Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 15

novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Nu vrei sa stii cui ![]() ![]() |
Pune-ma la incercare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Pentru miine le-am facut rezervare doamnei R. si socrului meu la Conac (restaurantul unde se si cinta). Si ca sa vedeti cit de "chitra" sint unii. Seara de miine e "cadou" (au facut 7 ani de casatorie) din partea noastra. Ei, dar socrul nu s-ar fi dus nici daca stia ca platim noi. Si i-am spus ca am cistigat la tombola o cina acolo si ca noi n-avem chef sa mergem. ![]() Ati mai auzit asa ceva??? ![]() |

Socrul tau chiar e un specimen

olishka spune:
Bebe nasoala patanie de dimineata. bine ca n-ai patit nimic.
Pisigri bine ca te-ai distrat
Intr-adevar este muuuult mai simplu cu al doilea, mai relaxat si cred ca asta ajuta mult.
Mie mi-e dor sa-l vad pe David mic. Pana acum oricat crestea, ma uitam la el si mi si parea micut, tot bebelus. De cand am ajuns cu Leon acasa mi se pare asa de mare, parca a crescut de 10 ori. Stiu ca tot asa era si inainte, doar ca acum, prin comparatie il vad altfel.
Parca tema cu betia a mai fost. Era inclusa in nu stiu ce chestionar. S-a mai dezbatut pe-aici.
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Na ca mi-a venit si mie o tema in minte : sarbatoriti azi Dragobetele ? cum ? Chiar inca una : V-ati imbatat vreodata ? daca da, cand si cu ce ocazie a fost cea mai memorabila betie ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Sarbatoresc invatind la Micro. Bineinteles ca daca organizeaza cineva -nu io ca ultima data m-am ars si am promis ca nu mai fac- ORICE

Memorabil nu am nimic. DIN PACATE, nu ma imbat

PS. teme nu propun ca numai cu barbat stiu

inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Ina da chiar este specimen socru-tau ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |
Pai ce?
Voi n-aveti chilotzi pe k u r si aveti bani de restaurant?

PS. Si eu il vreau mic pe Ian. Cred ca am mai spus pe aici...

olishka spune:
Eu il tin pe Leon pe burtica si-l miros si nu pot sa ma satur
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Eu il tin pe Leon pe burtica si-l miros si nu pot sa ma satur ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |
Si eu il am pe "bebelushul" meu in brate si scriu cu o mina; i-am spes ca ne jucam de-a "Ian bebelush"

PS. Olga ma bucur sa te stiu asa fericita si linistita.

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui pisigri La 3 noaptea scriam mesaje pe facebook. CHIAR nu mai beau... ![]() http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
fataaaa, baga grasimi si proteine. Tu crezi ca englezii sunt fraieri cand mananca ei dimineata asa greu/ sau crezi ca degeaba e coada la shaorma dimineata?

novus spune:
Olga, si mie mi-e dor de mirosul ala de bebe mic, si gurita le miroase asa frumos a laptic !!
Si eu as vrea sa fie Ada inca mica, as mai face un bebe ca sa ma bucur inca o data de perioada de bebelusie, mie mi s-a parut asa frumoasa si relativ usoara, prietenei mele din contra, i s-a parut un chin, eu au fost ff stresati (si mai sunt uneori ) sa ia in greutate si in general au fost foarte protectori, probabil din cauza faptului ca a venit sarcina dupa fertilizare in vitro dupa 7 ani de incercari esuate :((