**Prichindei nazdravani 2008!**(21)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_satena spune:
Tatiana iti multumesc frumos asa numai pierd timpul doar sa fac curatenie asa mai fac ceva si pe3ntru mine,baia arata de parca as fi frecat la ea cel putin o ora si asta doar in 10-15 minute
MarianaPop spune:
Tatiana, mami lasa culcalarezeala si da-i de mancare copilului ! Bianca rar imi spune ca-i e foame.... Chiar ieri vorbeam la cresa cu doamna...cica mananca tot si chiar mai cere o portie....
doinita_g spune:
Tatiana, sanatate multa mamei tale!...si tu nu te lasa coplesita de toate cele...mai 'rotundeaza' ceva..putina 'culcurezeala' ..n-ai cum intra in butoi cand auzi cate una din astea...Bag-o vizeta la coifor...'smulge' ceva...perie putin...'modeleaza' ceva...si hopa sus
Ai 'pozar' profesionist?...parca i-as face si eu lui Teo o pozica...frumusica...de ziua ei
Haida...pregateste de petrecere!!! ca numai maine nu-i poimaine
Alina, Teo face pe Gica contra mai mult cu tat'su...si atunci omu'i zice pe invers...si ea face niste ochi mari...si-si revine
doinita_g spune:
Mariana, si Teo e in faza asta cand cere de mancare...de la gradi mi-a spus ca i-au dat supliment...si chiar si-acasa am auzit-o cerandu-mi de mancare...ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum
Ce-o fi cu ele?...au 'arderi' mai mari?
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Mariana, si Teo e in faza asta cand cere de mancare...de la gradi mi-a spus ca i-au dat supliment...si chiar si-acasa am auzit-o cerandu-mi de mancare...ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum Ce-o fi cu ele?...au 'arderi' mai mari? Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Apai la cata zgubideala trag zilnic si dancing la greu.... Ma uit la Bianca si creste pe zi ce trece..., i s-au subtiat iar copanutzele.... Am uitat sa-ti spun ca i-am cumparat blugii de la Carrefour. Era cat pe ce sa-i pun la "donatii"...sunt cam stramtutzi pe picior, in talie ii sunt buni ca au si elasticul ajustabil, de lungime sunt ok...ei ii plac asa stramtzi....
alina_satena spune:
Mariana sa ii poarte cu placere,eu nu am vazut blugi ptr Delia la Carrefour.
tin sa va spun ca am terminat mancarea si unghiile mi le-am facut acum pot sa mai trag un ochi pe cartea cu excel-ul poate mai invat cevace bine este cand esti mai organizat
doinita_g spune:
Eu n-am vazut blugii in Carref. dar i-am luat de la Reserved un raiat cu reducere molicel si dragalas...Are niste blugi...daca i-or mai veni...dar blugii care i-am vazut mi s-au parut cam 'scortzosi'
Acu sunt in cautari de rochita eventual din bumbacel...care musai sa se invarta...pt primavara. Mai cand i se pune pata pe o haina, apai numai cu aia vrea...si are o rochitzica de vreo 2 ani...cu Kitty...si ieri tot de ea ma intreba...desi acum nici de bluza nu-i buna
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Mariana sa ii poarte cu placere,eu nu am vazut blugi ptr Delia la Carrefour. tin sa va spun ca am terminat mancarea si unghiile mi le-am facut acum pot sa mai trag un ochi pe cartea cu excel-ul poate mai invat cevace bine este cand esti mai organizat http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Spor la invatat ! Planning-ul are succesul garantat !
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Eu n-am vazut blugii in Carref. dar i-am luat de la Reserved un raiat cu reducere molicel si dragalas...Are niste blugi...daca i-or mai veni...dar blugii care i-am vazut mi s-au parut cam 'scortzosi' Acu sunt in cautari de rochita eventual din bumbacel...care musai sa se invarta...pt primavara. Mai cand i se pune pata pe o haina, apai numai cu aia vrea...si are o rochitzica de vreo 2 ani...cu Kitty...si ieri tot de ea ma intreba...desi acum nici de bluza nu-i buna Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Erau pe aleea din mijloc in dreptul rafturilor pentru copii.
Apai si noi avem aceeasi problema . Are pata pusa pe un sarafan roshu care a fost bun la timpul lui (i l-a luat buni pentru motz) si acum ii vine pana la buzele...de jos....