Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 12

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! ![]() ![]() Cand am ajuns acasa a fost tare frumos. M-am simtit implinita si fericita ![]() ![]() Leon este un mare mancacios (ca si frati-su ![]() ![]() Eu va tot urmaresc, dar de scris tare greu, ca scriu cu o mana. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |
olguta, asa bine imi pare ca esti fericita... nici nu ai idee ce liniste si fericire luminoasa iradiezi... si noi beneficiem de fiecare raza

chatonel spune:
Novus, noi am terminat burta (deja!!) Felicitari si la cit mai multe succese la repetitii!
Andiaroro, banuiam eu ca e virsta care face ca inca nu am primit invitatii

olishka spune:
Simona tare frumoase pozele. Ce baieti mari ai Nu-mi vine sa cred ca asa o sa am si eu
Tu arati ff bine.
Ina foarte frumoase si pozele voastre. Ian este mega simpatic si intr-adevar a crescut mult
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Teoretic, io ar trebui sa continuu sa scriu la referat, in timp ce Phiphi picteaza. Practic, o lalai pe internet. A se gasi asemanarile si diferentele intre personaje:))) |
Io am terminat prezentarea, am atasat, am dat send.... si acum o lalai pe internet!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

denisamada spune:
Buhuhu!?
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

olishka spune:
Buna dimineata!!!
Am avut o noapte suuuuper Mi-e si frica sa ma bucur
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

Gina2008 spune:
Buna dimineata!
O cafea, lapte/ceai/fresh/capuccino? Orice va doriti, ma voi stradui sa primiti!
Va doresc o zi exceptionala azi... Aici e un soare promitator si vine week-endul! Drept pentru care, la ora asta cel putin, am o stare de mare buna dispozitie.
Mor de nerabdare, fireste, sa vad poze cu cei doi fratiori, insa stiu ca Oli are nevoie de o perioada de adaptare la noua situatie... .
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

novus spune:
Neata !!!
Gina, eu vreau un capuccino
Si eu sunt tare bine dispusa pt ca e vineri, e ziua mea preferata
Olga, ce matinala esti !! ma bucur ca ai dormit bine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Dodo-pui spune:
tufete dragi,
am adus cafa ,
La noi azi noapte a plouat ...prin urmare acum e sticla pe jos

In rest ma bucur pentru voi ca va pregatiti iar de iesiri/intalniri.Ma bucur pentru progresele/reusitele fiecarui ghiocel.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.