Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 16

Anaan spune:
Buna dimineata!
Olga, ma bucur ca esti odihnita si fericita.
Noi acum ne-am trezit, asa ca suntem fresh
Asta l-am citit pe FB in dimineata asta:
Caporalul e cam miop de felul lui:
- Drepti! Asta e valabil si pentru tine, tu ala cu boneta rosie, din spate!
La care Bula:
- Domnule caporal, permiteti sa raportez, sa traiti, ala e un hidrant!
- Fie ce-o vrea el! Aici trebuie sa asculte si cei cu facultate!

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Sarbatoresc invatind la Micro. Bineinteles ca daca organizeaza cineva -nu io ca ultima data m-am ars si am promis ca nu mai fac- ORICE ![]() |
Da' de ce te-ai ars

PS- nici eu nu m-am imbatat niciodata

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Asta l-am citit pe FB in dimineata asta: Caporalul e cam miop de felul lui: - Drepti! Asta e valabil si pentru tine, tu ala cu boneta rosie, din spate! La care Bula: - Domnule caporal, permiteti sa raportez, sa traiti, ala e un hidrant! - Fie ce-o vrea el! Aici trebuie sa asculte si cei cu facultate! |

novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Novus, tema cu betia a mai fost. |
No, am incercat si eu

inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Ina, ai testat tigaia? Vreau impresii! |
Tigaia nu a sosit.
Am comandat-o dind datele de contact ale lui Jambo ca nu cumva sa ajunga cind eu sint indisponibila -intervalul 2-5 cind doarme Ian.
Il intreb aseara: te-au sunat aia cu tigaia? Imi zice: nu dar am avut apeluri nepreluate de la necunoscuti dar eu n-am vreme sa le raspund la toti!

Ii spusesem de tigaie.
La fel cum i-am spus alaltaieri sa mearga la Domo ca e vorba de SINGURA si UNICA masina de spalat din oras care ni se potriveste!
Iar m-am enervat: daca nu vine tigaia azi...nu stiu ce fac!

inapreda spune:
Fug la pictat.
PS. Novus, m-a enervat un cretin caruia nu-i place acolo si, pe shustache, a incercat sa "deturneze" o parte din gashca inspre o alta locatie (care imi place si mie dar nu e la indemina tuturor) dar nu i-a reushit

pisigri spune:
citat din mesajul lui inapreda Fug la pictat. PS. Novus, m-a enervat un cretin caruia nu-i place acolo si, pe shustache, a incercat sa "deturneze" o parte din gashca inspre o alta locatie (care imi place si mie dar nu e la indemina tuturor) dar nu i-a reushit "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
ce enervanti sint astia !!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda PS. Novus, m-a enervat un cretin caruia nu-i place acolo si, pe shustache, a incercat sa "deturneze" o parte din gashca inspre o alta locatie (care imi place si mie dar nu e la indemina tuturor) dar nu i-a reushit |
Mda, cunosc specimenul
Asa ma enerveaza oamenii astia care in loc sa spuna deschis daca nu le convine ceva incearca sa saboteze pe alte cai