**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_satena spune:
Nici un martisor din pacate pentru ca eu nu le am cu martisoarele,pentru mine cel mai frumos martisor ar fi sa fie altfel relatia si sa avem mai multa intimitate si sa ne petrecem mai mult timp impreuna dar nu vrea asa ca restul lucrurilor materiale ptr mine nu valoreaza nimic daca nu exista intelegere,sprijin,respect si altele.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Nici un martisor din pacate pentru ca eu nu le am cu martisoarele,pentru mine cel mai frumos martisor ar fi sa fie altfel relatia si sa avem mai multa intimitate si sa ne petrecem mai mult timp impreuna dar nu vrea asa ca restul lucrurilor materiale ptr mine nu valoreaza nimic daca nu exista intelegere,sprijin,respect si altele. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, !
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena al meu sot mi-a spus ca martisor primesc pe 10 http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Dc tocmai pe 10 (atunci e zi de salariu)? Nu-i nici 1, 3 sau 8...
Gherman_in spune:
Poftiti la tratatiuni,ce va pofteste inimioara?Scuzati daca scriu prost,dar am ghearele vocsite,astept sa se usce
Multumesc de urari,mi s-au umplut ochii de lacrimi citind,a ajuns si Daria la 4 anisori,cu ajutorul lui Dumnezeu.Si mi s-au inrosit si urechile de atatea telefoane primite,zici ca la mine-i centrala.Asa..pe Dariuta am imbracat-o azi cu hainute noi,de la piele pana la exteriorPe masina mi-a zis:mai mami,da ce de cadouri noi mi-ai luat!!!Si multe.La gradi au sarit toti pe ea,s-a si speriat saraca,la un moment dat a inceput sa-i impinga la o parte.Asteptem petrecerea.Am zis ca-s vreo 7 copii,dar am ajuns la 20+parinti.Doinita,am pozar profe..V-am pupacit.
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Poftiti la tratatiuni,ce va pofteste inimioara?Scuzati daca scriu prost,dar am ghearele vocsite,astept sa se usceMultumesc de urari,mi s-au umplut ochii de lacrimi citind,a ajuns si Daria la 4 anisori,cu ajutorul lui Dumnezeu.Si mi s-au inrosit si urechile de atatea telefoane primite,zici ca la mine-i centrala.Asa..pe Dariuta am imbracat-o azi cu hainute noi,de la piele pana la exteriorPe masina mi-a zis:mai mami,da ce de cadouri noi mi-ai luat!!!Si multe.La gradi au sarit toti pe ea,s-a si speriat saraca,la un moment dat a inceput sa-i impinga la o parte.Asteptem petrecerea.Am zis ca-s vreo 7 copii,dar am ajuns la 20+parinti.Doinita,am pozar profe..V-am pupacit. tatiana |
Tatiana, ! Distractie placuta !
alina_satena spune:
Tatiana ne bucuram pentru voi,noi maine o sarbatorim pe Delia in cerc restrans deoarece sambata taiocasu e la munca si nu putem sa yi facem ziua asa ca vom vedea cu toate ca sunt trista ca nu are copii invitati si nici petrecere cu toate ca i-am luat baloane si toate cele dar naasta este poate la anul va fi mai bine.
Petrece frumopasa diseara va doresc