**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 18
alina_satena spune:
Mariana iti multumesc frumos astazi va servesc cu sarmale,salata de fructe niste gin cu apa tonica si maine yi facem ziua Deliei sa razgandit taicasu ca na
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mariana iti multumesc frumos astazi va servesc cu sarmale,salata de fructe niste gin cu apa tonica si maine yi facem ziua Deliei sa razgandit taicasu ca na http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumim pentru tratatie ! Nu-i nimic, incepem de astazi...
Ce pregatesti deosebit?
nyny spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana iti multumesc frumos astazi va servesc cu sarmale,salata de fructe niste gin cu apa tonica si maine yi facem ziua Deliei sa razgandit taicasu ca na http://alinahandmade.blogspot.com/ |
multumim de tratatie siiii.... uram si noi de azi pt maine:
LA MULTI ANI DELIA !!!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai parte doar de fericire in viata !
Alina sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Salutare Nyny !
Cum ai petrecut ? Cum mai sunt puiutii ? Ati trecut cu bine peste raceli?
nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Salutare Nyny ! Cum ai petrecut ? Cum mai sunt puiutii ? Ati trecut cu bine peste raceli? _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
hello
Am petrecut foarte frumos in familie. N-am pregatit nimic special de mancare... ma pastrez pt ziua Marushcai.
De raceala am cam scapat, zic eu. Mai tragem din cand in cand de nas, dar e bine.. fata de cum eram saptamana trecuta.
Hai ca incepe MPFM. Ce parere ai despre dna Marioara si fecior-su... imi vine sa-i strang de gat nu alta.
Gherman_in spune:
Hello!Spun si eu LA MULTI ANI Deliei,sa fie sanatoasa si ascultatoare,Alina sa te bucuri de ea.
Noi am petrecut aseara,am avut 15 copii+parinti.Doamne...,ce galagie.Am ajuns acasa franta,ma dureau toate cele,noroc ca s-a intors randunoiu din delegatie,mi-a facut un masaj si pe spate si pe burtade nota 10.Dar am si scapat de durere.Si a fost si soacra la noi,nu a vrut nici in ruptul capului sa inchida usaEa la ora 24 citea biblia,si cred ca mai tragea si cu urecheaAzi am dormit pana la 11 si 30.Nici nu stiu cu ce a imbracat-o tati pe Daria la gradi.Pozici o sa pun dupa ce le primesc saptamana viitoare cred.Am pus sa fac o supa cu galuste,si am prajit putin peste.Si am ramas cu 2 torturiAzi am rontait doar niste seminte de dovleac
MarianaPop spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
hello Am petrecut foarte frumos in familie. N-am pregatit nimic special de mancare... ma pastrez pt ziua Marushcai. De raceala am cam scapat, zic eu. Mai tragem din cand in cand de nas, dar e bine.. fata de cum eram saptamana trecuta. Hai ca incepe MPFM. Ce parere ai despre dna Marioara si fecior-su... imi vine sa-i strang de gat nu alta. Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny, ! Ma bucur ca sunteti bine !
Ti-ai schimbat poza de avatar.... Ce mandra esti cu "opera" Marushcai !
Vizionare placuta la MPFM! Give me five... si eu urmaresc spre enervarea omului.... Apai bietul Adrian pana nu va taia cordonul ombilical de mamica nu va reusi sa se cupleze cu cineva....
Eu am fost aseara "calare" pe Burlacul de pe antena1...
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in Hello!Spun si eu LA MULTI ANI Deliei,sa fie sanatoasa si ascultatoare,Alina sa te bucuri de ea.Noi am petrecut aseara,am avut 15 copii+parinti.Doamne...,ce galagie.Am ajuns acasa franta,ma dureau toate cele,noroc ca s-a intors randunoiu din delegatie,mi-a facut un masaj si pe spate si pe burtade nota 10.Dar am si scapat de durere.Si a fost si soacra la noi,nu a vrut nici in ruptul capului sa inchida usaEa la ora 24 citea biblia,si cred ca mai tragea si cu urecheaAzi am dormit pana la 11 si 30.Nici nu stiu cu ce a imbracat-o tati pe Daria la gradi.Pozici o sa pun dupa ce le primesc saptamana viitoare cred.Am pus sa fac o supa cu galuste,si am prajit putin peste.Si am ramas cu 2 torturiAzi am rontait doar niste seminte de dovleac tatiana |
Tatiana, ! Pai de doamna daca te-ai rupt in figuri la dancing-uri, cum sa nu te doara ombilicu'.... Bine ca a venit omu' si te-a jucat si el (cand pe stanga, cand pe dreapta, ca asa se joaca fata) cu folos. In privinta socrelei..., evlavioasa pana in maduva oaselor.... O fi suferind de claustrofobie de nu inchide usa....
Treci la torturi cu accent pe "u" si lasa semintele...alea-s bune doar pentru viermalaii intestinali...
Hai, fugi si odihneste-te ca acum vine mandra de la gradi .
nyny spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Ti-ai schimbat poza de avatar.... Ce mandra esti cu "opera" Marushcai ! Vizionare placuta la MPFM! Give me five... si eu urmaresc spre enervarea omului.... Apai bietul Adrian pana nu va taia cordonul ombilical de mamica nu va reusi sa se cupleze cu cineva.... Eu am fost aseara "calare" pe Burlacul de pe antena1... _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
da daaaa... si burlacul
doinita_g spune:
LA MULTI ANI DELIA!!!
Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita!
Alina sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea!
Scuze, n-am putut intra pe net dat. aglomeratiunilor de la serv. si acasa
Acum poftiti o aburinda!