moarte sau pe moarte) vesti proaste, renunti la unele idei, refuzuri, esecuri, griji, deceptii; (pe ou#259;, face ou#259;) esti într-o perioad#259; efervescent#259;, vin idei noi, perspicacitate, stii ce ai de f#259;cut, preg#259;testi cu r#259;bdare un plan important, asteptarea dinainte de a actiona, studiu, acumulare de cunostinte, înc#259; mai ai de înv#259;tat; (ou#259; sparte în cuib) ideile sau planurile tale sunt blocate de altii, critici, refuzuri, nu ai g#259;sit solutia cea mai bun#259;, altii îti pun bete în roate, nu poti actiona acum; vezi si cuib; (p#259;s#259;ri mari, puternice: vulturi, ulii etc) ai încredere în ideile tale, pune-le în practic#259;, lupt#259; pentru opiniile tale, vesti bune despre realiz#259;ri personale, dorint#259; de a te impune si a-ti exprima punctul de vedere, reusit#259; la examene sau competitii; (p#259;s#259;ri mici, fragile) nu esti sigur pe propriile opinii, înc#259; mai ai de înv#259;tat si de acumulat experient#259;; (captiv#259;) supunere, nu ai voie s#259; te exprimi, esti la st#259;pân, nu ai curajul propriilor opinii; (zburând) ai libertate de exprimare, spune-ti p#259;rerea, ai curajul s#259; spui ce gândesti, pune-ti ideile în practic#259;, eliberare, nevoie de cunoastere, afl#259; cât mai mult; (asezându-se pe p#259;mânt sau în mâna ta) este timpul s#259; îti pui ideile în practic#259;, f#259; ceva din ceea ce gândesti, fapte materializate, roade, rezultate concrete, ai dep#259;sit faza de înv#259;tare, acum actionezi. Sorina, mami de Diana si Iris |
si despre al tau?

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza si despre al tau? ![]() |
Errr, la mine e mai nashpa....

BOALA: neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. întârzieri, piedici:

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Errr, la mine e mai nashpa.... ![]() ![]() BOALA: neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. întârzieri, piedici: Sorina, mami de Diana si Iris |
hmm, pai daca te-ai trezit nu ai de unde sa stii ce mai urma, asa ca poate visul a lasat partea buna la sfarsit!

simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Si sa stiti ca mie imi place din ce in ce mai mult de gasca noastra! ![]() Mirela si ![]() |

Apropo de vise, eu visez(o data la cateva luni, dar de ani de zile) ca sotul meu nu ma place, ca ne despartim , valeu si ce mai plang in somn

Alexutzza ce super tare erai cu "sa vorbim" , eu sincer nu imi aduc aminte nimic de la varste asa mici

Mirela am avut mustrari de constiinta

Simply,mami de fetita frumusica

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() ![]() ![]() Apropo de vise, eu visez(o data la cateva luni, dar de ani de zile) ca sotul meu nu ma place, ca ne despartim , valeu si ce mai plang in somn ![]() ![]() ![]() ![]() Alexutzza ce super tare erai cu "sa vorbim" , eu sincer nu imi aduc aminte nimic de la varste asa mici ![]() ![]() Mirela am avut mustrari de constiinta ![]() ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Eu imi aduc aminte destule...prima mea amintire despre care pot povesti este de undeva din vara de dinainte sa fac 2 ani, eu sunt nascuta in Nov, deci sa fi avut un an si 8-9 luni asa....