Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 9

chatonel spune:
ina, legat de facultate, m-ai linistit in privinta meseriei, uf :)
io zic sa te faci inspector de bun gust si armonie

chatonel spune:
andiaroro, banuiesc ca ai dreptate in privinta aniversarilor... desi noi inca nu am fost invitati nicaieri (in fine, izia, nu noi), banuiesc ca e pt ca e inca prea mica.
in orice caz, noi nu sintem reprezentativi pentru societatea in care traim... ba pot spune ca sintem mai degraba pe la marginea ei, cred ca pe un 3-5% acolo si inca mi se pare mult.
in clar, eu stiu un singur cuplu care sa aiba, in mare, aceleasi idei si conceptii ca si noi, atit in viata de toate zilele cit si in privinta copilului.
din fericire ne sint prieteni si ei au un baiat (mai mare ca izia cu 3 luni) ... asa c-am zis ca ne incuscrim daca o sa avem copii prea... iesiti din comun

simplyana_m spune:
Heeeiii!!! Am fost pe-afara! Cica 16 grade, dar eu am transpirat in tricou!
Si cand vin, gasesc pozele Inei!
Deci, o zi frumoasa!
http://www.lucamic.blogspot.com/

ramona7575 spune:
La multi ani, Alexadra !!!
Sa fii sanatoasa si sa ramai la fel de plina de viata asa cum te-au descris fetele.
Un mare si chiar mi-au facut si eu un orange ca si asa sunt intr-o stare de greata si nu pot sa ma eliberez
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 7

ramona7575 spune:
L-am vazut pe Ian si nu l-am recunoscut, pe bune , e frumos foc...ptiu, mai face si la olitza
M-am amuzat de harnicia lui Vladimir dar si de inclinatia lui Andrei pentru limbile straineze...
Waw, vobiti despre aniversari, nu am chef nici sa mananc dar sa mai organizez ceva, sorry pentru Stefan dar un tort la gradinitza si gata... oricum, mai avem pana la sf.lui aprilie, pana atunci poate imi schimb cheful
...
Astept sa intre Olga cu ceva descrieri de la marea intalneala
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 7

inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
Probabil ca l-ai influentat sa fie asa in mod inconstient. Pt ca asa vedeai tu copilul perfect ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Off, ar fi trist sa fie asa; Ian e perfect pentru ca asa s-a nascut; nu mi-ar placea sa-si doreasca sa se muleze dupa...aspiratiile mele; el trebuie sa le aiba pe ale lui.
Crezi ca e posibil sa fie asa cum ai spus tu?

inapreda spune:
Sint crizata si turata la max: Jambo nu s-a dus ieri dupa masina pentru ca ii era lene; s-a dus in seara asta si s-a vindut azi in rate
Fac cu nervii
Si acum tre' sa o iau de la capat; o comand online ca sa astept nu mai vreau. Dar sint nervoasa si el e senin ca o floricica si asta ma enerveaza si mai tare

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Teoretic, dna R. sta cu Ian ca sa invat eu. Practic, o lalai pe internet. E cineva? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Teoretic, io ar trebui sa continuu sa scriu la referat, in timp ce Phiphi picteaza. Practic, o lalai pe internet. A se gasi asemanarile si diferentele intre personaje:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.