Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna ziua, fetelor!

am obosit numai citindu-va....serios....

imi place ideea cu teatrul, dar astept impresii si daca se repeta, poate venim si noi. distractie placuta!

apropo de vise, nu prea cred, desi unele ma pun tare pe ganduri, cel putin vreo 2 avute cu ani in urma le tin minte si acum si stau si ma intreb ce-or fi insemnat....in fine....pui de vrabie....nu suna chiar atat de rau, nu?

am o zapada in curte....cred ca tine pana in aprilie, mai ales ca sunt zone nu prea batute de soare. il mai dau pe asta mic cu sania, pe o ruta de 5 metri si lata de 1.

problema mare...nu am nasi pentru copilul asta care tre sa se nasca....serios...fratele meu, care l-a botezat pe stefan, mi-a spus ca nu poate, nu ma supar, inteleg.....va puteti imagina ca alti prieteni nu avem, cunostinte, rude?....serios....mai raman nasii nostri de cununie, dar cu ei nu vorbim de aproape 2 ani....hm....ei, fiecare isi are nashul sau pana la urma, gasim.

revin.....

_
mama lui Stefan, pui scump si 17+

Ana, nu-i problema ti-l botez eu. Vorbesc serios, mie imi place. Si-ti mai dau si un motiv personal dar pe PM .

Eu am botezat copii, dar doar fete. Vreau si baiat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Super Tomaca!
Cand citeam mesajul Anei iti jur ca parca te-am si vazut cu bebe mic in brate, botezandu-l!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si sa stiti ca mie imi place din ce in ce mai mult de gasca noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mergi la inceput

BF...ca tot am muncit azi cu spor...

Uite ce zice Acvaria de visul tau:

PAS#258;RE: idei, vorbe, dialoguri, cunostinte; (moarte sau pe moarte) vesti proaste, renunti la unele idei, refuzuri, esecuri, griji, deceptii; (pe ou#259;, face ou#259;) esti într-o perioad#259; efervescent#259;, vin idei noi, perspicacitate, stii ce ai de f#259;cut, preg#259;testi cu r#259;bdare un plan important, asteptarea dinainte de a actiona, studiu, acumulare de cunostinte, înc#259; mai ai de înv#259;tat; (ou#259; sparte în cuib) ideile sau planurile tale sunt blocate de altii, critici, refuzuri, nu ai g#259;sit solutia cea mai bun#259;, altii îti pun bete în roate, nu poti actiona acum; vezi si cuib; (p#259;s#259;ri mari, puternice: vulturi, ulii etc) ai încredere în ideile tale, pune-le în practic#259;, lupt#259; pentru opiniile tale, vesti bune despre realiz#259;ri personale, dorint#259; de a te impune si a-ti exprima punctul de vedere, reusit#259; la examene sau competitii; (p#259;s#259;ri mici, fragile) nu esti sigur pe propriile opinii, înc#259; mai ai de înv#259;tat si de acumulat experient#259;; (captiv#259;) supunere, nu ai voie s#259; te exprimi, esti la st#259;pân, nu ai curajul propriilor opinii; (zburând) ai libertate de exprimare, spune-ti p#259;rerea, ai curajul s#259; spui ce gândesti, pune-ti ideile în practic#259;, eliberare, nevoie de cunoastere, afl#259; cât mai mult; (asezându-se pe p#259;mânt sau în mâna ta) este timpul s#259; îti pui ideile în practic#259;, f#259; ceva din ceea ce gândesti, fapte materializate, roade, rezultate concrete, ai dep#259;sit faza de înv#259;tare, acum actionezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

BF...ca tot am muncit azi cu spor...

Uite ce zice Acvaria de visul tau:

PAS#258;RE: idei, vorbe, dialoguri, cunostinte; (moarte sau pe moarte) vesti proaste, renunti la unele idei, refuzuri, esecuri, griji, deceptii; (pe ou#259;, face ou#259;) esti într-o perioad#259; efervescent#259;, vin idei noi, perspicacitate, stii ce ai de f#259;cut, preg#259;testi cu r#259;bdare un plan important, asteptarea dinainte de a actiona, studiu, acumulare de cunostinte, înc#259; mai ai de înv#259;tat; (ou#259; sparte în cuib) ideile sau planurile tale sunt blocate de altii, critici, refuzuri, nu ai g#259;sit solutia cea mai bun#259;, altii îti pun bete în roate, nu poti actiona acum; vezi si cuib; (p#259;s#259;ri mari, puternice: vulturi, ulii etc) ai încredere în ideile tale, pune-le în practic#259;, lupt#259; pentru opiniile tale, vesti bune despre realiz#259;ri personale, dorint#259; de a te impune si a-ti exprima punctul de vedere, reusit#259; la examene sau competitii; (p#259;s#259;ri mici, fragile) nu esti sigur pe propriile opinii, înc#259; mai ai de înv#259;tat si de acumulat experient#259;; (captiv#259;) supunere, nu ai voie s#259; te exprimi, esti la st#259;pân, nu ai curajul propriilor opinii; (zburând) ai libertate de exprimare, spune-ti p#259;rerea, ai curajul s#259; spui ce gândesti, pune-ti ideile în practic#259;, eliberare, nevoie de cunoastere, afl#259; cât mai mult; (asezându-se pe p#259;mânt sau în mâna ta) este timpul s#259; îti pui ideile în practic#259;, f#259; ceva din ceea ce gândesti, fapte materializate, roade, rezultate concrete, ai dep#259;sit faza de înv#259;tare, acum actionezi.

Sorina, mami de Diana si Iris

si despre al tau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
si despre al tau?

Errr, la mine e mai nashpa....

BOALA: neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. întârzieri, piedici:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
si despre al tau?

Errr, la mine e mai nashpa....

BOALA: neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. întârzieri, piedici:

Sorina, mami de Diana si Iris

hmm, pai daca te-ai trezit nu ai de unde sa stii ce mai urma, asa ca poate visul a lasat partea buna la sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

subscriuuuuu

Apropo de vise, eu visez(o data la cateva luni, dar de ani de zile) ca sotul meu nu ma place, ca ne despartim , valeu si ce mai plang in somn ; dar suntem impreuna in ciuda a ceea ce visele mele prevestesc

Alexutzza ce super tare erai cu "sa vorbim" , eu sincer nu imi aduc aminte nimic de la varste asa mici ; abia de la vreo 5 anisori, de cand eram la camin am ceva aminitiri, mai vagi; imi aduc aminte ca eu nu ascultam deloc de ai mei(am fost f obraznica cand eram mica) , dar ma refer la perioada camin si scoala generala, ca apoi m-am cumintit

Mirela am avut mustrari de constiinta , ma bucur ca nu te-ai suparat

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tomaca esti foarte dragutza, Ana multi pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

subscriuuuuu

Apropo de vise, eu visez(o data la cateva luni, dar de ani de zile) ca sotul meu nu ma place, ca ne despartim , valeu si ce mai plang in somn ; dar suntem impreuna in ciuda a ceea ce visele mele prevestesc

Alexutzza ce super tare erai cu "sa vorbim" , eu sincer nu imi aduc aminte nimic de la varste asa mici ; abia de la vreo 5 anisori, de cand eram la camin am ceva aminitiri, mai vagi; imi aduc aminte ca eu nu ascultam deloc de ai mei(am fost f obraznica cand eram mica) , dar ma refer la perioada camin si scoala generala, ca apoi m-am cumintit

Mirela am avut mustrari de constiinta , ma bucur ca nu te-ai suparat

Eu imi aduc aminte destule...prima mea amintire despre care pot povesti este de undeva din vara de dinainte sa fac 2 ani, eu sunt nascuta in Nov, deci sa fi avut un an si 8-9 luni asa....

Mergi la inceput