Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Lali...petrecere frumoasa sa aveti! Acum, cand a scris Tomaca mi-am amintit si eu ca ai zis ca ai mers cu David la doc ce spusese ca nu are sanse.....Bine ai facut. As fi vrut sa fiu o musca pe peretele cabinetului, sa-l vad pe doc cum face fetze-fetze! Si eu am vrut sa o duc pe iris medicului (pe care l-am schimbat, dupa morfologia de 22 de sapt)care la 8 sapt a spus ca sarcina este oprita in evolutie, desi eu ii vedeam inimioara cum pulseaza, iar la 22 de saptamani, la morfologie, m-a speriat ingrozitor...nu-i vedea nush ce bula de aer din stomacel, si mi-a spus ca este posibil sa aiba atrezie de esofag. N-am dus-o, pentru ca trebuia sa ajung in buc...si ea nu prea a iubit drumurile cu masina....dar nu e timpul trecut!

Sorina, mami de Diana si Iris

Stai asa ca io m-am blocat de am uitat si de ochii albastrii, caninii Marei sau petrecerea lui David (petrecere frumoasa si plina de copii sa aveti!)

Cum adica?

Adica e posibil ca atatea fete carora sa li se fi spus ca sarcina e oprita din evolutie de fapt sa nu fi fost??? stii cate d-astea am auzit? si toate evenimentele fix atunci la 8-9 saptamani...WTF?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

daca mai intarziam putin se termina capitolul! S-a scris cu o viteza.....

Alex, ce dulce ai fost cu "hai sa vorbim"! Nu imi dau seama cum iti rezistau si te pedepseau....
Felicitari pt interviuri! Tinem pumnii sa iti spuna cat mai multi DA si tu sa alegi ce iti place!

Sorina, BF ce vise urate....bine ca au trecut!
Mi-a placut ce a zis Alex cu partea frumoasa din vis urma cand v-ati trezit....asta gandire pozitiva!

Dece, ca de obicei, m-ai dat gata cu eficacitatea ta! Si pentru noaptea linistita! La cat mai multe!

Felicitari Tomaca pentru initiativa! Se zice ca este foarte bine sa botezi baiat!
Brocoli cu mamaliga??? Super tare....cum ziceai sa se faca mare si sa ceara la restaurant pui cu brocoli si mamaliga...
Alex il mananca fiert si amestecat cu putin ulei si otet balsamic...El nu amesteca mancarea, daca ii dau friptura cu legume mananca legumele si dupa aceea, daca mai incape mananca si friptura. Iar mamaliga nu mananga deloc.

Ana, ai vazut ca se rezolva toate? Trebuie doar putina incredere!

Alexa, sanatate multa lui Dragos! Incearca si reteta de la Ruxita ()cu 1/2 tableta de influcid la 1 ora in prima zi si la 3 ore parca in a-doua zi. La mine a mers mai bine decat oscilo.

Mire si eu am constatat ca toti copii sunt din ce in ce mai incapatanati si stiu sa obtina ceea ce isi doresc! Parerea mea este ca sunt clar mai inteligenti decat noi la varsta lor....
sa iasa repede caninii si sa nu va mai chinuie. Eu ii dadeam cate o doza de nurofen la culcare daca aveam 2 nopti cu foiala si plansete si se linistea. Si m-a ajutat si baby orajel.

Sa stii ca si mie imi place tare mult gashca

Lali, mie mi se pare ca bilantul lui David este f bun. Noi avem 11.6 - 11.8 kg si 83 cm. Eu tot mai astept sa creasca....sa fie ca "bradul"

Larisel, imi pare rau de vestea proasta.... Sa stii ca este o idee sa-ti cauti si in Bucuresti ca oricum sunt mai multe oportunitati. Tinem pumnii sa fie bine!

Simply, am citit ce nazdravanii faceai...la ce varsta se intamplau???

Lore felicitari pentru impacare! Este cel mai bine cand face el primul pas....

