Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

No, ce sa ma mai mir ca-i pe pile pentru un job "caldutz" -timpul trece, noi cu drag muncim!- in provincie, cind la un concurs pe liceu se intimpla "atrocitati" din astea?
Tare imi pare rau de Frumuselu' Toci-Undercover.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Stii care-i faza, ca eu NU POT sa il acuz/ judec pe el! N-a facut ceva ce era interzis in regulament. Oricare altul putea sa faca la fel, de avea timp si energie de pierdut. Ideea e ca unii l-au criticat: vaaai, s-a milogit, a cersit voturi, n-are demnitate. Altii mai rau, ca ce le-a promis, plimbare cu mertzanul etc?
Eu nu inteleg mecanismul care le-a determinat pe fete sa-l voteze!! Nu e frumos (ma rog, de gustibus, stiu ca e considerat prezentabil, chiar "chipesh", dar nu in top 10:))), nu e inteligent aproape deloc, nu e fermecator, spiritual, amuzant etc.
Ce mecanism le-a determinat sa-i acorde totusi votul? Ma depaseste psihologia adolescentelor din ziua de azi!! Sigur nu le-a santajat, nu le-a rupt mana sa voteze cu ea, nu le-a fortat, nici macar nu le-a promis nimic!! (am vazut "mesajul standard", mi-au aratat niste fete). Si atunci?!!
Vorba aia, el "si-a dorit mai mult victoria":)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Cuscra, unde-i lista cu cistigatorii?

Las' ca am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, sa inteleg ca aia-i motivatia ?!

Olga asteptam niste poze cu fratiorii !! si pune si pe cea cu David bebe mic
Abia astept sa-l pupacesc si eu live pe Leon !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli ma bucur tare mult pentru sentimentele traite. Sa fii linistita si fericita in familia ta. Sa te bucuri de minunatiile copiilor tai. Suna minunat copiii tai.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Cuscra, in poza din concurs el de diferentiaza de ceilalti candidati prin hainele de firma neaccesibile, in mod normal, unui elev de liceu din provincie; am remarcat asta "din prima"; poate ca asta a tras "la cintar". Superficial: Frankenstein in Gucci e mai prezentabil decit Brad Pitt imbracat din bazar. Cred ca genul asta de consideratii au "masluit" rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Olga- Sa fie toate ca pana acum. (minus hotul)

Chato- Nici Anastasia n-a fost invitata pana acum decat la Ecaterina si invers. A mai invitat-o Alexandra, vecina, pe post de papusa pentru restul invitatilor.

Ina- Mie nu mi se arata sa fac ce vroiam pt aniv Anastasiei.
Sigur o sa-i faca o prajitura tantile de la cresa ei, dar cei mai buni prieteni ai ei sunt la cresa de langa noi. E nitel complicat de explicat...Tanti a ei apartine de cresa Montessori, care-i de partea cealalta a comunei. Dupa activitati, o aduce acasa pentru pranz. Dupa siesta, are prevazut pentru gustare (in 3 zile ale saptamanii) vizite la alte colege ca sa-i invete sa se poarte in societate (si vizitele le sunt intoarse). Cum e departe, sa se duca iar pe langa cresa "de baza", se viziteaza cu tantile de la cresa de langa noi. Pentru Anastasia cei de dimineata (unde o vor sarbatorii) sunt colegii de la partea de activ impusa, dar ea e legata sufleteste de astia de la programul liber ales. Cu ei se joaca pana ma duc sa o iau, despre ei povesteste, etc. Cu ei as fi vrut eu sa fac ceva la mom gustarii, dar tanti pleaca in vacanta taman in sapt cu ziua Anastasiei, iar sapt urmatoare e in concediu o tanti, care are grija de alti 3 copii din gasca. La fiecare "concediu" din asta, copii sunt repart prin alte parti, asa ca planul meu cade.

Ultima idee ce mi-a traznit e sa facem cei place ei de ziua zi, adica sa mergem la Disney. Pt mine si Alex e ok ca pica miercurea. Taica-su sa-si ia liber...Inca n-am supus la vot, dar cred ca o sa fie de acord. Nu stiu insa, daca ne mai aventuram si cu tort acolo, dupa traumatismul avut de Alex cu sobolanul, ca marea pb atunci era, ca alegeai sa primesti tortul de la un personaj, dar nu-ti puteau livra "personajul" dorit. Personajele apareau cand si cand in zona, iar cu tortul venea cine se nimerea. Iar chelnerita noastra a fost o mare neserioasa (trebuia sa-i fac reclamatie, dar stiam ca o dau afara si nu m-a lasat inima) ca lui Alex i-a fost frica de soboloan de cand se perindau liber personajele si am avertizat-o sa nu i-l aduca pe ala,ca ii e frica de el si asta radea si taman pe asta ni l-a trimis. In sf, cred ca mai bine sun eu maine acolo sa vad, daca acum te lasa sa-ti alegi cine sa vina cu tortul si apoi prezint brbatului rap complet spre validare.
Si o sa o chemam pe Ecaterina si vecinii la o praji, dar asta fara tambalau...
In sf, asta am acum in minte. Va tin la curent, daca imi mai trazneste altceva.

Mergi la inceput

Olga, sa stii ca nici nu-mi imaginam altfel! Ma bucur ca sinteti bine toti. Cind ai timp, astept cu drag pozele voastre.

PS. Ma bucur ca ai lapte, stiu cit ti-ai dorit sa alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro uitai sa-ti dau o

Mi se pare super grozav sa mergeti la Disney, eu daca ar fi Disney-ul la Bucuresti de ex sau daca as castiga la loto asta as face si cu siguranta ar face-o fericita pe Ada dar cum nu e niciuna dintre variante mai asteptam vizita magistrala

Eu am fost la Real si am descoperit cu bucurie ca au amenajat un raion intreg cu articole de petrecere la preturi super, asa ca bine ca am amanat comanda pe luni ca plateam transport degeaba plus ca si preturile sunt putin mai mari pe site

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Roro, eficient dar complex. Sau...complicat?
Mie imi place ideea cu Disney. Cred ca si protagonistei i-ar placea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
Lui Ian ii poti spune Inventatorul de traznai; imagineaza-ti ca sint acasa cu el non-stop si, cum nu-s cu ochii pe el, cum o comite. De 2 minute m-am dus pina in bucatarie ca mi-a cerut clatite in farfuria cu Tom si Jerr; cind m-am intors mi-a spus ca are muci; dau sa-l sterg...isi bagase guma in nas

Poate sint ticnita dar mie imi place asa; nu sint stresata si nu incerc sa-l "educ" desi, inca de anul trecut din vara, iesea in evidenta chiar si printre copii mai mari. Eu cred ca asa ii e firea. Dar e si blind si bun si sensibil si empatic si...

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Probabil ca l-ai influentat sa fie asa in mod inconstient. Pt ca asa vedeai tu copilul perfect Si el vrea sa fie copilul perfect pentru mama lui, asa cum doreste oricare copil

Off, ar fi trist sa fie asa; Ian e perfect pentru ca asa s-a nascut; nu mi-ar placea sa-si doreasca sa se muleze dupa...aspiratiile mele; el trebuie sa le aiba pe ale lui.
Crezi ca e posibil sa fie asa cum ai spus tu?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

de ce ti se pare trist? se va dezvolta si isi va gasi adevarata personalitate la adolescenta; pina atunci e tot influenta familiala care isi spune cuvintul.

Mergi la inceput