Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 17

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Eu tocmai am primit o veste ... de m-a cam bagat in butoi... trebuie sa ne luam toti angajatii cate o saptamana de concediu fara plata lunar pe perioada nelimitata... Ar trebui sa sondez si eu piata muncii din Bucuresti, ca pe aici e dezastru pe toate planurile (asta daca nu ai pile si nu esti interlop). _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Of, asta mai lipsea. N-ar strica (nu stiu cu ce te ocupi), dar in Bucuresti se gasesc de toate. Poate e un semn ca trebuie sa vii mai aproape.

tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Referitor la mersul la teatru.....ora 10 e prea devreme, adica ar insemna sa il trezesc pe al meu sot la ora 8, ori el in uichend doarme pana la 11....nu cred ca reusesc sa il trezesc. Si nici eu nu cred ca ma pot mobiliza sa ies din casa la ora 9..... Iar 12 e prea tarziu pt Dani, banuiesc ca dureaza si teatrul ala 1 ora, pana ajungem acasa....se face 2, el cand mananca pranzul? Nu stiu ce sa zic....cred ca nu putem ajunge la teatru....mai asteptam sa mai creasca copilul. ![]() Mama fericita |
oricum, n-am reusit sa plec dupa bilete. daca au duminica dimineata e ok (adica sun sa aflu); la 12 si mie mi se pare tarziu pt mancat (desi m-as risca cu un pachetel in geanta, mananca si el odata mai tarziu de pranz).

tomaca spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 m-am uitat pe accuweather si pentru maine arata 12grade si soare...o sa fie o vreme super faina...pacat de baltile vietii....eu m-am enervat zilele trecute ca vecinii au vrut sa faca o fapta buna si au curatat trotuarul din fata blocului dar unde credeti ca au dat zapada...dupa garduletul din fata blocului....dupa gardulet fiind motocicleta si scuterul meu...si uite asa s-a facut un munte de zapada, ca n-am nici o sansa sa scot scuterul saptamani bune de acum incolo chit ca va fi vreme buna si voi putea circula...trebe sa se topeasca bine din zapada, ca in nici un caz nu apuc sa dau la lopata...no bine, hai ca ma duc si eu sa mananc ca pana acum am mancat un mar si imi chioraie matzele de numa' Lali ![]() |
Da, cunoastem. Cand locuiam tot pe acolo, am dat zapada de pe trotuar sa desfacem o masina a noastra si imprejurimile, iar restul de vechini au s-au deplasat decat 1 m cu zapada, stric in fata garajului nostru pentru a doua masina.

larisel spune:
citat din mesajul lui tomaca si nu v-am povestit ce meniu avem seara. Brocoli cu manaliga ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
De ce

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca si nu v-am povestit ce meniu avem seara. Brocoli cu manaliga ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Bine ca papa!
Eu cand i-am dat lui iris broccoli recent, dupa o lunga pauza...s-a bucurat cand l-a vazut...a zis ca e.."pom 'ede" (pom verde)...si cand l-a dus la gura...am crezut ca varsa tot ce mancase mai inainte.
Asa ca iar suntem in broccoli-pauza.

larisel spune:
Aaaa... meniul era pt Tudor... nici gemanutele nu se omoara, dar ultima data le-am dat broccoli (la steamer cu unt si lamaie) ca garnitura la o fripturica (fasii) si a mers de minune.

alexutzzza spune:
Larisel imi pare rau pentru veste, poate gasesti ceva part-time?sau serviciul de week-end nu te-ar lua o sapt in plus? Se practica treaba asta si in Grecia f mult acuma. Zi merci ca-ti dau o sapt fara plata, in Grecia unora li se propune sa munceasca cu 1 sau 2 ore mai putin dar cheltuiala tot aia e ca majoritatea au joburile departe si dau banii pe benzina cat nu iau , odata ajunsi la birou ce le e ca stau 8 sau 6 ore, pe benzina tot atata dai.
Teatru deci...mergem? sau o lasam pe o zi de primavara? Eu/noi nu ne trezim si mobilizam la timp pentru ora 10:00 si cred ca mai stiu pe cineva....

tomaca spune:
citat din mesajul lui larisel Aaaa... meniul era pt Tudor... nici gemanutele nu se omoara, dar ultima data le-am dat broccoli (la steamer cu unt si lamaie) ca garnitura la o fripturica (fasii) si a mers de minune. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
nu, el se omoara, mai ales dupa mamaliga. De fapt asortam orice cu mamaliga. Asta e problema. cand o iesi el in lume si o zice ca vrea brocoliii cu mamaliga.....

tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Larisel ![]() Teatru deci...mergem? sau o lasam pe o zi de primavara? Eu/noi nu ne trezim si mobilizam la timp pentru ora 10:00 ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica ![]() ![]() |
pentru teatru, vad cum ne incadram duminica de minineata, daca da si pentru ce ora. Va sun just in case