Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 22

Monnvas spune:
ARIANA
La multi ani, pitica scumpica! Petrecere frumoasa, Bebe!
Anaano, sanatate!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Chiar 5, dupa ultimele prevederi... Spor la referat! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Chiar mai, acum imi dau seama ca era un titlu mare in ziarul de ieri:"Parintii isi vor putea da copiii la scoala la 5 ani!" Oooo, da, maaaare bucurie!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca_M. spune:
Aaaa, daaa, LA MULTI ANI peshtisoarei gratioase ARIANA, sa aiba o petrecere reusita si sa fie inconjurata mereu de oameni dragi!!

olishka spune:
Buna dimineata!!!La multi ani Ariana!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de mega petrecerea de astazi
Anaan ar cam fi cazul sa te faci bine, asa ca iti urez si tie multa sanatate
Multumesc tare mult ca mi-ati admirat flacaul Credeam ca numai eu il vad simpatic.
Aici este David
https://picasaweb.google.com/olgagireada/David01Luni?authkey=Gv1sRgCNjkit7ar9iXSw#5400337753328768178
Noi am avut iarasi o noapte super
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

Ilinca_M. spune:
Wow!!! Ati avut dreptate! Chiar seamana fratiorii!!!

ramona7575 spune:
Olga, tu ne dai gata cu minunile din viata ta, David a fost si este un copil superb . Imi place poza 39 in care el se uita la tine
Si, daaaa seamana Leon cu David.
Apropo- David mai are ochii albastri? Eu parca ii stiu caprui...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 7

pisigri spune:
La multi ani Ariana !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisik06 spune:
LA MULTI ANI! printesa mov Ariana! Sa fii sanatoasa, sa ai o viata implinita si fericita alaturi de parintii tai
BEBE, sa iti traiasca fetita! Si sa iti gasesti curand linistea.
Mami de minune mica

chatonel spune:
Neata tufete!
Vin si io la un ceai cu voi.
Am regasit-o pe fie-mea care a facut falcute si mai si -luat un kil (cred)- si e fericita ca mami si tati au venit la ea; insa a avut o vacanta super, cu maie si taie (asa le spune, la dorinta lor,).
Si cica ea e baiat, nu e fata . Voi ati intilnit astfel de comportare la copiii vostri?
Anaan, multa sanatate si noi am tras cam 3 sapt cu raceala ...
Fetele cu frica de invatatoare, eu am o prietena care este invatatoare de douaj'de ani. E mai mica ca mine cu patru ani. si ne stim de cind eram mici-mici (ca picii nostri).
Deci, inainte de intrarea copilului in clasa intii, parintii intreaba in stinga-dreapta ce invatatoare bune sint si apoi merg si discuta cu invatatoarea sa ia si pe copilul lor in clasa... si asa invatotoarele bune fac clasa de 28-30 de copii si cele proaste au 10-15 copii.
Acum si asta e cu dus-intors... ca sa lucrezi bine cu 30 de copii e complicat si copiii trebuie sa fie si ei ageri la minte ca sa tina ritmul ...

Dodo-pui spune:
La multi ani Ariana!
Multa sanatate si noroc
Anaan,Novus

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.