Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 24

Ilinca_M. spune:
Eu am observat ca tot ce am incercat original si mi-a placut, cand au primit si romanii licentza a iesit ceva ce nu mai semana aproape deloc cu originalu' Pana si la tigari am simtit diferenta asta, cand au inceput sa se produca la noi
Super oferta, aci e in jur de 100 doar balsamul/ masca/ tratamentul...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

inapreda spune:
Tot pentru cuscra: tot tipa asta are un tratament care e MINUNE. Minune adevarata, nu povesti; iti repara parul dupa prima aplicare (nu-l poti face acasa, numai la salon)
Stii cind am fost la Sovata ca eram cheala pe o parte; no, atunci mi-a ars parul o tipa din Bistrita aproape in totalitate; se intindea ca si guma de mestecat si m-am dus la A. sa ma tunda la 0. Mi-a zis de tratament si am zis sa incercam. Si mi l-e reparat intr-un mod de-a dreptul uimitor; nu-mi veneea sa cred ca e parul meu; acum mi-l fac de fiecare data cind vine la Bistrita si sint mega-incintata.
Fug la cafea (Ian doarme, barbatul e hranit, pot sa-mi vad de treburi )

olishka spune:
Ina sa-ti fie de bine tunsoarea Poate reusesti totusi sa-ti faci o poza sa te vedem. Tare as vrea sa merg si eu la coafor sa ma vopsesc, doar deocamdata ma mutumesc cu spalatul pe cam
Sa vad, poate la primavara, spre 8 martie ma aranjez si eu un pic.
Ana eu zic ca nu mai ai de tras mult, trebuie sa plecem si raceala asta.
Legat de kg...am plecat la spital cu 85, m-am intors cu 78, astazi dimineata aveam in jur de 76. Am ramas gravida la 65, dar tare as vrea sa ajung la 60. Ieri mi-am luat centura, caci am burta de luna a 5-a. Parca s-a mai strans un pic si mi-as lua un nr mai mic.
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

chatonel spune:
Io am inceput sa citesc anna galvada: "Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part". Nu "ma prinde" deloc. Scrie ca noi aici, pe forum, adik cum vorbeste, ori mie scrisul literar imi place sa fie... literar
Ca sa nu mai zic ca povesteste acolo numai banalitati... dar macar daca ar fi povestite cu umor, cum face Nicole de Buron.
Sper ca cealalta carte va fi altfel, desi ma indoiesc.
Scuze fetelor care o plac.

chatonel spune:
olguta, stai tu linistita ca peste 4 luni o sa ajungi la 60 de kile, o sa aiba Leon grija de silueta ta

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu am observat ca tot ce am incercat original si mi-a placut, cand au primit si romanii licentza a iesit ceva ce nu mai semana aproape deloc cu originalu' ![]() ![]() Super oferta, aci e in jur de 100 doar balsamul/ masca/ tratamentul... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
complet de acord cu tine, ilink... eu am luat o data vopsea l'oréal (castaniu) la valcea si m-am vocsit cu ea... am umplut toate prosoapele, de fiecare data cind faceam dus curgea riuri, riuri.

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Chato, al meu zice ca-i "fetita cu fundita" ![]() ![]() |
atunci e ok, daca tu ai fetita io am baiat

simonapro spune:
La multi ani ARIANA, multe bucurii alaturi de cei dragi Petrecere frumoasa
Ina: sa-ti fie de bine tunsoarea, multa rabdare ai avut sa stai 3 ore, eu m-am plictisit dupa o ora si jumatate
Anaan: multa sanatate, incearca sa bei in fiecare zi sucuri de fructe pentru vitamina C si la culcare sa te dai cu banalul carmol, sa stai bagata la caldurica,la mine a functionat.
Olga:seamana baietii intre ei, dar au si ceva trasaturi diferite, care in timp se vor vedea mai bine. La capitolul kg nu-ti face probleme ca se vor duce ele, eu dupa 1 an si jumatate am scapat de tot de ele, chiar si mai mult decat inainte de sarcina.
Noua ni s-a dus concediul, de luni o luam de coada, iar nu mai am timp de nimic
Astept sa se trezeasca Luc sa dam si noi o tura pe afara ca inca mai e soare.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Ilinca_M. spune:
Tot la Saint Bernardul ratacit ma gandesc!! Oare chiar e posibil sa-l fi abandonat cineva?! Nu cred, sper ca cineva il cauta!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

novus spune:
Bau !!
ARIANA
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o petrecere frumoasa
La noi a fost o zi superba dupa cum a remarcat si Ada care mi-a raspuns in timp ce eu o anuntam ca vreau sa ma culc : mami, nuuu, uite ce zi minunata e afara drept pt care ea se uita la desene acum (tocmai ce a venit curentul
) si eu forumesc
Ilinca, chiar ma intrebam aseara cu ce esti asa ocupata de absentezi de pe forum, vad ca muncesti din greu la referat, succes !!
Cu produsele fabricate la noi ai mare dreptate, nu prea seamana cu cele din afara
Inapreda, ma bucur ca ai freza si mai faina , asteptam insa si niste dovezi !!
Bafta la examen !!
Chatonel, imi pare rau ca nu-ti place de Gavalda, pe mine stilul ei ma prinde de minune, eu sunt in extrema cealalta, imi place sa citesc pe vorba mea
Olga, am avut dreptate si eu : seamana Leon tare bine cu David mititel
, sunt curioasa daca o sa semene si cand mai creste, David mi se pare ca s-a schimbat radical la trasaturi fata de bebelusie, acum e artist cu buclele-n vant
La kg vad ca ai dat deja binisor jos, o sa fie floare la ureche mai ales dupa ce poti sa iesi si la plimbare putin
Anaan, sper ca ti-ai mai revenit ca ai tras destul cu raceala asta !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)