Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

La multi ani Alexandra!!!

Cand am ajuns acasa a fost tare frumos. M-am simtit implinita si fericita David a reactionat f bine, f curios a urmarit tot ce se intampla cu Leon. Cand l-am alaptat i-a zis 'sa n-o musti pe mama ' Nu-i place cand plange sau cand ma roaga sa facem ceva iar eu alaptez, dar incerc sa-i gasesc activitati pe langa mine si cand am un minut liber sa merg la el. Oricum nu sufera de lipsa de atentie, caci este si mama si Chiti si soacra, iar seara si Cristi.

Leon este un mare mancacios (ca si frati-su ) si un mare cacacios. Am avut noroc cu el ca m-a supt toata noaptea, caci facusem ieri furia laptelui si-mi venea sa plang de durere. M-am culcat eu pe la 5, dar macar m-a rezolvat

Eu va tot urmaresc, dar de scris tare greu, ca scriu cu o mana.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

olguta, asa bine imi pare ca esti fericita... nici nu ai idee ce liniste si fericire luminoasa iradiezi... si noi beneficiem de fiecare raza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, noi am terminat burta (deja!!) Felicitari si la cit mai multe succese la repetitii!

Andiaroro, banuiam eu ca e virsta care face ca inca nu am primit invitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simona tare frumoase pozele. Ce baieti mari ai Nu-mi vine sa cred ca asa o sa am si eu Tu arati ff bine.

Ina foarte frumoase si pozele voastre. Ian este mega simpatic si intr-adevar a crescut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Teoretic, dna R. sta cu Ian ca sa invat eu. Practic, o lalai pe internet. E cineva?

Teoretic, io ar trebui sa continuu sa scriu la referat, in timp ce Phiphi picteaza. Practic, o lalai pe internet. A se gasi asemanarile si diferentele intre personaje:)))

Io am terminat prezentarea, am atasat, am dat send.... si acum o lalai pe internet! Ca la cata cofeina mi-am injectat, nu cred sa ma mai ia somnul prea curand...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!

Mergi la inceput

Buhuhu!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Am avut o noapte suuuuper Mi-e si frica sa ma bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata!

O cafea, lapte/ceai/fresh/capuccino? Orice va doriti, ma voi stradui sa primiti!
Va doresc o zi exceptionala azi... Aici e un soare promitator si vine week-endul! Drept pentru care, la ora asta cel putin, am o stare de mare buna dispozitie.
Mor de nerabdare, fireste, sa vad poze cu cei doi fratiori, insa stiu ca Oli are nevoie de o perioada de adaptare la noua situatie... .

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Gina, eu vreau un capuccino
Si eu sunt tare bine dispusa pt ca e vineri, e ziua mea preferata

Olga, ce matinala esti !! ma bucur ca ai dormit bine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi,
am adus cafa ,

La noi azi noapte a plouat ...prin urmare acum e sticla pe jos.Hunul e deja la scoala iar huna f fericita ca ajuta(azi am dus martisoarele)...vor fi expuse cca 100.

In rest ma bucur pentru voi ca va pregatiti iar de iesiri/intalniri.Ma bucur pentru progresele/reusitele fiecarui ghiocel.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput