Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, sunt absolut dementiale pozele cu Leon! Ma alatur si eu voua, fetelor: mi-e dor de bb mic!!!!Olga, ai doi baieti superbi! Bine, din asa parinti, ce copii puteau sa iasa? Pisigri, da' cu ce te-a suparat asa tare pisilinca?Noi am lasat-o pe Eva la ai mei, trebuia sa iesim in pub (era deja al patrulea weekend, devenise rutina), dar s-a spart gasca si sunt trista. Nici un vin bun nu am sa imi inec amarul. Si, singura acasa, ma gasesc in fata unei dileme: copil nu am, vin nu am, ce sa fac? Pun o masina de rufe la spalat si ma bag in pat cu o carte nou achizitionata. Sau mai bine sa fac o baie...hmmm...dileme existentiale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, sunt absolut dementiale pozele cu Leon! Ma alatur si eu voua, fetelor: mi-e dor de bb mic!!!!
Olga, ai doi baieti superbi! Bine, din asa parinti, ce copii puteau sa iasa?
Pisigri, da' cu ce te-a suparat asa tare pisilinca?
Noi am lasat-o pe Eva la ai mei, trebuia sa iesim in pub (era deja al patrulea weekend, devenise rutina), dar s-a spart gasca si sunt trista. Nici un vin bun nu am sa imi inec amarul. Si, singura acasa, ma gasesc in fata unei dileme: copil nu am, vin nu am, ce sa fac?
Pun o masina de rufe la spalat si ma bag in pat cu o carte nou achizitionata. Sau mai bine sa fac o baie...hmmm...dileme existentiale

Iti inteleg dilemele. Asa mi se intampla si mie cand ramans singura acasa. Dar imi umplu timpul cu un film |(in cazul in care nu am treaba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

E Craciun in Romania!

Asta-i cl Anastasiei, ca am pus TVRI si erau stiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

N-am chef de nimic.
Cica, invat.
Miine am si examen si curs. Dar "stirea zilei" e ca vine hair-styliste de la Cluj sa frezeze mai multe capuri bistritzene; printre care si al meu Am programare la 9 dar la 8 merg la o cafea. La OMV
Am primit de Dragobete sampon+balsam Joico; la sugestia mea Si am dat drekului romantismu' pentru ceva util
Ian si pe mine m-s disperat azi. Imi vine sal duc la gradi'. Dar n-ar trebui sa fie o pedeapsa. Dar n-ar trebui nici sa o iau pe ulei. Mi-am pierdut rabdarea si, chiar daca nu arat, Ian cred ca simte.
Jambo a zos sa mai stau cu el pina in mai. De ce nu pina la Majorat?

Pup.

PS. Novus, aveam o prietena in vizita, apoi au venit niste meshteri pe care nu eu i-am chemat ; apoi, n-am putut sa-l linistesc pe Ian; acum nu ma pot linisti pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

L-am admirat pe Leon

Apoi mi-am incarcat timpul(aa sa nu uit merci de aprecieri Simply ,Simona),cu nimicurile mele

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, esti foarte priceputa si eficienta, mi se pare o adevarata performanata sa jonglezi cu atatea treburi si indatoriri si sa le duci cu succes la bun sfarsit.

Eu sunt cam ofilita, fiindca, desi a trecut o saptamana de tratamente, si doua de cand a debutat viroza mea, tot nu ma pot lauda ca sunt substantial mai bine: inca ma mai doare gatul, inca mai sunt ragusita, inca mucesc si tusesc. Scuze pentru vaietaturile mele, sunt o modalitate de a mai scoate capul din butoi...

Simona, m-am uitat la pozele tale si, ca de fiecare data, senzatia pe care mi-o lasa este ca tu ai recurs la o mama surogat, fiindca nu arati mult mai varstnica decat copiii tai

Ina, de-abia astept sa vad rezultatul hair-stylelii! Fiindca n-am fost pe faza la discutia despre stilul tau, trebuie sa-mi zic si eu parerea: e musai-musai. Stiu ca Chato zisese ca nu cadrezi cu anturajul. Din punctul meu de vedere, asta-i foarte bine, ca doar prietenia nu-i asortare la exterior, ci la interior. Eu pe tine nici nu te-as vedea la fel cu toata lumea: cred ca originalitatea e o parte importanta nu doar a stilului, ci si a personalitatii tale, asa ca, renuntand la ea, n-ai face decat sa te ascunzi dupa o masca. Bafta la examen!(sau, ca-n oracolele de pe vremea noastra: Bafta la examenele vietii!)

In ceea ce priveste lista de care spunea Chato, marturisesc ca habar n-am ce-o sa-i interzic copilului. Nu stiu, mai nou chiar am probleme cu planurile pe termen lung, plus ca aproape zilnic imi dau seama ca am mai lasat balta vreo idee pe care o consideram demna de aplicat in cresterea si educarea lui Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu! E cineva pe-aici!?

Cand m-oi invata sa nu mai dorm deloc... o sa mor...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

Cafeaua este servita doambelor !! cu omleta langa

Dodo, pana aseara nu am apucat sa-ti admir ultimele realizari si sunt absolut incantata, esti tare priceputa !!

Inapreda
Cred ca esti deja la hair-styleala asa ca asteptam dovezile si impresiile

Pisigri , sper ca ti-au trecut nervii !!

Anaan, off, imi pare rau ca nu mai pleaca virusii de la tine, sanatate multa iti doresc, sa te pui pe piioare pana luni !!

Noi iesim pe afara, mergem si pana la bunica asa ca ne auzim mai tarziu !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou, in sfarsit am dormit si io pana la 9! (fara 10, dar na, sa vedem partea plina a paharului).
Of, Anaan...insanatosire grabnica! E tuse de-aia care-ti da un fel de arsuri in piept?:((( Rar m-a palit, dar stiu ca e groaznica!!!
Eu nu m-am gandit la liste cu "are voie", "nu are voie"...habar n-am! Dar ganduri frecvente pe care mi le surprind sunt legate de invatatoare: cum va fi invatatoarea? Ce ma fac daca e nasoala?:(( E totusi un personaj care sta 4 ani alaturi de copil:((
Mno, cam asa...as mai avea de scris niste pagini la referat si luni sa il sustin...dar greu va fi, caci weekendul asta sunt singura cu Phiphi pana seara...no, ma descurc eu cumva, daca asa sunt eu "constituita", in stilul "da-i bataie pe ultima suta de m"!
Olishka, ce frumos e Leon...dar tot nu ne-ai dat un link la David nou-nascut, chiar sunt curioasa, ca sunt singura care n-a vazut asemanari intre ei

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dar ganduri frecvente pe care mi le surprind sunt legate de invatatoare: cum va fi invatatoarea? Ce ma fac daca e nasoala?:(( E totusi un personaj care sta 4 ani alaturi de copil:((

Chiar 5, dupa ultimele prevederi...

Spor la referat!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput