Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 18

alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
pentru teatru, vad cum ne incadram duminica de minineata, daca da si pentru ce ora. Va sun just in case Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

lalitica2000 spune:
dragele mele, eu va las...ma duc acasa, de fapt mai mai fac ceva cumparaturi pentru petrecere...ne citim luni. sa aveti un week-end fain si distractie faina la teatru

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 dragele mele, eu va las...ma duc acasa, de fapt mai mai fac ceva cumparaturi pentru petrecere...ne citim luni. sa aveti un week-end fain si distractie faina la teatru ![]() Lali ![]() |
Petrecere frumoasa! Vrem poze !

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 dragele mele, eu va las...ma duc acasa, de fapt mai mai fac ceva cumparaturi pentru petrecere...ne citim luni. sa aveti un week-end fain si distractie faina la teatru ![]() Lali ![]() |
Lali, mi-am adus aminte ca ai scris ca te-ai dus la doctor cu David sa-l vada ce mare si frumos a crescut. Sa-i arati ce inseamna a face orice efort ca sa dai o sansa unui copil. Sunt curioasa, a zis ceva? Sau ce a zis?
Auzi, avort. Medicii astia in Romania recomanda cu asa usurinta avort cand copilul e deja la jumatate.
A mai patiot-o si o ruda de-a noastra la vreo 5 luni. Ca are sindrom Down. A plecat la Viena si i-au trimis cei de acolo acasa linistiti.
Trebuie sa puna si ceva suflet un doctor, ca sa fie doctor cu adevarat. Altfel e mecanic.

miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Lali, mi-am adus aminte ca ai scris ca te-ai dus la doctor cu David sa-l vada ce mare si frumos a crescut. Sa-i arati ce inseamna a face orice efort ca sa dai o sansa unui copil. Sunt curioasa, a zis ceva? Sau ce a zis? Auzi, avort. Medicii astia in Romania recomanda cu asa usurinta avort cand copilul e deja la jumatate. A mai patiot-o si o ruda de-a noastra la vreo 5 luni. Ca are sindrom Down. A plecat la Viena si i-au trimis cei de acolo acasa linistiti. Trebuie sa puna si ceva suflet un doctor, ca sa fie doctor cu adevarat. Altfel e mecanic. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Da, si eu as vrea sa stiu ce reactie a avut. Nu indraznesc sa intreb cine era acel medic, desi am o banuiala.

Sa petreceti frumos!

Mirela si

miremia spune:
Sorina petrecere frumoasa sa aveti si voi!
Larisel sunt superbe micutele tale, ce blondute sunt! Imi amintesc eu prost dar parca imi ziceai la un moment dat ca nu vor ramane cu ochii albastri parca? Ca mi se pare ca au niste ochi foarte albastri.
Eu inca ma intreb daca Marei ii raman asa.
Si apropo de Mara....mi-am luat-o rau azi cand am adormit-o, cred ca era f obosita, m-a zgariat, m-a ciupit..... La un moment dat cu mainile ma ciupea si cu gura venea spre tzitzi, doar ca mi-a fost frica sa nu ma muste, asa ca m-am ferit. M-am uitat in gura ei si stau sa plesneasca 2 canini, o cred si eu ca e in spume.
Monica bine ai venit, asteptam sa ne povestesti despre voi!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

larisel spune:
Da...albastri au... dar ca si tine tot ma tem ca se vor schimba, cel putin in verzi ca ai lu' ta'su, daca nu chiar in caprui ca ai mei.

sorina_bz spune:
Mire... de urare! Pupam
Mara frumoasa, sa-i iasa mai repede caninii buclucasi!
Larisel...superbe fetele! Sunt asa de dragalase si ghiduse ca le-as smotoci non-stop. Si eu ma gandesc ca e posibil sa nu ii ramana mandrei mele ochii albastri....vad ca au usoare nuante de gri, de-acum, nu mai sunt chiar asa de albastri ca atunci cand era mai mica...eu si tatal ei avem ochii verzi...n-am idee pana la ce varsta se poate schimba culoarea ochilor copiilor...
Lali...petrecere frumoasa sa aveti! Acum, cand a scris Tomaca mi-am amintit si eu ca ai zis ca ai mers cu David la doc ce spusese ca nu are sanse.....Bine ai facut. As fi vrut sa fiu o musca pe peretele cabinetului, sa-l vad pe doc cum face fetze-fetze! Si eu am vrut sa o duc pe iris medicului (pe care l-am schimbat, dupa morfologia de 22 de sapt)care la 8 sapt a spus ca sarcina este oprita in evolutie, desi eu ii vedeam inimioara cum pulseaza, iar la 22 de saptamani, la morfologie, m-a speriat ingrozitor...nu-i vedea nush ce bula de aer din stomacel, si mi-a spus ca este posibil sa aiba atrezie de esofag.
N-am dus-o, pentru ca trebuia sa ajung in buc...si ea nu prea a iubit drumurile cu masina....dar nu e timpul trecut!

simplicity spune:
Dece nu am de ce sa dau cu oua, intr-un fel ai dreptate, imi doresc mai multa socializare ; dar cred ca visele sunt o manifestare a unei temeri de a nu fi parasita(desi nu e deloc justificata temerea), dar no psihopupul asta
Loredana nu mai spun nimic de ce prostioare faceam ca ma fac de
Larisel sunt atat de frumoase fetitele, pozele sunt extraordinare, instantanee superbe . Imi pare rau de faza cu serviciul, mie mi se pare ca anul asta a inceput cam prost pt multi(sau vreau eu sa vad asta?!
si la noi a debutat cu niste probleme )
Simply,mami de fetita frumusica