Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 18

Gina2008 spune:
Eu habar nu aveam ca azi e Dragobetele... de consoarta nici nu mai mentionez. Asa romantici suntem. Insa mi-am facut planuri de chefuire intensa pentru 8 martie. Numai cu doamne, evident...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Gina2008 spune:
Pisigri o masa plina de proteine (a se intelege cam ce ti-a recomandat Bianca) a functionat la mine intotdeauna. Si o bere dupa, in unele cazuri! (Chato stie!
)
Si, te rog, nu mai face promisiuni din astea: beutura nu, tigari nu, aia nu, aialalta nu. Pai ce viata mai e asta?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Pisigri o masa plina de proteine (a se intelege cam ce ti-a recomandat Bianca) a functionat la mine intotdeauna. Si o bere dupa, in unele cazuri! ![]() ![]() Si, te rog, nu mai face promisiuni din astea: beutura nu, tigari nu, aia nu, aialalta nu. Pai ce viata mai e asta? ![]() Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Dar, Gina, crezi ca ma tin de cuvint???? :))))
Si-asa a ramas stabilit ca macar o data la doua saptamini trebuie sa repetam experienta

Masa plina de proteine a fost un iaurt 0% si o banana. Dar macar au ramas acolo unde le-am bagat

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

olishka spune:
Gina super Sper sa vina bebe cat mai repede. Eu te incurajez, este mult mai simplu cu bebe2, tot cu David am mai mult de furca deocamdata...dar este frumos tare
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

chatonel spune:
eu plec sa-mi iau progenitura de la bunicii ei... m-am topit de dorul ei (ne-am, e mai corect spus) dar asta-seara am sa o prind si-am s-o pup de-am s-o albesc

novus spune:
Olga, imi pare rau pt patania lui Cristi si bine ca nu s-a intamplat ceva si mai grav , putea sa-i ajunga in ochi spray-ul si Doamne fereste alte complicatii !!
Imi place ca emani fericire si implinire !!
Gina, atunci asa sa fie !! sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede, la fel ca tuturor fetelor care isi mai doresc un bebe, sau mai multi
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bianca2503 spune:
ce imi place de OLGA! Foarte tare.
Si eu ma inscriu pe lista de viitoare gravide. La vara ma insarcinez!

novus spune:
Chatonel, revedere placuta !!
Cred ca o sa va pupaciti toata seara, eu sincer nu am rabdare nici sa ma dezbrac cand ajung acasa de la birou pana nu o strang in brate tare tare, vai ce frumos e sa ai copil !!
Ce e cu linistea asta pe aici fetelor ?
La noi e o vreme ce indeamna la cresterea natalitatii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Chatonel, revedere placuta ![]() Cred ca o sa va pupaciti toata seara, eu sincer nu am rabdare nici sa ma dezbrac cand ajung acasa de la birou pana nu o strang in brate tare tare, vai ce frumos e sa ai copil ![]() Ce e cu linistea asta pe aici fetelor ? La noi e o vreme ce indeamna la cresterea natalitatii ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
e vineri, d-aia e liniste!
io as mai avea niste treaba dar ma strange o lene din spate....

bebe_shtrumf spune:
LA noi e vreme frumoasa, mierla canta, reparatia costa 25 de mil, la masina noastra, la ala 5; a venit si aparatul de lighioane 1 mil ca avem soareci in magazie; cumparaturi n-am facut nimik....insa primavara e in toi, zic eu, dupa streasina, maica.
ps.s: dc nici maine nu ma imbat, inseeamna ca nu stiu de ce mai beau zama de varzawww.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009