Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu sunt aici. I-am alimentat si m-am certat cu Anastasia, care de 3 zile vrea numai lapte si mi-a baut stocul de lapte de migdale. Ca-l bea, nu pot decat sa ma bucur. Dar vrea sa combine lapte de migdale bio cu nesquick. Sa nu ma dati in gant la tanti aia cu blogu' nevaccinat, ca suntem culmea blasfemiei pentru persoanele "curate".

Ina- Vine ea si masina ta.
Si ia-ti linistita W ca nu degeaba sunt no 1 mondial. Oricat ar fi de ciudat un produs al lor, tot au o infrastructura serioasa in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa-ti fac rezumatu': a intrat in concurs un fiu de politician local celebru, fost catindat la primarie, care in 2 zile nu a strans mai mult de 10 voturi dar a 3 a zi a ajuns brusc la 100. Scandal, acuze...ce-a facut bietu' pui de politician, ce fac ei mai bine: a dat mesaj personal cu "votati-ma, multumesc frumos" la toate fetele din lista si alea, nu se stie de ce, unele de mila, altele din convingere, altele fiindca nu le costa nimic etc etc i-au dat:)) A fost o lupta stransa intre el si Mr. Papion care ti-a placut tie (de ai zis ca are mutra de tocilar). A castigat "politicianul" la 5 voturi distanta. Pe locul 3 e unul care nu e frumos dar e amuzant si fetele il plac, e simpatic, prietenos...Daca tot te plictisesti, vrei sa te bag iar in grup vreo 10 minute, sa revezi pozele cu voturile aferente?;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !!

Hop si eu direct din bucatarie unde am prestat ciorba de burta careia ii dau nota 9, data viitoare o fac de 10, ce-mi place e ca nu m-am stresat si chiar a iesit buna

Inapreda, evident ca inainte sa ma apuc de treaba am admirat pozele puse de tine, noroc ca esti pretena cu Pisi ca altfel imi rodeam unghiile , nu?! No vreau sa zic ca Ian mi se pare tare tare schimbat, e baietel si unul tare frumusel si smecheros , imi place tare mult cum ti-ai redecorat casa, pare asa spatioasa si calduroasa
Am admirat si masa de joc a lui Ian , tare mi-ar placea si mie una
Referitor la talentele artistice, de la socru' tau cred ca le mosteneste

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Vaaaai cuscra, cum poti ca sa insinuezi ca m-as putea plictisi aprofundind restrictia bugetara? Da, tot la primele 2 pagini sint (acum imi curat capu' de imprimanta ca sper sa vaz' mai bine pe o foaie). Dar, daca "insisti", te rog frumos

Mergi la inceput

Si-mi pare rau ca nu ti-a venit spalatoreasa inca dar lasa ca vine ea , iti inteleg frustrarea , asa reactionez si eu uneori cand nu se intampla fix ce-mi doream si mai ales cand

Mergi la inceput

Roro, sa-i fie de bine lapticul sanatos si sa ai grija sa refaci stocul. Io nu cred ca "tanti aia" e asa o fire "inchistatoare".

Bravos pentru zama Novus! Da' de ce-i de 9 si nu de 10?
Multam de aprecieri. De TOATE aprevcierile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

La multi ani Alexandra!!!

Cand am ajuns acasa a fost tare frumos. M-am simtit implinita si fericita David a reactionat f bine, f curios a urmarit tot ce se intampla cu Leon. Cand l-am alaptat i-a zis 'sa n-o musti pe mama ' Nu-i place cand plange sau cand ma roaga sa facem ceva iar eu alaptez, dar incerc sa-i gasesc activitati pe langa mine si cand am un minut liber sa merg la el. Oricum nu sufera de lipsa de atentie, caci este si mama si Chiti si soacra, iar seara si Cristi.

Leon este un mare mancacios (ca si frati-su ) si un mare cacacios. Am avut noroc cu el ca m-a supt toata noaptea, caci facusem ieri furia laptelui si-mi venea sa plang de durere. M-am culcat eu pe la 5, dar macar m-a rezolvat

Eu va tot urmaresc, dar de scris tare greu, ca scriu cu o mana.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

No, ce sa ma mai mir ca-i pe pile pentru un job "caldutz" -timpul trece, noi cu drag muncim!- in provincie, cind la un concurs pe liceu se intimpla "atrocitati" din astea?
Tare imi pare rau de Frumuselu' Toci-Undercover.

Mergi la inceput

Cuscra, unde-i lista cu cistigatorii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bravos pentru zama Novus! Da' de ce-i de 9 si nu de 10?

Pt ca sigur se poate si mai bine !!

Mergi la inceput