Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am ajuns si io acasa... numai bine, sa vina piticul sa ma ia de proaspata...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am avzut poze cu Leon! Vreau si eu bebe miiiiiiiic!!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Salutare!

Eu am mai avut o zi pauza la net, ca sa nu ma invat cu binele

La multi ani fericiti ALEXANDRA

La multi ani impreuna RAMONA

Olga: mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele cu Leon, cat e de scump ,mi s-a facut si mie dor de bebe mic, daca ar fi dupa mine as mai infia un copil, daca nu ar fi asa de grea procedura.

Chato: drum bun si revedere placuta!

Simply: cum se poate: o saptamana, trebuie sa faci ceva in privinta asta, in asemeanea zi o sa fie o impacare frumoasa.

Dodo: foarte dragute martisoarele, ma mir de unde mai ai atata putere de munca

Bebe
: imi pare rau de patania ta, dar de maine o sa traiesti clipe mult mai frumoase.Spor la cumparaturi!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Of, Oli, sa stii ca tu esti "motorul" meu de facut al doilea bebe! Sa tii minte si daca nu tii tu, o sa-ti reamintesc eu. 1000 x Cat e de scump Leon si ce fericita trebuie sa fii sa ai doi baieti asa frumosi! Daca il mai numar si pe Cristi ... este x 3! Sa fiti sanatosi si sa va mearga bine.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Cred ca pluteste in aer ceva extrem-extrem de mamos. Dupa postarile lui Novus si ale Chatonelei . Si cred ca si pentru ca sunt atatea aniversari de 3 ani!

Simply, "te ascult" maine-poimaine, cel tarziu luni Sa vii cu vesti romantioase

Bebe ce imi place la tine este ca ai un optimism care se ia. Tine-o tot asa! Gata pregatirile pentru maine?

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, Leon e un scump mie mi se pare ca seamana tare bine cu David mic, iar pijamalele sunt dementiale !! Abia astept sa-l pupacesc putin
Esti o norocoasa cu asa flacai, pe bune !! o sa fii tare mandra cu ei de mana

Eu am pus la cuptor prajitura de vineri seara si asteptam musafiri asa ca ne auzim mai tarziu !!

Sa aveti un wkd minunat fetelor !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Eu o tin intr-un plans de dimineata, sarnatorim 11 ani de casatorie si m-am tot uitat peste albumele cu poze, am ascultat melodiile preferate si am bocit ca la inmormantare , se pare ca efectul asta e de la bb, cica suntem mai sensibile.
M-a sunat o prietena, cand i-am raspuns plangeam in hohote, nici nu am putut vorbi, am spus "scuze, te sun eu mai tarziu"... am speriato ingrozitor, a crezut ca am patit ceva, ca sunt pe la spital... of, sunt loco rau ...

L-am vazut pe Leon, Doamne cat poate sa fie de frumos copilul asta , abia astept sa miros si eu o magaldeata peste 7-8 luni

Ma retrag in pat, ma cam doare burta, ma intzeapa uterul (cred ca se mareste), pe la 21:00 intra si sotiorul meu iubit

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu cred ca o articulez pina la urma pe fiica-mea pe ziua de azi. a reusit sa ma scoata din pepeni cum nu a mai facut-o de mult timp. Si desigur ca pe linga nervii pe care mi i-a facut ea, imi mai fac si eu nervi, pentru ca ma gindesc ca o sa ajung sa o plesnesc pina la urma.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Io nu mi-am facut lista, ca treaba mea o sa fie sa o reduc pe aia facuta de al lor tatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Leon

Bebe- ASTA-I VIATA. Bine ca a iesit numai asa.

Mergi la inceput