HAI puiutza, dari!!!!(69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt atat de necajita...copilul meu a scazut in greutate si asta pentru ca nu-i mai ajunge laptele meu.Se chinuie micutul de cateva zile si eu o puneam pe seama colicilor. M-a pus dr sa-i dau un supliment in prezenta ei si a ras 60 ml, asta in conditiile in care toata dimineata a stat la tzitzi.Am un sentiment cumplit ca i-am facut rau copilului meu. In rest...a crescut 4 cm, toate masuratorile super ok.Incerc sa fortez lactatia si cu altceva in afara ceaiului. Ce-mi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

La mine Galactogilul a facut minuni la primul bebe. Sunt niste granule pe care le dizolvi in apa. E cam scump, dar merita. In jur de vreo 60 lei o cutie d 200 gr aproximativ. Il gasesti la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

aly k ati facut vaccinul in fundulet sau in coapsa? sa o urmaresti daca face febra

denisa noi folosim premium, am trecut la nr 2 inca de cand avea mai putin de 5 kg, mie imi plac, absorb bine scaunele lichide si nu s-a iritat niciodata, dar o si dau de fiecare data cu bepanthen
libero nu am folosit dar ma gandesc ca daca iei nr 2 e mai sigur. daca sunt prea mari cumperi apoi nr 1.

al meu sot ma ajuta cum poate, nu mai am grija lui Sebi, se ocupa el, ii face sandviciurile pt scoala, il ajuta la teme, gateste o data pe saptamana, in rest hrana rece sau retete rapide. Cu Sara ma descurc singurica, sta cu ea cat se joaca sau sunt eu la toaleta. Sara e ca Mihai al Cristinei, vrea permanent in brate, iar cand doarme ziua trebuie sa stau langa ea, altfel se trezeste. Saptamana viitoare imi comand marsupi plus, sper sa ii placa sa stea in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ileana despre nutrinatal am auzit ca e bun. si galafor de asemenea
nu te descuraja succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Denisa cauta o farmacie unde se vand la bucata si vezi care se potriveste mai bine pe funducu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Puiutza.Ai incredere in Doamne-Doamne

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ileana, da-i supliment pana te reglezi cu lactatie!Nu te simti vinovata, nu aveai cum sti!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Voi iuncerca si eu Nutrnatal.multumesc fete de pont.

tot PAMPERS PREMIUM CARE folosim si noi, sunt super ok.deocamdata nr.1.numerele sunt in functie de kg dar si de circumferinta bustului si coapselor..

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

am facut vacinul in ambele coapse,mie asa mila de ea,acuma s-o trezit plangand de durere,nu stiu cum sa o linistesc,inca nu are febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am povestit cu Mihaela- la 11.30 i-au pus gelul pe col dar acum jumate de ora cand au verificat-o situatia era neschimbata. Cum mai primesc vesti va anunt.

Mergi la inceput