HAI puiutza, dari!!!!(69)
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
fete ce inseamna caca galben-verzui?
Alexa face caca la doua zile-singura.Acum a facut muuuult tare si la inceput verzui, apoi galben si cu bilute albe.
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bulinuta27 spune:
Mihaela Doamne Ajuta sa te refaci repede caci stiu cum e cu sange pierdut mult! Bine ai venit pui mic Iris!!!
mai fetelor eu am avut un soc azi de dimi...m-am trezit si la 7 si 20 si am realizat ca Filip de la ora 10 de aseara nu s-a trezit...imi venea sa ma dau cu capu de pereti ca am crezut ca nu l-am auzit,,,m-a linistit sotul: s-a trezit la 5 a scancit un pic, tati i-a dat repede laptele meu de la frigi si s-a culcat instant ...m-am dus jos si m-am muls si dupa atatea ore am strans abia 120 ml si la 8 jumate s-a trezit omulet, a papat si s-a culcat iar ...ce cupil am
rares doarme si el cu noi iar...deci dormim toti 4 in dormitorul nostru, ca la nebuni
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
My_Lady0091 spune:
mi-am luat galafor.acum sa vad....fete capsulele alea se inghit asa..cutot cu membrana,nu?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bulinuta27 spune:
lady caca galben cu bilute e normal...verzui nu stiu
olga sunteti bine?
puiuta?
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
CristinaGoji spune:
Lady - nu stiu ce inseamna culoarea la kk, dar si Mihai asa face. Eu nu cred ca e vorba ca nu mananca destul, ca nu-i cazul la noi cusiguranta.
Bulinuta - s-o tineti tot asa cu somnul!
bulinuta27 spune:
nu pot sa stau in fund ...zici ca am nascut acu natural ma doare de mor
Poze noi
Poze
My_Lady0091 spune:
pai asta ma gandeam si eu....moaca mea a dat gata un bibe de 60 la 7.35, pe langa tzatzoi.acum nici nu s-a apucat a starnge laptele in sani ca iar urla si a mai infulecat 60 ml..pe la 11.00 iar o paleste foamea.cam 7-8 mese pe zi are fi fii-mea.ea face o pauza de 6 ore, ziua sau noaptea in care doarme legat 4-5 ore sau suge doar de sete si apoi adoarme iar.
aerlilian spune:
Mihaela, felicitari din tot sufletul si te asteptam cu detalii!
Lady, sa dea Dumnezeu sa producem laptic bun cu galaforul. Eu i-am dat acum sa suga, a supt cu nesat, apoi i-am mai dat si supliment 30 ml pe care mi l-a refuzat. Sa inteleg ca i-a ajuns sanul? Acum doarme...
Bulinutza, foarte frumos din partea sotului!Cat despre dormitul in patru ...nu te plange! Uiti cat ti-a lipsit Rares si tu lui? BUCURA-TE, poate treci mai usor peste dureri.
bulinuta27 spune:
aerelian nu ma plang de dormitul in ...ma distreaza maxim cand ne vad pe toti aranjati de somn...ca ne-am tot plans ca nu ne ajunge casa, etc si noi dormim toti intr-o camera
Poze noi
Poze
tebligia spune:
MIHAELA FELICITARI RECUERARE RAPIDA
BUN VENIT BULGARAS IRIS
Noi ieri am regurgitat dupa fiecare masa cate o lingurita de laptic .. am intrat in panica o sun pe pediatra ii spun si imi zice k este normal, eu i-am zis k pana acum nu mi s-a intamplat si mi-a zis k sunt o fericita .
cik este nasol knd vomita in jet nu un scuipat de o lingura
mi-a venit inima la loc
voi patiti asa ceva?