Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna ziua, fetelor!

am obosit numai citindu-va....serios....

imi place ideea cu teatrul, dar astept impresii si daca se repeta, poate venim si noi. distractie placuta!

apropo de vise, nu prea cred, desi unele ma pun tare pe ganduri, cel putin vreo 2 avute cu ani in urma le tin minte si acum si stau si ma intreb ce-or fi insemnat....in fine....pui de vrabie....nu suna chiar atat de rau, nu?

am o zapada in curte....cred ca tine pana in aprilie, mai ales ca sunt zone nu prea batute de soare. il mai dau pe asta mic cu sania, pe o ruta de 5 metri si lata de 1.

problema mare...nu am nasi pentru copilul asta care tre sa se nasca....serios...fratele meu, care l-a botezat pe stefan, mi-a spus ca nu poate, nu ma supar, inteleg.....va puteti imagina ca alti prieteni nu avem, cunostinte, rude?....serios....mai raman nasii nostri de cununie, dar cu ei nu vorbim de aproape 2 ani....hm....ei, fiecare isi are nashul sau pana la urma, gasim.

revin.....

_
mama lui Stefan, pui scump si 17+

Ana, nu-i problema ti-l botez eu. Vorbesc serios, mie imi place. Si-ti mai dau si un motiv personal dar pe PM .

Eu am botezat copii, dar doar fete. Vreau si baiat.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

felicitari Tomaca! Ai facut un gest tare frumos. Ana, te-ai ales cu niste nasi pe cinste. Vezi ce simplu se rezolva totul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si sa stiti ca mie imi place din ce in ce mai mult de gasca noastra!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

DA, DA...si mie imi place...si imi mai place cand se scrie mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Eu imi aduc aminte destule...prima mea amintire despre care pot povesti este de undeva din vara de dinainte sa fac 2 ani, eu sunt nascuta in Nov, deci sa fi avut un an si 8-9 luni asa....

Mamica de copil neastamparat Yannis

Eu habar n-am de cand am inceput sa constientizez, dar stiu sigur ca am o amintire de la 8-9 luni! Nici mama nu ma crede.

Am un flash cu o camera mare, cu niste banci tip lada de jur imprejur, de care ma tineam eu, stand in picioare, iar in camera erau multi copii. Mama mi-a spus ca asa arata o camera din casa bunicii, care a fost demolata imediat dupa aceea (adica dupa amintirea mea) si ca n-am avut nici in poze unde sa o vad.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Alexutzzza...daaaa, bestiala erai cu..."sa vorbim"! Mortala povestirea! ..si ...de interpretarea interpretarii visului.

Ale1212xa...multa sanatate lui Dragos!

Mire....si iris are toti bazdacii pe ea, cand vrea ceva, si vrea foarte des cate ceva. Ai dreptate cand spui ca noi eram mai ascultatori...eu nici acum nu am tupeul sa comentez cand spun ai mei ceva...si ma cam apropii de o varsta rotunda rau..

Simply....tu obraznica, in copilarie?! Tu, care esti o finutza, si o rabdatoare, si...toate cele?!

Dece...auleu, mama...iar ai gatit o gramada! Bine ca papa Luca ce-i gatesti...A mea....nu mai povestesc, ca n-are rost.

Lali.......felicitari pentru bilant! Stati bine-bine! Sa aveti o petrecere frumoasa maine, sa va simtiti cu totii super! Noi facem ceva maine, ca o petrecere, dar suntem doar noi, ai casei, plus bunicii din dotare, si poate nashii copilei.

Tomaca......si eu te vad botezand bebe mic.

Loredana...ce bine ca au trecut norii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina si eu ma uit pe acvaria la interpretare vise si nu numai .

Nu vreau sa ma apuc acum sa spun ce prostii faceam ca va schimbati parerea despre mine

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am adormit si eu Dragosu...de fapt mamaia l-a adormit ca nu a vrut cu mine..dar nu cred ca il tine prea mult...il aud cum fornaie, de abia respira...se fataie...

sper sa nu fie mai mult decat o simpla raceala...nu a mai avut febra de azi noapte...mananca bine...doar muci multi, garla...l-am bagat pe oscilo de azi noapte...vedem peste we...

multumesc de urari de sanatate...oricum stateam bine...de 2 luni nu mai avusesem nimic...si nici acum nu cred ca e de la camin ca si tac-su de 2 zile trage de nas, tuseste...cred ca el a adus ceva...

Mergi la inceput

Alexa sanatate lui Dragos

Mergi la inceput

eu citisem undeva ca avem amintiri abia de la varsta de 3 ani...dar uite ca nu-i asa....mire, amintiri de la 8 luni....wow...esti tare..Legat de cumintenie, sa stii ca eu chiar aveam frica de maica mea si ce zicea ea era sfant...am si eu boacane cand eram mica...gen spart bibelouri...alea erau probleme neica...sau patat cu cerneala macrameurile...

alex...deci de la o varsta asa de frageda ti se trage vorbaria asta...super tare...m-am distrat de ce ne-ai povestit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Gata! am researchuit intens dupa joburi si ieri si azi, trimis CV-uri, contactat lume, dat mailuri, m-am facut cu 5 interviuri sa iasa ceva ca sunt mai toate prin jur pe-aicia. Am avut un interviu marti, dar mi-au dat deja ieri raspuns ca nu, cauta pe cineva cu mai multa exp pe un an domeniu..., mai am sapt viitoare niste interviuri si inca unu sapt ailalanta. Tocmai am trecut si de un interviu telefonic . Dupa cum spuneam
Am stabilit si vizite la 4 gradinite de aici din jur sa vad si sa ma conving ca asa-mi place mie sa vad mai multe pana aleg odata.
Ma duc sa ma ocup 100% de copilul meu ca mi-e dor de el si il cam flituiesc saracul de la 11 de cand s-a trezit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

eu citisem undeva ca avem amintiri abia de la varsta de 3 ani...dar uite ca nu-i asa....mire, amintiri de la 8 luni....wow...esti tare..Legat de cumintenie, sa stii ca eu chiar aveam frica de maica mea si ce zicea ea era sfant...am si eu boacane cand eram mica...gen spart bibelouri...alea erau probleme neica...sau patat cu cerneala macrameurile...

alex...deci de la o varsta asa de frageda ti se trage vorbaria asta...super tare...m-am distrat de ce ne-ai povestit...

Lali de David luptatorul nostru

Astea sunt mici pe langa trecut de la un balcon la altul , la etajul 4

Mergi la inceput