**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Alina, iti dau o idee ! Ce-ar fi sa vorbesti sa va duceti maine la gradi cu o mica tratatie pentru copii? Cred ca Delia se va bucura foarte mult !
doinita_g spune:
Am lipsit de la 'tratatiune'
Ce scumpica-i Daria!!!...si stai ca vezi ca mai urmeaza...cadouri...
Tatiana, pai asa s-a ajuns si la petrecerea lui Teo...vreo 16 copchii si parinti x 2 ...nunta nene...
Sa stii ca o sa-ti fac o vizita pana la urma...chiar de-i asa departe...pai tu ai si pozar profe si dintar...vad ca toti sunt profe la tine...
Petrecere super faina si asteptam ceva poze
alina_satena spune:
Din pacate nu avem cum sa mergem deoarece sunt copii bolnaviori si eu pe 7 martie trebuie sa ii facem vaccinul de 4 ani
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Din pacate nu avem cum sa mergem deoarece sunt copii bolnaviori si eu pe 7 martie trebuie sa ii facem vaccinul de 4 ani http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Cum crezi...ma gandeam ca n-ar conta un 15 min....
nyny spune:
LA MULTI ANI DARIA !!!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita... si sa ai o viata luuunga si frumoasa !
Tatiana sa-ti traiasca amandoua printesele si sa te bucuri de ele!
P.S. N-am acces la calc, scriu in fuga de pe tel. Va pup pe toate. Sa aveti o primavara frumoasa, sa infloreasca repede pomii, sa vina caldura si sa tzopaim toata ziua cu copiii prin parc...
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Mariana asta am vb cu educatoarea si am fost refuzatya din pacatepentru ca vezi doamne nu au voie de la directiune dar una a fost azi cu fisa sda ii dea martisor educatoarei dar na....
Se fac separatisme si favoruri.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana asta am vb cu educatoarea si am fost refuzatya din pacatepentru ca vezi doamne nu au voie de la directiune dar una a fost azi cu fisa sda ii dea martisor educatoarei dar na.... Se fac separatisme si favoruri. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ce nashparlete...na c-am zis-o.... Eu nu stiu cum de ai neshansa sa dai numai de persoane de felul asta...
alina_satena spune:
Mariana nu am aparte numai de oameni de astia dar nu am ce sa fac daca asa este politica interna asa vom face cu toate ca Delia vrea si ea la gradinita sa duca tort are baloane na si toate cele dar daca nu se poate
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor !
Pentru ca Delia este sarbatorita noastra de maine iar masa si dansul vor fi dupa-amiaza, m-am gandit sa fie vedeta inca de astazi .
Asa ca ii urez Deliei:
LA MULTI ANI DELIA!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si viata sa-ti ofere tot ceea ce-i mai frumos!
Alina, felicitari mami ! Sa te bucuri cat poti de mult de Delia, sa fii puternica si sa treci usor peste greutatile vietii !
MarianaPop spune:
Si-acum sa va las si cate o ...Poftiti, nu va sfiiti !
Ce repede trece timpul ...Traiesc emotii pentru fiecare din puii nostri care incet, incet pasesc pe cararile copilariei . Nu stiu cand au trecut 4 ani , parca ieri ma stresam ca nu de ajuns, ca nu i-am curatat urechile cum trebuie.... Clipele acelea s-au dus si acum ma amuz de fiecare data cand imi aduc aminte de momentele traite.... Eram toata un stres...
Daca va intalneam de la inceput poate nu ramaneam cu sechele.... Astazi am o stare asa de...melancolie blegoasa....
Mandruta de ieri a fost transferata la grupa mare. A si ieri si azi...poate s-o obisnui cu ceilalti copii si cu doamnele de acolo . E trista si ea si eu cand o vad asa .... I-am explicat ce si cum si o sa continui in we...
Tatiana, cum a fost mami? Dupa ce-ti revii...ceva pozici ?
si va doresc o zi buna! La noi e shlibovitza (lapovita)