**Prichindei nazdravani 2008!**(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Nu prea bine,continua cu antibiotice,parca e mai rau decat la Iarina.Sta-n pat.A vrut sa vina asa ,sa ma ajute,draga de ea.Dar am oprit-o.Am oprit-o si pe soacra-mea ieri,cica vroia si ea sa vina,dar atata-mi trebuie sa se imbolnaveasca si ea,ca la 72 de ani cu pneumonie da ortul popii.Sa vezi ce-mi aud acuma,poate zice ca am ceva cu ea daca nu am lasat-o sa vina,cu toate ca i-am explicat situatia.

tatiana

Mamele raman tot mame ...sunt in stare sa vina si-n branci sa ajute .
Socrela vroia sa-si etaleze coifura, poate...
Da' ce zici de-a mea ca a luat-o la nas.... Ea se coifeaza si manichiureaza lunar (dupa ce ia pensia) si a pus-o ca sa nu mai spun cine sa-si aeriseasca parul pe frigul asta...A fost pe la magazine.... I-am dat de ieri pastile si mi-a spus ca ce-i trebuie ca ea nu-i racita ci doar ii curge nasul.... Si are ~ 82 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La Multi ani Nyny sa fii sanatoasa si implinita,fericita mereu cu zambetul pe buze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

LA MULTI ANI NYNY!!!!
sa fii sanatoasa, baftoasa si la punga groasa!!!

Am dus-o pe Teo la pozat si apoi are teatru 'Craiasa Zapezii'...si la ei vine teatru acolo...si ma duc la 11.30 s-o iau acasa la masa si somn!
E si ea mai binisor as zice...nu mai e ragusita...mai tuseste dimineata la trezire...si dupa vibrocil doarme mai bine.
Maine parca as da-o la gradi...mai vad!
Am fost acu pe la finante sa vad cata impozite am de plata...si am ramas cracanata
In rest...nimic nou la noi...
Tatiana, sanatate Iarinei...da' stiu saraca c-a bagat de-a injectii......si dupa cum spui...rezultatele nu-s chiar cele asteptate
Va pupez pe toate

Mergi la inceput

Fetelor5 eu tre sa bag repede o calcatura apoi o tura la masina si gata tr5eaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Nu prea bine,continua cu antibiotice,parca e mai rau decat la Iarina.Sta-n pat.A vrut sa vina asa ,sa ma ajute,draga de ea.Dar am oprit-o.Am oprit-o si pe soacra-mea ieri,cica vroia si ea sa vina,dar atata-mi trebuie sa se imbolnaveasca si ea,ca la 72 de ani cu pneumonie da ortul popii.Sa vezi ce-mi aud acuma,poate zice ca am ceva cu ea daca nu am lasat-o sa vina,cu toate ca i-am explicat situatia.

Mamele raman tot mame ...sunt in stare sa vina si-n branci sa ajute .
Socrela vroia sa-si etaleze coifura, poate...
Da' ce zici de-a mea ca a luat-o la nas.... Ea se coifeaza si manichiureaza lunar (dupa ce ia pensia) si a pus-o ca sa nu mai spun cine sa-si aeriseasca parul pe frigul asta...A fost pe la magazine.... I-am dat de ieri pastile si mi-a spus ca ce-i trebuie ca ea nu-i racita ci doar ii curge nasul.... Si are ~ 82 de ani...

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
le canta azi mane si lor le arde de.... O aspirina saracului nu vrea?Oare si noi o sa fim tot asa?

Mergi la inceput

Am lasat-o pe Iarina cu vecina si am tras o fuga in Carrefour,le-am luat bomboane si suc pt gradi,si am gasit si martisoare cu Tweety.O sa se bucure Daria cand o sa-l pun pe helancuta maine.Si i-am luat si lui frau unul mai...altfel.Oare voi luati si flori?

Mergi la inceput

Eu am cazut in butoiul cu melancolie deja numai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Salve...

Doinita, aduna-ti membrele doamna...sa nu patzeshti alte alea.... Bravooo Teodorei.... Vindecare rapida !

Tatiana, . Bine zis cu .... S-a dus in we la cimitir si eu era cat pe ce sa-i spun omului: "Si o mai iei inapoi?" . Glumim si noi...nu vrem raul nimanui...da' cateodata tare sunt .

Alina, sus din butoi ca vin la tine . Si eu m-am saturat de rutina...capul sus ca ai familion de intretinut !

Ce-o fi cu Nyny de n-a aparut...? M-am imbracat cu rochia decoltata si mi-a inghetat deja spatele (nu mi-am pus inca maleta, mai astept)...

Mergi la inceput

,las Mariana,cainii care latra nu musca niciodata.Am o curiozitate:se si fardeaza?Asa..pentru mine..sa mi-o inchipui mai bine

Hai Alina la carcoteala,lasa butoiul

Mergi la inceput

Mariana,te-ai vopsit,sau dupa munci te faci mumoasa

Mergi la inceput