**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 12
MarianaPop spune:
Sa ne amuzam putin...
- Iubito, tu ai parolat calculatorul?
- Da.
- Si care-i parola?
- Data nuntii noastre.
- Hait!!!
Tatal ii spune copilului sau, in varsta de 3 ani:
- Uite la tine cum arati, te-ai murdarit ca un purcelush! Stii ce-i un purcelush?
- Da, copilul porcului!
Care sunt fazele realizarii unui proiect?
1. Entuziasm.
2. Sudoare.
3. Deznadejde.
4. Cautarea vinovatilor.
5. Pedepsirea nevinovatilor.
6. Premierea celor care n-au avut nicio treaba cu proiectul.
MarianaPop spune:
Pentru o mamica deosebita:
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
LA MULTI ANI NYNY!!!
Gherman_in spune:
Asa deci...LA MULTI ANI!!!!,sanatate,fericire si iubire,impliniri si bucurii,iti doresc sa ai parte de toate astea!
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
sunt pregatite !
Sunt in sevraj la munci, am multe de rezolvat si sper sa le termin . Turturica mea se duce azi la teatrul de papusi...era asa de entuziasmata . Sa vedem ce-mi va povesti dupa amiaza...
O zi buna puiutilor si mamicilor !
Gherman_in spune:
Buna dimineata,multam de cafeluta Mariana.Spor la munci,sigur o sa izbandesti treaba,ca doar tre sa mai stai si cu noi la
Am crezut ca vine primavara,dar m-am inselat.Azi m-am trezit cu covorasul alb in curte,si inca mai cerneSau poate ca si-a scuturat baba cojocul
Gherman_in spune:
Pai daca-s singura,circula hurmoniiSuntem treze de la 6,ca Iarinuta a trezit toata casa cu trilul ei.Pe Daria am expediat-o la gradi cu cineva,si acum stau cu Iari.Tot tuseste,tot infundata si cu mucisori,o idee mai bine.Daca-i mai da injectii cred ca o sa le refuz de data asta,are 19 facute pana acum.Ma duc dupamasa la control.Nu vine teatrul la gradi?La noi asa se intampla.
Gherman_in spune:
Doinita.Nu am timp de coafiureala,dar fac eu vreo freza acasa,mai smulgaresc ceva,mai boiesc ceva,sa arate cat de cat decent.Voi cum mai sunteti?
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Pai daca-s singura,circula hurmoniiSuntem treze de la 6,ca Iarinuta a trezit toata casa cu trilul ei.Pe Daria am expediat-o la gradi cu cineva,si acum stau cu Iari.Tot tuseste,tot infundata si cu mucisori,o idee mai bine.Daca-i mai da injectii cred ca o sa le refuz de data asta,are 19 facute pana acum.Ma duc dupamasa la control.Nu vine teatrul la gradi?La noi asa se intampla. tatiana |
Offf...Doamne. Trebuie sa scapam de zvarcolacii astia . La cate injectii are la activ, are buciulinele ca la poligonul de trageri . Vezi ce-ti mai spune la control, cu toate ca era mai bine sa o vada acasa . Nu au spatiu pentru teatru...clasele sunt destul de micute...Ii imbarca la autocare si in 5 min. sunt la teatru...E mai bine asa, mai schimba aerul...
Mama cum se mai simte ?
Gherman_in spune:
Nu prea bine,continua cu antibiotice,parca e mai rau decat la Iarina.Sta-n pat.A vrut sa vina asa ,sa ma ajute,draga de ea.Dar am oprit-o.Am oprit-o si pe soacra-mea ieri,cica vroia si ea sa vina,dar atata-mi trebuie sa se imbolnaveasca si ea,ca la 72 de ani cu pneumonie da ortul popii.Sa vezi ce-mi aud acuma,poate zice ca am ceva cu ea daca nu am lasat-o sa vina,cu toate ca i-am explicat situatia.