Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Am vazut pozele si mi-am reimprospatat resursele de simpatie pentru Ian: are o fetisoara asa de vesela si o sclipire asa de ghidusa in ochi, de-ti vine sa-l iei acasa! Foarte frumos ati reamplasat/redecorat, Ina, iar peretele cu tapet jurnalistic e de mare efect!
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Am vazut pozele si mi-am reimprospatat resursele de simpatie pentru Ian: are o fetisoara asa de vesela si o sclipire asa de ghidusa in ochi, de-ti vine sa-l iei acasa! Foarte frumos ati reamplasat/redecorat, Ina, iar peretele cu tapet jurnalistic e de mare efect! |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Mie mi-ar placea mult sa-l aud vorbind pe Ian, ca ma dau in vant dupa replicile lui! |
Mie imi place mult tonul pe care spune ce spune si felul in care joaca teatru ; e un mare Artist.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Mie imi place mult tonul pe care spune ce spune si felul in care joaca teatru ; e un mare Artist. |
La partea artistica stiu sigur de unde mosteneste talentul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Mie imi place mult tonul pe care spune ce spune si felul in care joaca teatru ; e un mare Artist. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu ma indoiesc deloc de asta!
Spune drept: il dragalesti toata ziua sau ba???
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Am vazut pozele si mi-am reimprospatat resursele de simpatie pentru Ian: are o fetisoara asa de vesela si o sclipire asa de ghidusa in ochi, de-ti vine sa-l iei acasa! Foarte frumos ati reamplasat/redecorat, Ina, iar peretele cu tapet jurnalistic e de mare efect! |
Multu'.
Sa stii ca, din cite lume a fost la noi din decembrie incoace, putini au apreciat tapetul. O prietena chiar a crezut ca l-am lipit numai asa ca sa putem zugravi tavanul si sa nu murdarim peretii si ca urmeaza sa-l dam jos
A fost un moft de-al meu pentru ca mi-a placut mult si l-am dorit; asa ca l-am pus, chiar daca nu se potrivea cu ceea ce aveam noi in living; mizez pe faptul ca e sensibil si Ian e mic si ca il vom schimva...cind ne plictisim de el
inapreda spune:
Anaan, mi-ai prins slabiciunea
Dar nu ma lasa Micul Printz sa-l pup cit as vrea; suplinesc prin...satisfacerea dorintelor in speranta ca ma pupa la schimb
Iei mi-a spus, cind i-am cerut un pupic:
-Sun a Fufu dea 'apic. Ian e 'apiat, nu da 'apic a mama"
(sun-o pe Frunza -e prietena mea si nasha lui- sa-ti dea pupic. Ian e suparat si...)
Ilinca_M. spune:
Aoleu, Ian are o pasareasca Phiphiliana dar mai complicata, fiindca e pusa in fraze :)))
Apropo de asta, de cand ma chinui sa-mi amintesc cum i-a zis Phiphi napolitanei (numai de 2 ori i-am luat pana acum, ca nu-s io fan:)). Azi i-am luat si am fost atenta sa vad cum spune sa notez undeva: PAPAIUI!
De 5 ori am intrebat-o si tot asa a zis: papaiui!!! Adevaru' e ca e distractiva rau limba asta:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.