Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 23

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() Multa sanatate si noroc ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* [center]Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
La multi ani si de la noi!

olishka spune:
Ramona multumesc David a avut ochi albastri cam pana la un an, apoi au inceput sa se inchida. Acum sunt caprui. Am avut si baiat cu ochi albastri
dar tare imi place de el si acum
Chato ce bine ca v-ati reintregit familia Si zici ca nu mai ai fata? Sora-mea cand era mica a avut o perioada cam de 1 an cand zicea ca ea este baiat si o chema Andrei. Dar i-a trecut, insa itrase f bine rol.
I-a cazut buricul lui Leon
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

Anaan spune:
Salutare!
Chato, al meu zice ca-i "fetita cu fundita".Cand se uita la el in oglinda exclama :"Ce draguta!"
Revazut David mic. A se consemna ca eu am zis ca seamana baietii Olgai!
Bine ca a scapat flacaul cel mic si de buric: copilul asta toate la face perfect, sa o tina tot asa!!!
La multi, multi ani, Ari!Viata frumoasa si petrecere reusita!

Anaan spune:
Olga, nici mai bine, nici mai rau decat ieri. Acum ma doare si stomacul de la antibiotice,asa ca am baut un Biotics de-al lui Andrei si vad ca e mai bine. Traiasca leacurile pentru bebelusi!

Anaan spune:
Olga, sa-ti actualizezi semnatura!
Nu ne-ai zis: de cate kg ai scapat la nastere?( eu cred ca si pe asta a facut-o Leon bine!)

inapreda spune:
Sint pe fuga la max'. Holario!
1. Ariana, LA MULTI ANI!!!! Bebe sa va aduca numai bucurii si sa fii vesnic o mamica fericita!
2. Leon e mega simpatic. Frumos, frumos. Dar na, are cu cine semana! Si da, si eu zic ca seamana cu David!
3. A tuns Astrid aproape 3 ore pe capul meu ca sa repare ce a facut frizeritza din BN. Acum pot zice ca am tunsoare; inainte eram ciopirtita
La culoare -oribila- n-am umblat ca nu aveam vreme. Trebuie decolorat ca sa-mi scot minunatia
O sa trag o fuga pina la Cluj inainte de ziua mea.
Asa am aflat si cu ce vreau sa ma cadoriseasca Jambo: o zi la Cluj "vopsit + shopping"
4. Ian face si caca la olitza. E nemaipomenit.
Stiu ca poate vi se pare floare la ureche dar nu ma asteptam sa fie asa receptiv. Nu mai vrea deloc sa faca pipi in pampers. Chiar daca il poarta, tre' musai sa-l dezbracinez. A, si musai el tre sa duca pipi la buda si sa traga apa. Cu spalatul pe miini tre' sa duc munca de lamurire ca zice ca nu-i murdar.
5. Oi scrie mai pe larg diseara sau miine. Dupa examen am si curs. Si am curs si miine dimineata.
Pup.

inapreda spune:
Io gatesc niste gratare sa aiba Jambo merinde in lipsa mea. Nu sint gata si tre' sa-l culc pe Ian ca vreau sa ajung si la o cafea inainte de ex.
Anaan, sa te faci bine repede ca deja "mutanta" exagereaza!

Ilinca_M. spune:
Cuscra, ce freza ti-ai putut face de-a durat 3 ore, tare-s curioasa! Poze?
Sa-mi spui ce efecte au avut produsele tale Joico; eu sunt maaaaaaaaare fan, acum vreo 10 ani mi-a trimis prima data pritena mea din America o masca de par Joico, pfoaaai, in ce fel a putut sa-mi repare parul, il facuse stralucitor, sanatos, super usor de pieptanat De 1 an tot zic c-o sa-mi iau un tratament Joico, dar inca nu i-a venit randul
Am fost cu Phi prin oras numai noi doua, ca-n vremurile bune, la un sandwich si un iaurt de baut...am batut tot orasul, am infruntat baltile (adica eu le-am ocolit ea le-a tropotit pe toate!!)...asa frumos ne-am inteles si ne-am distrat!! Nu s-a cerut deloc in bratze, desi am batut ceva drum...
Acum doarme dusa de 1 ora, intre timp am mai scris vreo 3 pagini...bine-a fi!;)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cuscra, ce freza ti-ai putut face de-a durat 3 ore, tare-s curioasa! Poze? Sa-mi spui ce efecte au avut produsele tale Joico; eu sunt maaaaaaaaare fan, acum vreo 10 ani mi-a trimis prima data pritena mea din America o masca de par Joico, pfoaaai, in ce fel a putut sa-mi repare parul, il facuse stralucitor, sanatos, super usor de pieptanat ![]() ![]() Am fost cu Phi prin oras numai noi doua, ca-n vremurile bune, la un sandwich si un iaurt de baut...am batut tot orasul, am infruntat baltile (adica eu le-am ocolit ea le-a tropotit pe toate!!)...asa frumos ne-am inteles si ne-am distrat!! ![]() ![]() Acum doarme dusa de 1 ora, intre timp am mai scris vreo 3 pagini...bine-a fi!;))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Daca ai vreodata drum la Cluj, spune-mi si-ti fac o progragramare la Astrid; sigur vei fi multumita.

Joico folosesc de vreo 4 ani; sint bune dar nu neaparat, grozave; la un salon de linga noi au oferta asta: sampon de 500 + balsam de 500ml = 129 Ron (acum mi-am luat gama pentru par vopsit dar sint mai multe game la oferta)
Si eu am fost cu ginerica la plimbare si face fix ca aleasa lui: nu ocoleste nici o balta si topaie taman in mijlocul ei. Si e tare fericit. Si eu pe linga el