.....si m-ati omorat cu amintirile voastre.....eu nu imi amintesc nimic...chiar nimic. Ce mai stiu de cand eram mica stiu din povestirile celorlalti. Chiar i-am zis mamei ca s-a intamplat ceva de mi-am reprimat eu toate amintirile

Apropo de ce zicea Mire, sotul meu i-a zis pe la vreo 3-4 ani unui domn ca il stie de la botezul lui....si chiar fusese la botez si nu il mai vazuse pana atunci.....nebanuite sunt caile subconstientului....

Lali, Sorina petrecere frumoasa in weekend!

Si petrecere frumoasa la teatru daca ajungeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Atlantique daca imi aduc bine aminte, chestiile alea le faceam prin clasa a 4 a sau a 5a ; oricum am fost o pacoste la casa parintilor pana am ajuns sa am buletin, ca apoi am intrat in panta cealalta , eram de o cumintenie si asa am ramas

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Sorina multam inca o data de site-ul cu "viata la gradi" , chiar acum sortez retetele care imi plac, sa i le fac fetitei . Papanasi i-am facut mai de mult sunt deliciosi ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... mai sa fie! copilul meu azi a pictat cu placere... a participat putin si la dansul in perechi (!) si a naibii, a repetat si cateva cuvinte din poezie (deci dupa atata dresura de purici mi l-au facut si papagal!)... in jurnal stiu ca isi trec mai mult frustrarile sau ceea ce considera ele ca ar fi reusita lor ca stiu ca s-au pus serios pe capul lui sa-l invete sa repete si uite ca si reusesc... acum sunt curioasa ce cuvinte a repetat, ca parca nu cred...

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Mergi la inceput

am uitat, a construit si un castel din lego... oare au trecut niste faceri si realizari ca poate de unde i-am zis educatoarei azi dimi ca in jurnal trec doar ce nu face copilul si nimic din ce face...

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Mergi la inceput

Bravo Kay!!!

Tu cum mai esti Ruxita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... mai sa fie! copilul meu azi a pictat cu placere... a participat putin si la dansul in perechi (!) si a naibii, a repetat si cateva cuvinte din poezie (deci dupa atata dresura de purici mi l-au facut si papagal!)... in jurnal stiu ca isi trec mai mult frustrarile sau ceea ce considera ele ca ar fi reusita lor ca stiu ca s-au pus serios pe capul lui sa-l invete sa repete si uite ca si reusesc... acum sunt curioasa ce cuvinte a repetat, ca parca nu cred...

sunt convinsa ca si-au insusit criticile si au trecut si ceva realizari.....dar treaba cu pictatul o stie de la tine nu de la ele.....
Oricum mi-a placut faza cu "dresura de purici". Asta e, asa se pare ca ne incadram toti in sistem...
Citisem undeva ca in US unui copil nu i se spune nicodata "ai raspuns gresit" nici macar daca spune ca apa este roz, de exemplu, ci i se spune ca este f interesant raspunsul dat si sa explice de zice el ca apa-i roz....
La noi nu stiu cum sa-i dea in cap mai repede unui copil si cum sa-l incadreze in niste limite prestabilite....

Kay pentru dansul in perechi! Asta-i musai sa o stii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Bravo Kay!!!

Tu cum mai esti Ruxita?

ceva mai bine, multumesc! ieri am avut o pasa depresiva, dar mi-a trecut repede, gratie unui prietenilor... si uite acum zambesc!

Mergi la inceput

sa mai zic si de sef... ca va aud plangandu-va de joburi... azi ne-a adus o tava cu ceva fripturi si muraturi tocmai de la Calarasi, ne-am implantat cu totii in tava aia... si am mai zis ca facem si o sala de gimnastica ca aducem de acasa fiecare cate un echipament sport (care bibicleta, care vasle, care aparat pt abdomene, eu aduc gantere, baston, minge de fitnes... si i-am zis sefului ca pe cheltuiala lui sa ne puna si un spalier! si va acorda gratuit o sala (o alta sala ca are spatiu suficient) pt gimnastica (un fel de gimnastica chinezeasca unde vom putea sa ne ducem si noi sa facem gimnastica gratuit)... si am zis ca daca ne lasa sa si dormim la amiaza (un nap scurt de 15 min) atunci chiar ca-i seful ideal... si daca ne-ar mai da si salarii ar fi cu totul si cu totul exceptional...

Mergi la inceput