**Prichindei nazdravani 2008!**(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana, Tatiana, Alina, Doinita va multumesc din suflet pt urari. Va pup si va invit la si o tarie, ceva... sheridans, stins cu un pahar de ... si ceva www.google.ro/imgres?q=torturi ciocolata&start=241&hl=ro&biw=1366&bih=587&gbv=2&tbm=isch&tbnid=FY5XP2dwLhgK2M:&imgrefurl=http://www.cofetariamocca.ro/aniversare/torturi-pentru-diferite-ocazii/Tort-etajat-betisoare-ciocolata-256.html&docid=Swjl7t_i5xGXFM&imgurl=http://www.cofetariamocca.ro/images/produse/tortetajatbetisoareciocolata/Tort-etajat-betisoare-ciocolata-797_b.jpg&w=640&h=480&ei=4wNOT5OUEsHysgaSybzXCw&zoom=1&iact=hc&vpx=90&vpy=256&dur=2621&hovh=194&hovw=259&tx=119&ty=133&sig=108199990373020066302&page=10&tbnh=126&tbnw=162&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:241" target="_blank"> dulce pt voi, doamnelor.

M-ati atins la inimioara si va multumesc inca o data ( special pt titlul capitolului Mariana).

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

,las Mariana,cainii care latra nu musca niciodata.Am o curiozitate:se si fardeaza?Asa..pentru mine..sa mi-o inchipui mai bine
Hai Alina la carcoteala,lasa butoiul

tatiana

Yep. Si are coifura nuantzata-n mov...Si una tare (pe deoparte o invidiez ca nu stiu cum voi fi la varsta aia)...a renuntat la toace la 78 de ani...Ei, ce zici de asta?

Mergi la inceput

Citat:

Mariana,te-ai vopsit,sau dupa munci te faci mumoasa

tatiana

Deseara...N-am finante de coifor si am tratat cu omu'.... L-am mituit in prealabil cu o spalatura la machineta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mariana, Tatiana, Alina, Doinita va multumesc din suflet pt urari. Va pup si va invit la si o tarie, ceva... sheridans, stins cu un pahar de ... si ceva www.google.ro/imgres?q=torturi ciocolata&start=241&hl=ro&biw=1366&bih=587&gbv=2&tbm=isch&tbnid=FY5XP2dwLhgK2M:&imgrefurl=http://www.cofetariamocca.ro/aniversare/torturi-pentru-diferite-ocazii/Tort-etajat-betisoare-ciocolata-256.html&docid=Swjl7t_i5xGXFM&imgurl=http://www.cofetariamocca.ro/images/produse/tortetajatbetisoareciocolata/Tort-etajat-betisoare-ciocolata-797_b.jpg&w=640&h=480&ei=4wNOT5OUEsHysgaSybzXCw&zoom=1&iact=hc&vpx=90&vpy=256&dur=2621&hovh=194&hovw=259&tx=119&ty=133&sig=108199990373020066302&page=10&tbnh=126&tbnw=162&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:241" target="_blank"> dulce pt voi, doamnelor.

M-ati atins la inimioara si va multumesc inca o data ( special pt titlul capitolului Mariana).

Mamica fericita de Mara si de David

Nyny, ! Multumesc pentru tratatie ! Distractie placuta alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Citat:

Mariana,te-ai vopsit,sau dupa munci te faci mumoasa

Deseara...N-am finante de coifor si am tratat cu omu'.... L-am mituit in prealabil cu o spalatura la machineta...

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
Am inceput sa mustacesc citind,dar cand am dat cu ochii de machineta,m-am desumflatPai bine madamme,am crezut ca-l mituiesti cu altceva,mai ales ca ai inceput cu "desara"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Nyny,m-ai nimerit cu Sheridans-ul.Tocmai am desfacut si eu sticla aseara.,asa putin,de pofta,singura..Distractie placuta.

Ma duc sa o trezesc pe Iarina,ca a venit aculNe auzim cand ma intorc de la dr.
V-am pupacit.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor acum am venit de afara am cumparat martisoare ptr colegele sotului meu ptr soacra bunica matusa si mamam-am mai plimbat si cu Delia

Mergi la inceput

Le dau eu astazi impreuna cu o sticla dee sampanie.
Spun si eu La multi Ani Dariei si Iarinutei sa fie sanatoase sa le aduca bucurii parintilor si sa se bucure de viata.

Mergi la inceput

Fetelor o petrecere ceva ca este 1MARTIE pe unde umblati

Mergi la inceput