Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalitica2000 eu citisem undeva ca avem amintiri abia de la varsta de 3 ani...dar uite ca nu-i asa....mire, amintiri de la 8 luni....wow...esti tare ..Legat de cumintenie, sa stii ca eu chiar aveam frica de maica mea si ce zicea ea era sfant...am si eu boacane cand eram mica...gen spart bibelouri...alea erau probleme neica...sau patat cu cerneala macrameurile...alex...deci de la o varsta asa de frageda ti se trage vorbaria asta Lali de David luptatorul nostru |
Dap

alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Astea sunt mici pe langa trecut de la un balcon la altul , la etajul 4 Simply,mami de fetita frumusica |

wow!!!
simplicity spune:
Alexutzza Doamne ajuta !!! Super ca ai interviuri, sa primesti oferte cat mai multe si sa fii tu cea care sa alegi unde sa mergi; esti o tipa super de treaba, si tot raul care a fost sa fie spre bine
Simply,mami de fetita frumusica
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui simplicity Alexutzza Doamne ajuta !!! Super ca ai interviuri, sa primesti oferte cat mai multe si sa fii tu cea care sa alegi unde sa mergi; esti o tipa super de treaba, si tot raul care a fost sa fie spre bine ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Merci, merci

sa dea Domnul! Deja e de bine, macar sunt pozitii deschise in companii care...unele sunt la 1 sau 2 km de mine 

, fata de unde imi gasisem, la 16 km si jumatate de Bucuresti aglomerat (inclusiv centru) de traversat.Plus ca inclusiv ieri m-au mai cautat pers de la firma pe mess/FB sa ma intrebe unde am disparut si sa-mi zica apoi cand aflau cat de rau le pare ca eram de treaba. unul a zis chiar "cea mai sociabila persoana"
simplicity spune:
Alexutzza ma bucur ca te cauta colegii , si fac afirmatii frumoase, ajuta la moral si in plus iti confirma faptul ca patronii au fost marsavi si motivul nu a fost nicidecum cel cu feedback-ul negativ de la colegi 
Simply,mami de fetita frumusica
decenuela spune:
citat din mesajul lui lalitica2000
ca de obicei esti o gospodina desavarsita Lali de David luptatorul nostru |
aaaaa....stai linistita.....eu doar m-am dat in spectacol pt ca ma astept cand aj acasasa-mi zica bona ca n-a mancat mai nik ( dar sunt obisnuita deja cu textul)
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
| citat din mesajul lui miremia Si sa stiti ca mie imi place din ce in ce mai mult de gasca noastra! ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
DE CAND?
de cand manaci singura cu fi-ta strudel?????
( si mie imi place
) gascaMihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Dece promit ca nu mai fac! ![]()
Intrati va rog pe mail cele care n-ati intrat deja.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Merci, merci ![]() ![]() sa dea Domnul! Deja e de bine, macar sunt pozitii deschise in companii care...unele sunt la 1 sau 2 km de mine ![]() ![]() , fata de unde imi gasisem, la 16 km si jumatate de Bucuresti aglomerat (inclusiv centru) de traversat.Plus ca inclusiv ieri m-au mai cautat pers de la firma pe mess/FB sa ma intrebe unde am disparut si sa-mi zica apoi cand aflau cat de rau le pare ca eram de treaba. unul a zis chiar "cea mai sociabila persoana" Mamica de copil neastamparat Yannis |
Bai nene, eu n-am auzit in viata mea de dat afara pe motiv ca nu te plac ceilalti angajati. WTF?
De cele mai multe ori colegii/ angajatii nu se plac, se fac bisericute, dar niciodata, niciodata nu am auzit sa dam afara pe cineva pt ca nu il plac colegii....
Patronii aia, administratori, ce-or fi fost, trebuie sa fi fost cam incuiati la minte de n-au gasit un motiv mai destept. Cum poti sa zici o asemenea ineptie.
Da, e dreptul fiecareia dintre parti sa renunte la contract in timpul perioadei de proba fara motivatie. Macar o tineau pe gentleman pana la sfarsit si ziceau "fara motiv" si gata, nu marlanie tipic romaneasca.
Alex, ai sa vezi ca ai sa gasesti ceva in nord si o sa fii si mai aproape de casa.
Si intreaba ce actionariat au, inainte de a accepta!
Si eu am amintiri de la 2ani si ceva, dar au fost pe fondul unei emotii puternice, m-au pus sa zic o psalm in fata unei multimi de oameni (in biserica) si imi amintesc si randul unde eram, in ce eram imbracata (cu un costumas alb tricotat cu un fir rosu pe margini), ca ma tinea bunicul (odihneasca-se in pace) asa, imi imbratisa picioarele, ca eram urcata in picioare pe banca....nu mai stiu ce psalm am zis insa.
Iar asta cu visele....subconstientul refuleaza diverse. Habar nu am de ce si care ar fi legatura....iar in interpretari nu cred - desi ma distrez intreband/citind - dar nu cred.

de copil neastamparat
Yannis