Pufi de ian-feb 2010 (68) - LMA Alexandru !
Raspunsuri - Pagina 16
lalitica2000 spune:
wow simply, dar stiu ca ai fost nazdrava rau....ia mai zi-ne despre ce faceai tu in copilariile tale
...eu recunosc, am fost un copil cuminte in general...nu am excelat eu cu invatatul dar nu le-am facut nici probleme...am avut cateva ''iesiti''' prin liceu, dar nici alea foarte grave, cel putin comparand cam cu ce aud acum ca se practica...
alex...super organizare....ma bucur ca piata merge si ai gasitdeja atatea oportunitati. Bafta maxima la interviuri si sa gasesti jobul potrivit. Sunt convinsa ca va iesi ceva mult mai bun decat jobul celalalt...stii tu...un sut in fund...un pas inainte...Tinem pumnii...si sa nu uit spor la selectia de gradinite.
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
subscriuuuuu ![]() ![]() ![]() Apropo de vise, eu visez(o data la cateva luni, dar de ani de zile) ca sotul meu nu ma place, ca ne despartim , valeu si ce mai plang in somn ![]() ![]() ; dar suntem impreuna in ciuda a ceea ce visele mele prevestesc Alexutzza ce super tare erai cu "sa vorbim" , eu sincer nu imi aduc aminte nimic de la varste asa mici Mirela am avut mustrari de constiinta ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
poate pt ca stai mult acasa...in sensul ca nu socializezi f mult decat cu scoala....si el lucreaza...bla..bla...si poate in sufletul tau ti-ai mai dori si altceva....habar n-am daca zic prostii nu da cu oo da??????????????????????
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
Eu tocmai am primit o veste ... de m-a cam bagat in butoi... trebuie sa ne luam toti angajatii cate o saptamana de concediu fara plata lunar pe perioada nelimitata... Ar trebui sa sondez si eu piata muncii din Bucuresti, ca pe aici e dezastru pe toate planurile (asta daca nu ai pile si nu esti interlop).
lalitica2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Eu tocmai am primit o veste ... de m-a cam bagat in butoi... trebuie sa ne luam toti angajatii cate o saptamana de concediu fara plata lunar pe perioada nelimitata... Ar trebui sa sondez si eu piata muncii din Bucuresti, ca pe aici e dezastru pe toate planurile (asta daca nu ai pile si nu esti interlop). _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
imi pare rau...chiar ca urata veste...si eu zic ca mai bine ti-ai intinde antenele...cine stie de unde sare iepurele...eu zic ca in domeniul tau sunt sanse mai mari sa gasesti ceva..
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui larisel Eu tocmai am primit o veste ... de m-a cam bagat in butoi... trebuie sa ne luam toti angajatii cate o saptamana de concediu fara plata lunar pe perioada nelimitata... Ar trebui sa sondez si eu piata muncii din Bucuresti, ca pe aici e dezastru pe toate planurile (asta daca nu ai pile si nu esti interlop). _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Offf, imi pare rau de veste proasta!

Chiar n-ar strica sa faci ceva prospectiuni..."geologice"...macar cu titlu informativ...sa vezi cum mai stau lucrurile pe piata muncii din alta parte, in domeniul tau!

blue_flower spune:
OF!
blue_flower spune:
Referitor la mersul la teatru.....ora 10 e prea devreme, adica ar insemna sa il trezesc pe al meu sot la ora 8, ori el in uichend doarme pana la 11....nu cred ca reusesc sa il trezesc. Si nici eu nu cred ca ma pot mobiliza sa ies din casa la ora 9.....
Iar 12 e prea tarziu pt Dani, banuiesc ca dureaza si teatrul ala 1 ora, pana ajungem acasa....se face 2, el cand mananca pranzul?
Nu stiu ce sa zic....cred ca nu putem ajunge la teatru....mai asteptam sa mai creasca copilul.
lalitica2000 spune:
m-am uitat pe accuweather si pentru maine arata 12grade si soare...o sa fie o vreme super faina...pacat de baltile vietii....eu m-am enervat zilele trecute ca vecinii au vrut sa faca o fapta buna si au curatat trotuarul din fata blocului dar unde credeti ca au dat zapada...dupa garduletul din fata blocului....dupa gardulet fiind motocicleta si scuterul meu...si uite asa s-a facut un munte de zapada, ca n-am nici o sansa sa scot scuterul saptamani bune de acum incolo chit ca va fi vreme buna si voi putea circula...trebe sa se topeasca bine din zapada, ca in nici un caz nu apuc sa dau la lopata...no bine, hai ca ma duc si eu sa mananc ca pana acum am mancat un mar si imi chioraie matzele de numa'
tomaca spune:
| citat din mesajul lui larisel Weekend senin va doresc! Daca aveti chef de sa stiti ca am actualizat albumul.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Ca de obicei, mi se pare ca si pozele se misca, atat de miscatoare sunt
Ti-am mai spus ca mie mi se pare ca esti eroina.

Mara Ioana (ianuarie 2010) 
sa stiti ca am actualizat albumul.