Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mie mi-ar placea mult sa-l aud vorbind pe Ian, ca ma dau in vant dupa replicile lui!

Mie imi place mult tonul pe care spune ce spune si felul in care joaca teatru ; e un mare Artist.

La partea artistica stiu sigur de unde mosteneste talentul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

De la Jambo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaa, Alexandra, sper ca ai pus de-o parte un Campari orange si pentru mine
Dar fie ca mai este tratatie, fie ca nu, eu iti urez din suflet LA MULTI ANI!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Asa-i, cuscra; noi, de-ai casei, intelegem tot ce spune -si vorbeste orice- dar strainii, probabil, cred ca inventam.
Cel mai amuzant este cind vorbeste Ian engleza! Fac pe dumneamea de ris

Mergi la inceput

Dodo, foarte frumoase martisoarele! Ma bucur ca Izabella a gasit ceva distractiv care sa o tina ocupata si ca Bogdi si-a vazut de treaba ca un elev cuminte ce este. Va imbratisez pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Vazand numarul de aniversari, la care a fost invitat Alex, eu nu as zice ca-i in spiritul occidental sa nu se sarbatoreasca ziua de nastere.
Ca nu se fac petreceri faraonice sau ca nu e musafirul indopat de mancare ca-n Ro, de acord.
Cred ca singura diferenta e in faptul ca optiunea ta, privind felul de a-ti sarbatorii aniversarea, nu-i judecata. Nu ai chef sa o faci sau sa faci ceva pentru copilul tau, nu o faci si asta e.

Ca si felicitarile de Anul Nou si Craciun. Nu te inunda nimeni cu telefoane si mesaje la miezul noptii. Astea-s pentru cei ffff apropiati. Restul,in ziua cu pricina dupa pranz.

Mergi la inceput

Anamariame, sper ca ziua de ieri e deja "history" din toate punctele de vedere. In ceea ce priveste ziua de nastere: mie nu-mi place sa fie ziua mea, prefer sa decurga ca o zi "normala" DAR as vrea ca ziua de nastere a lui Ian sa fie speciala; fiecare zi a lui Ian as vrea sa fie speciala si ma ocup special de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Vazut Ian pe Facebook! Mi-a placut totul: copilul frumos, delicat si ghidus; casa bestiala si parintii frumosi amandoi!

Am uitat sa o urez pe ALEXANDRAAAA!!! LA MULTI ANI!!! Sa ai un an minunat si numai zile senine de acum incolo!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

In pozele cu trenuletul, Ian chiar aduce cu Phiphi.
Imi place cum ii sta in alb. Cred ca va fi un baiat f elegant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ina, Ian parca e din filmele americane, pustiul micut, blondut, strengar, care ar fi o mare "pacoste" daca nu l-ar iubi toata lumea :))). Nu stiu cum sta la capitolul obraznicii si pozne, dar cind l-am vazut mi-am amintit de ...cred ca il chema Danny? E un film american, o comedie siropoasa, cu un pustiulica ce avea cele mai bune intentii, dar facea numai trasnai; ei, uite exact expresia de...ghidus mi se pare ca o are. E total ! Si da, e baietel mare !

P.S. TOT ce am scris e de bine, sa stii :))) ca nu-s convinsa ca nu a sunat ciudat

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

In pozele cu trenuletul, Ian chiar aduce cu Phiphi.
Imi place cum ii sta in alb. Cred ca va fi un baiat f elegant.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ha! Io n-am vrut sa zic sa nu ziceti ca-s deplasatasi ca in spiritu' incuscririi vad...distorsionat:)) Dar exact asta mi-a sarit in ochi la vreo 3-4 poze:"iaaa, ce seamana Ian cu Phiphi aici!"
Deci n-am avut halucinatii!;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput