Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 17

novus spune:
Olga, sa-i faci o poza sarmalutei sa o vedem si noi !!
Pisigri, ti-ai mai revenit ? pt senzatia de voma stiu ca e f bun Metroclopramid, mi s-a incurcat limba-n gura pana am scris
Anaan, tu cum mai esti ? ai alungat virusii ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

simplyana_m spune:
Salut!
De Dragobete nu fac nimic, astept sa faca Mimi, cu care nu vb de 1 sapt.
Olishka, ce minunat trebuie sa fie in papucii tai!
Pisigri, cafea cu sare. Sau mult lichid sarat. Zeama de varza e buna pt ca e sarata, nu pt ca e acra.
Ina, nu te mai stresa cu toate si cu toti, vezi de copilul tau american, si cine strica itele, sa le descurce: sa spele Jambo vasele si sa gateasca tot el, fara ulei! De socru, nu comentez
!
http://www.lucamic.blogspot.com/

novus spune:
Simplyanna, azi e momentul ideal atunci petru reluarea comunicarii

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Buna dimineata! O cafea, lapte/ceai/fresh/capuccino? Orice va doriti, ma voi stradui sa primiti! ![]() Va doresc o zi exceptionala azi... Aici e un soare promitator si vine week-endul! Drept pentru care, la ora asta cel putin, am o stare de mare buna dispozitie. |
Mai e cafea!? Vreau si eu o cana... direct in vena daca se poate...

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Mai e cafea!? Vreau si eu o cana... direct in vena daca se poate... ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si tu ai chefuit dna doctor

Hai ca te servesc eu cu o cafea !

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Si la noi a plouat si e sticla....iar eu am uitat de aspirina lui chato de aseara asa ca acum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leacuri de mahmureala aveti? azi iar zic ca nu mai beeeaaaaauuuu nu mai beeeeaaaauuuuu..... |

Nu am kef azi! Nu am kef azi! Nu am kef de nimiiiiiiiiic!!!! Dar am la treaba!

Denisa-Madalina

EDIT: uitai sa zic, te servesc cu 1fi de algocalmin? Iti scriu la farmacie?
Hmmm, poate ma pandeste vreunul ce fac io in exercitiul asta...

denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Si tu ai chefuit dna doctor ![]() Hai ca te servesc eu cu o cafea ! |
Merci de cafea!

Nu am kefuit, am shtiintzuit, ca a trebuit sa termin prezentarea aia... a iesit interesant zic eu, sa vedem ce-or zice si ei.

Denisa-Madalina

olishka spune:
Simply nu este de bine. Clar este momentul sa va impacati
Bilantul accidentului cu hotul: Cristi are pielea arsa pe fata, 5000 RON gaura in buget (geamul de la masina si tel lui Cristi)
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

Gina2008 spune:
Of, Oli... nasoala patania cu Cristi. Dar, bine ca sunt doar bani pierduti...
Eu nu ma inscriu pe lista celor carora le e dor de un bebe mic. Eu sunt pe lista celor CARE SE VOR STRADUI SA FACA UN BEBE MIC anul asta. Nu, nu e inca. Dar asa ne-am propus. Caci timpul trece si cum sunt mama "nu prea tanara" (anul asta fac 39
) trebuie sa ne grabim. Cand ma gandesc la depresia de dupa nasterea lui Calin mi se zgribuleste pielea pe mine, dar... cum intotdeauna am vazut partea plina a paharului, mirosul si tot ce inseamna un bebelus mic-mic invinge!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui