Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, legat de facultate, m-ai linistit in privinta meseriei, uf :)

io zic sa te faci inspector de bun gust si armonie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

andiaroro, banuiesc ca ai dreptate in privinta aniversarilor... desi noi inca nu am fost invitati nicaieri (in fine, izia, nu noi), banuiesc ca e pt ca e inca prea mica.

in orice caz, noi nu sintem reprezentativi pentru societatea in care traim... ba pot spune ca sintem mai degraba pe la marginea ei, cred ca pe un 3-5% acolo si inca mi se pare mult.

in clar, eu stiu un singur cuplu care sa aiba, in mare, aceleasi idei si conceptii ca si noi, atit in viata de toate zilele cit si in privinta copilului.

din fericire ne sint prieteni si ei au un baiat (mai mare ca izia cu 3 luni) ... asa c-am zis ca ne incuscrim daca o sa avem copii prea... iesiti din comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Heeeiii!!! Am fost pe-afara! Cica 16 grade, dar eu am transpirat in tricou! Si cand vin, gasesc pozele Inei!
Deci, o zi frumoasa!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

La multi ani, Alexadra !!!

Sa fii sanatoasa si sa ramai la fel de plina de viata asa cum te-au descris fetele.

Un mare si chiar mi-au facut si eu un orange ca si asa sunt intr-o stare de greata si nu pot sa ma eliberez

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

L-am vazut pe Ian si nu l-am recunoscut, pe bune , e frumos foc...ptiu, mai face si la olitza

M-am amuzat de harnicia lui Vladimir dar si de inclinatia lui Andrei pentru limbile straineze...

Waw, vobiti despre aniversari, nu am chef nici sa mananc dar sa mai organizez ceva, sorry pentru Stefan dar un tort la gradinitza si gata... oricum, mai avem pana la sf.lui aprilie, pana atunci poate imi schimb cheful ...

Astept sa intre Olga cu ceva descrieri de la marea intalneala

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Lui Ian ii poti spune Inventatorul de traznai; imagineaza-ti ca sint acasa cu el non-stop si, cum nu-s cu ochii pe el, cum o comite. De 2 minute m-am dus pina in bucatarie ca mi-a cerut clatite in farfuria cu Tom si Jerr; cind m-am intors mi-a spus ca are muci; dau sa-l sterg...isi bagase guma in nas

Poate sint ticnita dar mie imi place asa; nu sint stresata si nu incerc sa-l "educ" desi, inca de anul trecut din vara, iesea in evidenta chiar si printre copii mai mari. Eu cred ca asa ii e firea. Dar e si blind si bun si sensibil si empatic si...

Probabil ca l-ai influentat sa fie asa in mod inconstient. Pt ca asa vedeai tu copilul perfect Si el vrea sa fie copilul perfect pentru mama lui, asa cum doreste oricare copil

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Off, ar fi trist sa fie asa; Ian e perfect pentru ca asa s-a nascut; nu mi-ar placea sa-si doreasca sa se muleze dupa...aspiratiile mele; el trebuie sa le aiba pe ale lui.
Crezi ca e posibil sa fie asa cum ai spus tu?

Mergi la inceput

Sint crizata si turata la max: Jambo nu s-a dus ieri dupa masina pentru ca ii era lene; s-a dus in seara asta si s-a vindut azi in rate
Fac cu nervii
Si acum tre' sa o iau de la capat; o comand online ca sa astept nu mai vreau. Dar sint nervoasa si el e senin ca o floricica si asta ma enerveaza si mai tare

Mergi la inceput

Teoretic, dna R. sta cu Ian ca sa invat eu. Practic, o lalai pe internet. E cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Teoretic, dna R. sta cu Ian ca sa invat eu. Practic, o lalai pe internet. E cineva?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Teoretic, io ar trebui sa continuu sa scriu la referat, in timp ce Phiphi picteaza. Practic, o lalai pe internet. A se gasi asemanarile si diferentele intre personaje:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Cuscra, nu mi-ai zis: febletzea mea a urcat pe podium?

Mergi la inceput