Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa mai zic si de sef... ca va aud plangandu-va de joburi... azi ne-a adus o tava cu ceva fripturi si muraturi tocmai de la Calarasi, ne-am implantat cu totii in tava aia... si am mai zis ca facem si o sala de gimnastica ca aducem de acasa fiecare cate un echipament sport (care bibicleta, care vasle, care aparat pt abdomene, eu aduc gantere, baston, minge de fitnes... si i-am zis sefului ca pe cheltuiala lui sa ne puna si un spalier! si va acorda gratuit o sala (o alta sala ca are spatiu suficient) pt gimnastica (un fel de gimnastica chinezeasca unde vom putea sa ne ducem si noi sa facem gimnastica gratuit)... si am zis ca daca ne lasa sa si dormim la amiaza (un nap scurt de 15 min) atunci chiar ca-i seful ideal... si daca ne-ar mai da si salarii ar fi cu totul si cu totul exceptional...

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

super relatie aveti cu seful vostru! Chiar ma gandeam mai de mult ca ai tot vorbit frumos de el. Este bine sa poti merge cu drag la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Stai asa ca io m-am blocat de am uitat si de ochii albastrii, caninii Marei sau petrecerea lui David (petrecere frumoasa si plina de copii sa aveti!)

Cum adica?

Adica e posibil ca atatea fete carora sa li se fi spus ca sarcina e oprita din evolutie de fapt sa nu fi fost??? stii cate d-astea am auzit? si toate evenimentele fix atunci la 8-9 saptamani...WTF?!?!?!

Acum e randul meu sa ma blochez....WTF?!....
Eu n-am idee de alte cazuri....si sper, si ma rog, sa nu fi fost ca in cazul meu, cand ...nah...iris are 2 ani, si e mai mult decat sanatoasa....desi era oprita cica in evolutie la 8 sapt..
Doamne-fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Simply, Atlantique....multumesc pentru urari!

Simply...ma bucur ca iti sunt de folos retetele!

Ruxita...felicitari pentru Kay, si pentru seful vostru super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Ce-i cu voi fetelor, de ce v-ati oprit din scris? Asteptati capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara!
Eu ma uit putin la Romanii au talent, asta dupa ce a aruncat fii-mea cu sticlele de sampon dupa mine. S-a suparat ca i-am luat o anume sticla si a inceput sa arunce cu restul dupa mine strigand "aia cah".

Am fost la Opera comica, sa stiti ca la spectacol erau si copii de 1 an, 2 ani. Si au stat! Deci exista sperante pt teatrul de papusi, eu inca ma mai bag daca mai vine cineva. Inca nu mi-e clar cum ajung si cu ce, mi-e cam teama de parcari, adica de lipsa locurilor de parcare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol noua aici Capitol 69

PS O fi el dragobete, dar sa nu va indemne la prostii ci la putina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Eu cred ca rezista. Parcarea ma sperie si pe mine putin. Este la Piata Lahovari.

Mergi la inceput