**Prichindei nazdravani 2008!**(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,vezi,se poate.Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana iti multumesc frumos asa numai pierd timpul doar sa fac curatenie asa mai fac ceva si pe3ntru mine,baia arata de parca as fi frecat la ea cel putin o ora si asta doar in 10-15 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, mami lasa culcalarezeala si da-i de mancare copilului ! Bianca rar imi spune ca-i e foame.... Chiar ieri vorbeam la cresa cu doamna...cica mananca tot si chiar mai cere o portie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana, sanatate multa mamei tale!...si tu nu te lasa coplesita de toate cele...mai 'rotundeaza' ceva..putina 'culcurezeala' ..n-ai cum intra in butoi cand auzi cate una din astea...Bag-o vizeta la coifor...'smulge' ceva...perie putin...'modeleaza' ceva...si hopa sus
Ai 'pozar' profesionist?...parca i-as face si eu lui Teo o pozica...frumusica...de ziua ei
Haida...pregateste de petrecere!!! ca numai maine nu-i poimaine

Alina, Teo face pe Gica contra mai mult cu tat'su...si atunci omu'i zice pe invers...si ea face niste ochi mari...si-si revine

Mergi la inceput

Mariana, si Teo e in faza asta cand cere de mancare...de la gradi mi-a spus ca i-au dat supliment...si chiar si-acasa am auzit-o cerandu-mi de mancare...ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum
Ce-o fi cu ele?...au 'arderi' mai mari?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana, si Teo e in faza asta cand cere de mancare...de la gradi mi-a spus ca i-au dat supliment...si chiar si-acasa am auzit-o cerandu-mi de mancare...ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum
Ce-o fi cu ele?...au 'arderi' mai mari?

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Apai la cata zgubideala trag zilnic si dancing la greu.... Ma uit la Bianca si creste pe zi ce trece..., i s-au subtiat iar copanutzele.... Am uitat sa-ti spun ca i-am cumparat blugii de la Carrefour. Era cat pe ce sa-i pun la "donatii"...sunt cam stramtutzi pe picior, in talie ii sunt buni ca au si elasticul ajustabil, de lungime sunt ok...ei ii plac asa stramtzi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sa ii poarte cu placere,eu nu am vazut blugi ptr Delia la Carrefour.
tin sa va spun ca am terminat mancarea si unghiile mi le-am facut acum pot sa mai trag un ochi pe cartea cu excel-ul poate mai invat cevace bine este cand esti mai organizat

Mergi la inceput

Eu n-am vazut blugii in Carref. dar i-am luat de la Reserved un raiat cu reducere molicel si dragalas...Are niste blugi...daca i-or mai veni...dar blugii care i-am vazut mi s-au parut cam 'scortzosi'
Acu sunt in cautari de rochita eventual din bumbacel...care musai sa se invarta...pt primavara. Mai cand i se pune pata pe o haina, apai numai cu aia vrea...si are o rochitzica de vreo 2 ani...cu Kitty...si ieri tot de ea ma intreba...desi acum nici de bluza nu-i buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sa ii poarte cu placere,eu nu am vazut blugi ptr Delia la Carrefour.
tin sa va spun ca am terminat mancarea si unghiile mi le-am facut acum pot sa mai trag un ochi pe cartea cu excel-ul poate mai invat cevace bine este cand esti mai organizat

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Spor la invatat ! Planning-ul are succesul garantat !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Eu n-am vazut blugii in Carref. dar i-am luat de la Reserved un raiat cu reducere molicel si dragalas...Are niste blugi...daca i-or mai veni...dar blugii care i-am vazut mi s-au parut cam 'scortzosi'
Acu sunt in cautari de rochita eventual din bumbacel...care musai sa se invarta...pt primavara. Mai cand i se pune pata pe o haina, apai numai cu aia vrea...si are o rochitzica de vreo 2 ani...cu Kitty...si ieri tot de ea ma intreba...desi acum nici de bluza nu-i buna

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Erau pe aleea din mijloc in dreptul rafturilor pentru copii.
Apai si noi avem aceeasi problema . Are pata pusa pe un sarafan roshu care a fost bun la timpul lui (i l-a luat buni pentru motz) si acum ii vine pana la buzele...de jos....

Mergi la inceput