**Prichindei nazdravani 2008!**(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Sa ne amuzam putin...

- Iubito, tu ai parolat calculatorul?
- Da.
- Si care-i parola?
- Data nuntii noastre.
- Hait!!!

Tatal ii spune copilului sau, in varsta de 3 ani:
- Uite la tine cum arati, te-ai murdarit ca un purcelush! Stii ce-i un purcelush?
- Da, copilul porcului!

Care sunt fazele realizarii unui proiect?
1. Entuziasm.
2. Sudoare.
3. Deznadejde.
4. Cautarea vinovatilor.
5. Pedepsirea nevinovatilor.
6. Premierea celor care n-au avut nicio treaba cu proiectul.

Mergi la inceput

Pentru o mamica deosebita:

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
LA MULTI ANI NYNY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Asa deci...LA MULTI ANI!!!!,sanatate,fericire si iubire,impliniri si bucurii,iti doresc sa ai parte de toate astea!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

sunt pregatite !

Sunt in sevraj la munci, am multe de rezolvat si sper sa le termin . Turturica mea se duce azi la teatrul de papusi...era asa de entuziasmata . Sa vedem ce-mi va povesti dupa amiaza...

O zi buna puiutilor si mamicilor !

Mergi la inceput

Buna dimineata,multam de cafeluta Mariana.Spor la munci,sigur o sa izbandesti treaba,ca doar tre sa mai stai si cu noi la

Am crezut ca vine primavara,dar m-am inselat.Azi m-am trezit cu covorasul alb in curte,si inca mai cerneSau poate ca si-a scuturat baba cojocul

Mergi la inceput

Tatiana , ce matinala esti ! Ce face Iarinutza ?

Mergi la inceput

Pai daca-s singura,circula hurmoniiSuntem treze de la 6,ca Iarinuta a trezit toata casa cu trilul ei.Pe Daria am expediat-o la gradi cu cineva,si acum stau cu Iari.Tot tuseste,tot infundata si cu mucisori,o idee mai bine.Daca-i mai da injectii cred ca o sa le refuz de data asta,are 19 facute pana acum.Ma duc dupamasa la control.Nu vine teatrul la gradi?La noi asa se intampla.

Mergi la inceput

Doinita.Nu am timp de coafiureala,dar fac eu vreo freza acasa,mai smulgaresc ceva,mai boiesc ceva,sa arate cat de cat decent.Voi cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Pai daca-s singura,circula hurmoniiSuntem treze de la 6,ca Iarinuta a trezit toata casa cu trilul ei.Pe Daria am expediat-o la gradi cu cineva,si acum stau cu Iari.Tot tuseste,tot infundata si cu mucisori,o idee mai bine.Daca-i mai da injectii cred ca o sa le refuz de data asta,are 19 facute pana acum.Ma duc dupamasa la control.Nu vine teatrul la gradi?La noi asa se intampla.

tatiana

Offf...Doamne. Trebuie sa scapam de zvarcolacii astia . La cate injectii are la activ, are buciulinele ca la poligonul de trageri . Vezi ce-ti mai spune la control, cu toate ca era mai bine sa o vada acasa . Nu au spatiu pentru teatru...clasele sunt destul de micute...Ii imbarca la autocare si in 5 min. sunt la teatru...E mai bine asa, mai schimba aerul...
Mama cum se mai simte ?

Mergi la inceput

Nu prea bine,continua cu antibiotice,parca e mai rau decat la Iarina.Sta-n pat.A vrut sa vina asa ,sa ma ajute,draga de ea.Dar am oprit-o.Am oprit-o si pe soacra-mea ieri,cica vroia si ea sa vina,dar atata-mi trebuie sa se imbolnaveasca si ea,ca la 72 de ani cu pneumonie da ortul popii.Sa vezi ce-mi aud acuma,poate zice ca am ceva cu ea daca nu am lasat-o sa vina,cu toate ca i-am explicat situatia.

Mergi la inceput