**Prichindei nazdravani 2008!**(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata dragelor !

Poftiti la !

Incerc sa ma trezesc...la realitate . Azi noapte am fost in Grecia si sunt inca sub influenta visului....
Noi avem program de ...n-am reusit sa o fac sa inteleaga dc a transferat-o dincolo...Offf Doamne, mi se rupe sufletul cand o vad ca-i trista.... Vineri am aflat totusi de ce s-au facut anumite schimbari, la o clasa de la etajul superior se infiltreaza apa de la zapada care se dezgheata , asa ca au repartizat copiii la clasele celelalte, unul din copiii transferati la grupa mijlocie are probleme deosebite si doamnele sunt nevoite sa inchida usa clasei cu cheia. Pe de o parte ma bucur ca Biculina nu e acolo ca sa nu asiste la iesirile deplasate ale copilului respectiv...Dar ce sa fac daca ea nu intelege si pace ? Sper sa trecem usor si peste asta...

Va doresc o zi si o saptamana linistita !

Alina, cum a fost la petrecere ? Delia a fost incantata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Hop si eu pe aici .
La petrecerea Delieia fost ok,a fost cam obraznicapozele le voi pune dupa ce vom termina treaba de azi

Mergi la inceput

Fetelor am pus poze de la petrecerea Deliei sper sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina, am vazut pozici frumoase...Ce draguta si fericita e Delia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor am pus poze de la petrecerea Deliei sper sa va placa.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Am vazut o printzesica fericita pe nume Delia . Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de armonie in familie . O parte din protagonisti i-am recunoscut: parintii, fratele si sotul tau ...Dar domnisoara cine este? Unde e foto cu tine ?

Mergi la inceput

Domnisoara creata este iubita fratelui meusi Delia nu8mai poate dupa ea daca s-ar putea ar sta numai cu eaeu nu apar in poze decat in cele facute de ea

Mergi la inceput

Fetelor dar pe unde v-ati ascuns nu aveti chef de o mica

Mergi la inceput

Chiar...ce liniste e...

Va las ceva ca www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm" target="_blank">info.

Alina, ce propui ca subiect de discutie ?

Mergi la inceput

eu propun ca subiect de discutie sper sa va si placa:cum sa ne facem un plan pentru anul 2012 si sa obtinem ceea ce vrem si cum ne organizam din toate punctele de vedere.
Ce spuneti?
e interesant?
Si inca ceva cum si de unde economisim

Mergi la inceput

Ref. la subiectul lansat de Alina. Sa vedem...o sa raspund in ordinea propusa de tine.

A. STABILIRE OBIECTIVE PE 2012
"Plan" e prea mult spus deoarece se intinde pe 12 luni si niciodata nu putem sti ce ni se poate intampla in aceasta perioada.
Eu imi trasez doar cateva obiective pe care cred ca sunt in stare sa le realizez:
1. Inscrierea Biancai la o gradinita buna;
2. Achitarea integrala a unor datorii;
3. Plecarea la munte/mare in vacanta de vara;
4. Sa mai reduc din kile...
B. REALIZARE OBIECTIVE
1. Am demarat deja operatiunea "cautare pcr";
2 & 3. Refacerea bugetului lunar, o mai buna repartizare a
cheltuielilor;
4. Am inceput un nou regim alimentar si un program de exercitii
fizice;
C. ORGANIZARE ACTIVITATI
Asa dupa cum am scris intr-o postare anterioara, imi planific activitatile in asa fel incat sa am timp si de altele in afara de cele casnice.
D. ECONOMISIRE
Asta este in functie de oferta de pe piata, mai cumparam si produse "no name" in loc de cele cunoscute, profit de oferte si reduceri. Noi ne-am invatat sa fim mai atenti la energia electrica, acum pe timp de iarna la energia termica...daca reusea si omu' sa reduca tzigarile era super...

Cam asta ar fi...dorinte sunt multe dar din pacate depindem de altii in realizarea lor.
Ma rog sa fim sanatosi, sa reusim sa ne achitam darile si sa nu ne lipseasca strictul necesar.

Mergi la inceput