HAI puiutza, dari!!!!(69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

mamicilor,doctorita a zis ca de la 3 luni sa ii dau suc de mere,voi ce ziceti sa fac?eu o alaptez exclusiv,nici ceai nu ii dau,sa incep sa ii dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

DD Aly-k.....da-o afara pe dr...schimb-o! Alaptat exclusiv pana la 6 luni daca ai laptic...
Bulinuta....de pe sfiplanet sau bebelusul tau...chiar vreau sa dau comanda acum.pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aly-k - eu zic ca-i devreme pentru altceva in afara de lapte. Asa zice si OMS (organizatia mondiala a sanatatii) care recomanda inceperea diversificarii de la sfarsitul a 6 luni de viata, indiferent ca e alaptat bebelusul sau e pe LP. Dar tu fa cum crezi.

Lady - o sa fie bune toate in curand! Ce disperata eram eu acum cateva saptamani ca nu reuseam sa ne gasim echilibrul in formula noua!

dr Anca - multumesc de complimentari, dar nu-i cazul. Ma straduiesc si eu, ca orice mamica de aici, sa fac ce pot si ce stiu sa le fie bine la copilasii mei. Si chiar daca unele mamici aleg alta cale, o fac cu aceleasi intentii bune. Eu zic ca e important sa culgem din experienta fiecareia ceea ce credem ca ni se potriveste.

SAra - ai fetita cu personalitate si tu. Mihaita al meu nici macar cu mine langa el in pat nu doarme ziua, doar purtat, si nu in brate, ca doar in Marsupi plus. In brate se trezeste la scurt timp dupa ce adoarme, poate pentru ca atunci cand e in brate eu stau pe pat, nu sunt in miscare. Ca si in Marsupi daca stau pe un loc se trezeste de nu ma plimb.
Daca nu-i place cumva Sarei in Marsupi, nu-ti pierde speranta. Mihai sta in el doar cand doarme si se maraie putin inainte sa adoarma. DAr el se maraie si in brate pana adoarme. CAnd e treaz nu sta in Marsupi, probabil il deranjeaza ca e prea imobilizat. Asa ca incearca s-o pui cand i-i somn. Dezavantajul la Marsupi si Manduca e ca nu vad cum ai putea alapta cu bebe in ele, in wrap sau sling am inteles ca se poate. Dar ca si comoditate la purtat, mie primele doua mi se par mai bune. Azi am avut ocazia sa testez Manduca. E foarte fain, greutatea se simte mult mai putin. Doar ca e mai potrivit cu un bebe mai marisor putin, cu piciorusele mai lungi. L-am putut pune si pe Mihai in el, dar statea cu picioarele prea departate si nu-l vedeam foarte comod instalat. Ca si investitie pe termen lung, Manduca e mai potrivit, mai ales pentru familii mai plimbarete. Mie deocamdata mi-i foarte bun Marsupi, cand mai creste poate iau si Manduca si vand MArsupi plus, sa-mi iasa mai ieftin Manduca, pentru ca totusi e prea scump.

Ileana - poate reusesti totusi sa cresti productia de lapte.

Mergi la inceput

Beatrix- si eu ma bucur ca suntem iarasi in aceeasi Odisee si avem inca un rand de copii aproape de-odata (desi ai reusit si de data asta sa mi-o iei inainte ) Sa mi creasca putin pruncii si poate iar ne facem de cap pe messenger in loc sa ne bagam langa ei la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Mersi fetele de raspuns,asa ma gandeam si eu,dupa 5-6 lun,mai ales ca am lapte si s-a mai si ingrasat 2300g d la nastere.Si eu am papat doar lapte de la san pana la 8 luni,mi-a zis mama mea

Mergi la inceput

Mishu a inceput sa scoata sunete de bucurie, asa-i de scump cum incearca el sa comunice. Si copiii sunt incantati si-i canta, vorbesc cu el ca sa-l mai auda.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Buna fetelor,
Hai Mihaela multa bafta si nastere usoara!!!

Care stiti de la cate luni se poate scoate bebele afara, simt ca o iau razna in casa , abia astept sa iesim la plimbare desi si avem doar 2 saptamani si un pic . Voi la cat ati scos bebeii afara sau la cat imntentionati sa o faceti?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Alexa felicitari!!!!

Cristina foarte fain si adevarat ce ai scris.
Sa stii ca nu doar se pocneste, se trage de urechi, de nas si e ff surprins de ce i se intampla. Ar fi fain daca as fi pe faza sa il filmez . Sa il pupi pe Mishu vorbaretul - abia astept si eu sa il aud pe Toma.

Faith e tare dulce Beatrice

Alina tin pumnii sa fie ok Filip la cantarirea urmatoare si sa continui cu alaptat fara supliment.

Ghiulten sa stii ca ma bucur f tare ca va intrati in ritm.

Adc eu i-as spune sotului ce ma deranjeaza ca sa nu fii tu amarata acum intr-o perioada in care trebuie sa fim vesele si echilibrate pentru bebelusi.

Sara felicitari sotului! Si la noi, tati e f implicat cat e acasa. Si la Cari a fost implicat, dar acum e mai constient de ce ni se intampla si e f grijuliu cu mine.

Aly-k eu i-as fi spus vreo doua doctoritei . Pana la 6 luni nu se da nimic, mai ales daca bebe e alaptat exclusiv.

Toma ieri a fost ffff agitat - eu am fost capsata si nervoasa toata ziua (mama stie cum sa ma aduca in stari dintr-astea) si s-a transmis la el. Noaptea in schimb, a dormit de la 10 la 3 si apoi pana la 6.30 si inca o tura pana la 10.30.

Va pupacesc si va tin la curent cu starea Mihaelei si a micutei noastre nore Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...
felicitari noilor mamici si succes celor care mai trebuie sa nasca..
noi suntem ocupati cu bebe...luni am avut prima sedinta foto,edi a dormit pe tot parcursul...am sa pun pozele pe contul comun...
luni dupa amiaza a venit soacra la noi si iar ne-a dat peste cap programul,pus mi-a creat din nou o depresie de toata frumusetea:ba ai lapte si nu mai tre sa ii dai nici un supliment,ba nu ai lapte si nu are rost sa te mai chinui,ba cred ca nu vrei sa ii dai piept si tot asa...de am plecat luni noaptea pe strazi si am plans ca o descreerata...
acum suntem bine,se incheaga relatia dintre noi doi,eu si bebe,si papa mai bine de la piept si nu mai ne trebe atata supliment...ragaim,besim si ne intindem ca si oameni mari...ne miram pe el cum e de inteligent si cum isi tine capul in sus,plus se intoarce spre cine vb cu el...e ingerul nostru si azi face 2 saptamani...
fetelor va doresc momente minunate alaturi de bebei vostri...

mamica de bebeloi Eduard...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu l-am scos la 10 zile prima oara - neonatologul a zis ca se poate scoate oricand daca e mai cald de -10 grade. Se scoate bebele progresiv ca si timp: incepi cu cateva minute si cresti apoi.

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Buna fetelor,
Hai Mihaela multa bafta si nastere usoara!!!

Care stiti de la cate luni se poate scoate bebele afara, simt ca o iau razna in casa , abia astept sa iesim la plimbare desi si avem doar 2 saptamani si un pic . Voi la cat ati scos bebeii afara sau la cat imntentionati sa o faceti?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput