HAI puiutza, dari!!!!(69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Bun venit micuta Iris !!!

Mihaela multa sanatate si recuperare usoara !!!

asa cum a spus si Sara, DD ne iubeste pe toate si am trecut cu bine pe langa pericole. Te asteptam !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata, noi suntem la constanta. Ieri cand am ajuns era soare si frumos, acum dimineata a plouat..
S-au trezit copiii amandoi de la 7 jumate

Mihaela, felicitari!! Va doresc multa multa sanatate si recuperare rapida. Bun venit Iris!!

Ghiulten, Ileana, sa va traiasca puii!! La multe lunite Alara si Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Si al meu bulgaras a avut program de stat treaz de la 4.30 la 5.30 azi dimineata. N-a plans, doar s-a foit si a dat din picioare, si tare greu l-am adormit, cu suzeta, caci suptul a fost doar de linistire, nu tragea mai nimic

Ligia, eu am observat ca regurgiteaza doar cand e agitat, avem zile intregi in care nu se intampla. E clar ca atunci cand au un disconfort sunt mai nervosi si inghit aer, te asigur ca e normal. Voma in jet e super bine ca n-ati experimentat-o

Mihaela, doamne prin ce-ati trecut! Sa va traiasca fetita.

Despre culoarea de kk s-a mai discutat, poate fi de la galben pana la verde si cu buburuze, e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Ligia si bebicu meu regurgiteaza cam de o saptam parca. tot asa cate putin si cica e normal.
au fost niste prieteni in vizita saptamana trecuta si fetita lor de o luna a regurgitat in jet "live" in fata mea. asta mi se pare ingrijorator. dar si aia depinde cat de des se intampla.
multa sanatate la voinic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

multumesc fetelor m-ati linistit
grasunul meu nu a varsat si nici regurgitat pana ieri si ma luase cu toate caldurile am crezut k l-am supra alimentat .. este un lacom ...dar este si agitat parca este o bicicleta in mers asa se misca din maini si picioare
azi stau si-l pazesc sa vedem dak mai da afara laptic
va pup
LMA BULGARAS TUDOR SI ALANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ligia, multumim pentru sms!L a noi regurcitatul este frecvent, avand in vedere ca nu eructeaza...
Ghiulten, sa ne traiasca copilsii, sa fie sanatosi si fericiti!
Alice, multumim de urari!Te-ai incumetat sa pleci la drum cu Radu? Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, mie mi-e mila de el ca nu l-am prea scos pana acum.. Cu mara am plecat la constanta cane avea doua saptamani dar era inceput de toamna. Apoi pana in decembrie, la 2 saptamani mergeam la cta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bravo MIHAELA ,sa traiasac bebelusa IRIS sa fie sanatoasa si frumoasa ca mama ei

pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari Alexa, Mihaela!!!!!sa fie sanatosi bebeii, sa va bucurati de ei..a trecut tot greul...
- my lady.si io am inceput cu galafor...simt ca-si face efectul...io le iau asha pur si simplu..i-a zis tipa de la farmacie sotului ca nu-si fac efectul decat daca bei si lichide...slava Domnului de cateva zile pot sa-i dau mai des lapte de la mine..ii dau mai rar lp...mai putin ca si cantitate..oricum..sanii mei nu mai sunt asha plini, tari, greoi k la inceput...
- mai regurgiteaza si Ilinca...stau cat pot sa eructeze, dar nu mereu pt ca o ia somnu si nu mai am nici o sansa sa se trezeasca ....avem 3800 grame si 56 cm...deja am inceput sa strang hainutele care-i sunt mici...
- abia astpt sa vina primavara,sa nu mai aud de zapada pana la Craciun...azi iesim in parc sa ne vada putin soarele
- va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua fete dragi
FELICITARI ALEXA SI MIHAELA REFACERE USOARA SCUMPELOR,SANATATE SI PUIUTI PAPACIOSI SI FARA COLICI
Fetele help ca ma sui pe tavan copilu meu papa tutica pana tipa cu cu ea in gura dupa care imi mai scurge si 40-50ml de completare (completare imi papa in general seara la 11 inainte de nani ca altfel nu e rost sa adoarma tipa cu sanu in gura)......dupa toata tarasenia asta eu apas pe sani si inca mai tasneste lapticsi inca o durere uriasa pitica intro sapta a luat doar200gr in greutate
La astia am intrebat de chestii pt stimularea lactatiei si se uita la mine ca la avioane nu lea auzit neamu de asa cevaelucidatima si pe mine ca de nu creca ma sui pe pereti(tarasenia asta e de vreo 2zile cu completarea seara)
Mai zicea o mamica ca al ei pitic se manifesta ca o bicicleta in mers fix la fel face si maria cand cred si eu ca a adormit ea incepe sa pedaleze si la fel se manifesta si la tutica (eu ma gandesc ca nu o fi laptic cat sa o multumeasca si nu nu are rabdare sa stea sa traga cu tot sufletu suge 10-15min la un san si apoi dai scandal si pedalare)
Scuzati ca mam intins cat o zi de post poop fetele si va doresc weekend placut

Mergi la inceput